Lieliski atpūtās

Rakstīts: 26 marta 2021
Ceļošanas laiks: 15 — 22 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca mū s sagaidī ja ar draudzī gu un efektī vu reģ istratū ras personā lu, brokastis un tū lī tē ja reģ istrē š anā s, tas ir liels pluss. Istaba ir kā telpa ar visu nepiecieš amo. Viss ir kā rtī bā , uzkopš ana uzturē š anā s nedē ļ ā notiek regulā ri ar dvieļ u nomaiņ u un visu, kas beidzas, papildinā š anu. Padomi laipni gaidī ti, bē rnam ī paš s prieks pretī ir figū riņ a no dvieļ iem.
Teritorija ir skaista, diezgan pieklā jī ga izmē ra. Un, ja ņ em vē rā , ka viesnī cas viesi var izmantot mā su kaimiņ u viesnī cu infrastruktū ru, tad var teikt, ka tā ir milzī ga. Viss kā rtī gs, tī rs un zaļ š .
Bē rniem ir daudz lietu: rotaļ u laukumi, peldbaseini, akvaparks, bē rnu animā cija, pludmale. Pludmale ļ oti forš a, liela, lieliska ieeja ū denī . Dziļ ums nav tā lu. Apakš daļ a laba, bet ir oļ i. Š ī nav ar tī klu norobež ota lagū na, bet gan atklā ta jū ra, kur var sastapt daž ā dus jū ras dzī vokļ us (lauvas, satiekas ķ irurgi un ež i). Mē s esam pieauguš ie, paš i nelietojā m koraļ ļ us, bet bē rns, jā , jū s nekad zinā t...

Pludmale ir tī ra, strā dnieki pastā vī gi kaut ko tī ra, uztur kā rtī bu. Vietas pietiek visiem, brī vu sauļ oš anā s krē slu pietika. Ir pieejama tualete un duš a.
Ē diens mums derē ja ideā li, pat izvē lī gā meita ē da daudz ko un piekrita pamē ģ inā t) lai gan mā jā s. . . Kopumā visa pietika, nebijā m vī luš ies. Papildus galvenajai ir a la carte un uzkodas. Lai gan bufete, viņ i liek ē dienu uz pavā ra š ķ ī vja. Neparasti, bet ne kaitinoš i. Apkalpoš ana lielā koties ir draudzī ga, bez sū dzī bā m. Vienmē r vairā ku veidu gaļ a, t. sk. grils, zivis katru dienu, jū ras veltes arī bija. Zupas, piedevas, svaigi un termiski apstrā dā ti dā rzeņ i, izcirtņ i, augļ i un deserti, t. sk. ž eleja. Brokastis ir standarta, izvē le ir daudz lielā ka nekā mā jā s, neatkarī gi no tā , ko kā ds saka.
Animā ciju interesē ja tikai bē rnu programmas forma, viņ i nepiedalī jā s aktī vajā pieauguš ajā , bet ir programma, puiš i pastā vī gi aicina, bet kopumā bija pietiekami daudz izklaides ū dens slidkalniņ u un jū ras veidā . . Un bijā m arī forš ā ekskursijā uz El Gounu, programma bija pā rdomā ta lī dz sī kumiem un laivā pa "Ē ģ iptes Venē cijas" kanā liem, delfī ni, batiskafs, snorkelē š ana un izcilas pusdienas ar jū ras veltē m. Bē rns ir sajū smā , mē s arī . Pasū tī ts tibaturkomā . Viņ i izvē lē jā s sev tī kamo, sazinā jā s ar organizatoru, samaksā ja pē c fakta.
Personā ls ir atsaucī gs, cenš as palī dzē t problē mu risinā š anā , ir atgriezeniskā saite. Meitai vienmē r ir pievē rsta liela uzmanī ba, maziem bē rniem uzmanī ba netiks atņ emta)

Viesnī ca nav lē ta, bet tā attaisno savu cenu. Mums ļ oti patika, lieliski pavadī jā m laiku, paldies visiem, atgriezī simies pie viena no trim no š ī s ķ ē des. Ieteicams!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu