ES iesaku

Rakstīts: 4 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 6 — 22 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Sā kš u ar to, ka Ē ģ iptē biju kā das 27 reizes, pā rsvarā.5 zvaigznē s. Š ī ir pirmā viesnī ca, kurā vē los atgriezties (daž i Rixo neskaitā s). Bija divi pieauguš ie un 9 gadus vecs bē rns.
Plusi:
- Antiseptiķ u bariņ š , personā ls maskā (maska ​ ​ pareizi ģ ē rbta), galda piederumi vienreizē jā s lietoš anas maisiņ os, ē dienu dod paš i darbinieki (viss ē diens zem stikla), bet nav nekā du ierobež ojumu, izņ emot vienu aunu uz augļ a , tā da sajū ta, ka mandarī na gabaliņ š izrauts no sirds vai randiņ a, prasot otru, uzmeta neapmierinā tu sejas izteiksmi (viens auns neskaitā s).
- Piemē rots ziemas brī vdienā m (salī dzinoš i bez vē ja).

- Krā š ņ a iebraukš ana jū rā , vē l viens pluss ir koraļ ļ u klā tbū tne pie mola, ne wow, bet Hurgadai - ofsets.
- Ģ enerā lmenedž eris (vai viesnī cas lī dzī paš nieks, kā vē lā k teica, bet es nezinu par 100%), vienmē r interesē jas, vai viss ir patī kami, ja ir komentā ri, vē lmes - viņ š cenš as palī dzē t.
- Slī dkalniņ i ar silto baseinu, arī siltais baseins (aka sekciju).
- Ē diens: daž i cilvē ki teica, ka ē diens ir vienmuļ š , bet es nezinu, ko š ie cilvē ki ē d mā jā s))) varbū t viņ iem ir 10 ē dieni vienai ē dienreizei))). Vienmē r bija 3 veidu gaļ a, zivis, augļ i, plus piedeva, daudz dā rzeņ u.
- Daudz animā ciju, teniss, golfs, galda futbols un tā tā lā k.
- Viesnī cā iesaku juvelierizstrā dā jumu veikalu, viņ i nopirka tirkī zu, pā rbaudī ja - oriģ inā ls.
- Masā ž a - tests, meitene Shima (kaut kas lī dzī gs vā rdam), un viņ as vī rs, puisis Mukhameds. Pirmā s divas masā ž as veica citi cilvē ki, viņ iem nepatika.
- Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, tiem. gaiss 7 dienas bija 27, tad vē l 7 dienas - 22-24, un ū dens nenokrita zem 24.
- Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā /
Mī nusi:
- Sakarā ar pandē miju un viesnī cas noslogojumu par 20-30%, daudzi bā ri tiek slē gti vakarā , vakarā visas ballī tes pie Reģ istratū ras.
- Pludmalē ir bā rs ar uzkodā m (burgeri, pica, shawarma - viss ir garš ī gi, viss ir super), bet nav dā rzeņ u un augļ u. Augļ i un dā rzeņ i tikai galvenajā restorā nā .

- Istabas (man pē dē jā , kas interesē viesnī cā ), bet š ajā viesnī cā uz 3, daž i numuriņ i ir mazi, nav kur likt treš o gultu, bet ir numuriņ i nedaudz lielā kas, uz pā ris dolā rus jū s varat izsist.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu