Laba viesnīca ģimenēm

Rakstīts: 13 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 6 — 30 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Es biež i nerakstu atsauksmi, tač u, lai palī dzē tu citiem tū ristiem izlemt par viesnī cas izvē li, nolē mu uzrakstī t.
Sā kš u pē c kā rtas.
Istabas. Viesnī ca ir diezgan veca, un lielā kā daļ a istabu ir nolietotas. Reģ istrē joties mums laipni jautā ja, kā das vē lmes numuriņ am, bet patiesī bā izrā dī jā s pavisam savā dā k. Mums bija svarī ga saulainā puse, tā pē c dienas lielā ko daļ u bija saule, un viņ i apmetā s istabā , kurā saule iespī d pē c pulksten 16. Ar skumjā m viņ i apmetā s uz pusē m citā istabā , kurā tika uzlauzta gulta, tualete, telefons, durvju slē dzene, un to viņ i redzē ja pirmajā s 5 minū tē s. Par laimi mums paveicā s ar menedž eri, viņ š izrā dī ja vē l 3 daž ā das telpas un piedā vā ja izvē lē ties kā du sev tī kamu. Man patika paš reizē jais skaits no visiem redzē tajiem visvairā k)

Tī rī š ana. Tā da sajū ta, ka istaba ir iztī rī ta 3 minū tē s. Pē c tī rī š anas grī das netī ras, smiltis visur, gultas saburzī tas, visapkā rt putekļ i, par mē belē m un sienā m vispā r klusē ju, viss notraipī ts. Es pat nepalī dzu ar padomiem. Aizbraucam ar cerī bu ieraudzī t kā du dvieļ u amatniecī bu (bē rniem tas ir interesanti, viņ i steidz uz istabu apskatī ties), bet arī pē c dzeramnaudas situā cija nemainā s, kamē r sieva nepastā sta tieš i apkopē jai. Salī dzinot ar Sunrise Arabian, kuru apmeklē jā m mē nesi iepriekš , situā cija tur bija daudzkā rt labā ka. Jā , un ledusskapis - reģ istrē joties tas bija tukš s un divas nedē ļ as neviens to nepapildī ja. Izejmateriā li pē c pieprasī juma, proti, ja beidzas tualetes papī rs vai š ampū ns, jā iet prasī t. Muļ ķ ī bas ir pilnī gas.
Teritorija. Viesnī ca ir diezgan liela, bet tajā paš ā laikā viss ir ļ oti skaisti, viss ir kopts, un ir skaidrs, ka viņ i to ievē ro.
Pludmale tī ra, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, ieeja jū rā skaista. Pludmale, iespē jams, ir labā kā lieta š ajā viesnī cā .
Animā cija. Ir viens, bet mē s to neizmantojā m, tikai bē rnu istaba, liels paldies Jū lijai par darbu un centī bu, visi bē rni ir atš ķ irī gi un nav viegli atrast pieeju visiem. Devā mies uz tuvē jo viesnī cu uz vakara izrā dē m, jo ​ ​ bē rniem tur patika vairā k. Runā jot par blakus esoš ajā m viesnī cā m, neviens no gidiem neteica, ka var izmantot blakus esoš o viesnī cu infrastruktū ru. Mē s mā cī jā mies no animatoriem.

Uzturs. Ē diens ir ā rkā rtī gi nabadzī gs un bezgarš ī gs. Brokastis ir tumsa, nav gandrī z nekā , no kā izvē lē ties. Kopumā vakariņ ā s ik pē c 3-4 dienā m ir jū ras veltes, pusdienā s vienmē r ir zupas. Ir zivis, vistas un liellopu gaļ a. Galvenā restorā na darbinieki nav motivē ti. Tikai daž i cilvē ki smaida vai mē ģ ina runā t, jū s lū dzat atnest augsto krē slu, viņ i parā da, kur tas atrodas, piemē ram, velciet to pats, viņ i var stā vē t, runā jot viens ar otru blakus jū su galdam, un, kad jū s lū dzat notī rī t traukus, viņ i notī riet to iespaidī gi, it kā izdarot labu. Pusi masku nē sā uz zoda, labā kajā gadī jumā nosedzot apakš lū pu. Restorā nā ir daudz muš u, un tas tieš ā m sanikno. Viesnī cas teritorijā esoš ajiem a la carte restorā niem ir tā ds pats nosaukums, itā ļ u, š ī ir kaut kā da ē dnī ca, itā ļ u vispā r nav, un š ī atbalss atgā dina padomju ē dnī cu, ē ģ iptieš u ir vē l sliktā k.
Bijā m Mamluk teritorijā , tur viss ir daudz labā k, personā ls restorā nā ir draudzī gs, uzmanī gs, cenš as visur palī dzē t, a la carte restorā ni ir tematiski un ē diens lī menī . Mē s pā rtraucā m iet uz restorā niem un sā kā m doties uz tuvē jo viesnī cu.
Viesnī cā ir labs ū dens atrakciju parks, liela trenaž ieru zā le, mini golfs un daudz kas cits.
Kopumā viesnī ca nav slikta par savu cenu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu