Lieliska viesnīca par ļoti pieņemamu cenu

Rakstīts: 5 decembris 2020
Ceļošanas laiks: 26 novembris — 3 decembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru.
Pē c visiem kritē rijiem viesnī ca mū s pilnī bā apmierinā ja.
Neskatoties uz viesnī cas zemo noslogojumu, visa infrastruktū ra darbojas un ir lieliskā stā voklī . Viesiem ir atļ auts izmantot blakus esoš ā s viesnī cas Mamluk teritoriju un visas ē rtī bas. Ir seš i a la carte restorā ni. Mē s apmeklē jā m trī s: austrumu, spā ņ u un meksikā ņ u. Ļ oti ieteicams meksikā nis.
Istaba lieliskā stā voklī blakus reģ istratū rai 1103.
Lielisks apsildā ms baseins un ū dens parks, kur nav vē ja. Ū dens 27-28 grā di.

Jū ra: smilš aina lagū na ar maigu ē rtu ieeju ū denī bez dzī vā m radī bā m (pie bojā m pa perimetru izstiepts siets). Bet ū dens lagū nā ir par pā ris grā diem zemā ks nekā atklā tā jū rā . Atklā tā jū rā var peldē t no 300-500 metrus garas mola. Mola galā ir divas kā pnes, lai nokā ptu ū denī , kur var redzē t koraļ ļ us un zivis. Zā ģ ē ja starus, eņ ģ eļ u zivis, papagaiļ us, ē rkš ķ us, tauriņ us, ķ irurgus, pikaso un daudz ko citu. BEZ bē guma/paisuma un bē guma!
Bija vē jš , bet ne stiprs, netraucē ja))
Ē diens: baro uz kauš anu! Gandrī z katru dienu bija jū ras veltes: garneles, krabji, kalmā ri un jū ras zivis.
Laba augļ u izvē le: gvajaves, hurma, plū mes, vī nogas, bumbieri, banā ni, dateles utt (mango bija tikai augļ u salā tos).
No otrajiem ē dieniem: liellopu gaļ a, vista, zivis vienmē r. Daž reiz viņ i pasniedza tī taru un jē ru. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija iekļ auti grilē ti ē dieni.
Liela konditorejas izstrā dā jumu izvē le, tostarp lieliski kruasā ni.
Starp galvenajā m ē dienreizē m uzkodas pludmales bā rā : burgeri, pica, shawarma, frī kartupeļ i, saldē jums.
Ē ģ iptes standarta spirta komplekts, viss tika liets no pudelē m. Ouzo (anī sa degvī ns) noteikti nav atš ķ aidī ts, jo sajaucot ar ū deni tas kļ ū st duļ ķ ains)).
Kopumā lieliska viesnī ca par pieņ emamu cenu. Mē s devā mies ar tū risma operatoru TUI no Kijevas par 700 USD. Vienī gais mī nuss visam braucienam bija kavē tie reisi turp un atpakaļ . Kopumā mums tika nozagtas gandrī z 2 dienas. Bet tā s ir pretenzijas nevis pret viesnī cu, bet gan ceļ ojuma organizatoriem TUI un aviokompā nijai Windrose.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu