tas ir kas tas ir!!

Rakstīts: 12 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 2 — 10 janvārī 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Laba diena visiem
Es nekad nerakstī ju atsauksmes un beidzot nolē mu to izdarī t, vē l atrodoties viesnī cā – nekad nevar zinā t, kas mainī sies uz labo pusi! )) Nu vai sliktā k, vienalga!
1) Ā tri nokā rtoju - viss ok! ))
2) paš as istabiņ as protams....viss nav jaunā kais bet labā stā voklī viss darbojas bez problē mā m, pat nekur nebija jā zvana. Istaba plaš a un gaiš a ar labu skatu. daudz cilvē ku uzrakstiet, ka tā ir problē ma visā Ē ģ iptē ! ) Lai gan tas nav ī paš i svarī gi, jo viņ i nenā ca sē dē t istabā ! ))
3) personā ls par 95 procentiem smaida, daudzi vē las palī dzē t un dara to sirsnī gi!

4) par alkoholu - protams, ka kvalitā te laikam kā visur citur vietē ja (plastmasas pudelē s), bet tikai biju ļ oti pā rsteigts par tā saucamo bā rmeņ u darbu !! ! ! Kurš nemaz nezina ē dienkartē norā dī tā s kokteiļ u sastā vdaļ as!
5) Ē diens ir labā lī menī , man te viss patika, garš ī gi un ļ oti apmierinoš i gatavo. Katrs atradī s savu un esmu pā rliecinā ts, ka patiks arī jums, bet lielā kais mī nuss, ka nevar pasū ti dzē rienus restorā nā pats, un vari pagaidī t, kamē r kā ds pie tevis atnā ks kā das 20-30 minū tes! Lai gan ē diens tiek izņ emts apē sts uzreiz. Bet viņ i vispā r nepiedā vā dzē rienus ((((Un, kad jū s tos pasū tā t, š ķ iet, ka jū s lū dzat pakalpojumu! (()
Lai gan ir jauki un ļ oti pieklā jī gi viesmī ļ i!! ! ! ))))
6) animā cija:
Izvē loties viesnī cu, mē s lasā m atsauksmes par to, cik tas ir jautri un ka š eit visu laiku kaut kas notiek, bet diemž ē l tā da nav...
Animā cija)) praktiski nekas nenotiek, lai gan Zumba pie animā cijas puiš a galvgalī tieš ā m dega! Lū k, rezultā ts! )))
7) Escusrii ir LIELS PRIEKS, daudz emociju. bijā m sajū smā par š ā diem braucieniem. lai gan esam pirmo reizi Ē ģ iptē , tomē r nolē mā m sazinā ties ar gidu
Vispā r es nemā ku rakstī t recenzijas, un mans noskaņ ojums š obrī d nav tas labā kais, bet varu teikt, ka daudzas cerī bas attaisnojā s (((bet gaidī jā m vairā k ! ! Man no tū res bija labā ki iespaidi, varu saki, ka Muhameds varē ja 100% kompensē t visu
Varbū t vienkā rš i nav tik daudz cilvē ku un nav tik jautri kā agrā k Ceru, ka tas palī dzē s uzlabot viesnī cas darbī bu!
Laimī gu Jauno gadu visiem! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu