KaiSol Romance Resort Sahl Hasheesh 5*– Atsauksmes

17
Novērtējums 5.410
№8 viesnīcas reitingā Sahls Hašišs
7.0 Numurs
5.9 apkalpošana
5.7 Tīrība
6.3 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2010. gadā, 2018. gadā tika atklāta jauna ēka ar Deluxe Swim Up, Deluxe Jacuzzi, Deluxe Pool View, Signature Suite un Jacuzzi Suite numuriem. Sastāv no divām 4 stāvu ēkām. Viesnīca neuzņem viesus, kas jaunāki par 16 gadiem.Vairāk →
аватар krasatulya80
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja jū s ierodaties ar lū gumu pē c svaiga gaisa, tad š ī nav jū su viesnī ca. Ja jū s ierodaties ar lū gumu pē c labas apkalpoš anas, tad š ī nav jū su viesnī ca. Ja ceri, ka tevi uzklausī s un kā das tavas personī gā s, personī gā s vē lmes tiks ņ emtas vē rā (par tavu naudu) – tad š ī noteikti nav tava viesnī ca! Š ī ir pirmā reize, kad saskā ros ar tā du uzmanī bu, kas nav vē rsta uz klientu. … Tomēr ▾ Ja jū s ierodaties ar lū gumu pē c svaiga gaisa, tad š ī nav jū su viesnī ca.
Ja jū s ierodaties ar lū gumu pē c labas apkalpoš anas, tad š ī nav jū su viesnī ca.
Ja ceri, ka tevi uzklausī s un kā das tavas personī gā s, personī gā s vē lmes tiks ņ emtas vē rā (par tavu naudu) – tad š ī noteikti nav tava viesnī ca!
Š ī ir pirmā reize, kad saskā ros ar tā du uzmanī bu, kas nav vē rsta uz klientu. Krievvalodī gie menedž eri izdod meta vē stī jumu - "nu ko vē l vajag. " Visā m strī dī gajā m situā cijā m vajadzē tu notikt tikai viņ u darba laikā , ja kaut kas notika vē lā k, tad acī mredzot viņ iem ir vienalga.
Istabas tiek tī rī tas katru reizi daž ā dos veidos, kā paveicā s - kad kaut ko ieliek, kad aizmirst. Man bija jā sazinā s ar reģ istratū ru un jā koncentrē jas uz š o. Redzē ju arī , kā viesnī cas viesis aizgā ja pie apkopē jas un lū dza tualetes papī ru. Acī mredzot trū kums.
Ē dienu izvē le ir, bet lielā kā daļ a ir bezgarš ī ga, gaļ a ir kā gumija..
No patieš ā m garš ī gajiem - daudz daž ā du saldumu veidu, lai gan neesmu ī paš a to cienī tā ja.
Ja viesnī cas teritorijā izceļ as konflikts starp atpū tniekiem, tad darbinieki dod priekš roku vē roš anai un praktiski nereaģ ē . Atvaļ inā jumā bija viens, apmeklē tā ji vispā rē jā masā nav krievvalodī gi. Viņ i nez kā pē c atļ aujas nā kt klajā un izteikt piezī mes audzinoš ā tonī un skaļ ā balsī , klauvē pie galda un satver manu roku par tē mu par to, ka es runā ju pa telefonu (! ) restorā nā . , padarot mani par pā tagu meiteni publikas izklaidei. Un neviens necē lā s kā jā s. Redziet, kā dam simtgadī gam ģ imenes pā rim kļ uva skaļ š , ka pie blakus galdiņ a vē l dzī vī ba)) Kad informē ju menedž erus (Svetlanu un Veroniku) par š o nepatī kamo atgadī jumu, viņ i mani atlaida kā kaitinoš u muš u un pā rmeta es tieš ā m, oho, tas kā dam lika justies neē rti.
Pā rpildī tā sabiedriskā vietā.10 minū tes runā jot mierī gā tonī pa telefonu. Tikai maldī gas muļ ķ ī bas. Palū dzu redzē t viesnī cas hartu, kurā bija izklā stī ti noteikumi, ka restorā nā nedrī kst lietot telefonu, uz ko atbildē ja, ka viņ iem ir tā di neizrunā ti noteikumi. Tā pē c ņ emiet vē rā to, ka š ajā viesnī cā jums var nā kties pā rvietoties gar sienu, nevis baudī t dzī vi.
Elle astmas slimniekiem un alerģ ijā m. Visur un nepā rtraukti izsmidzinā ms ķ ī miskais gaisa atsvaidzinā tā js. Daudz, daudz, daudz. Elpot nav iespē jams. Ē damzā lē , gaiteņ os, reģ istratū rā un pat istabā - noturī gs dzintars ir visur. Ko nevar pā rtraukt pat, piemē ram, kafijas vai ē diena aromā ts. Viņ a pā rvietojā s pa svī trā m, aizsedzot degunu ar apģ ē rba elementiem. Kā man paskaidroja – tā da ir viesnī cas koncepcija, tā s personī gā smarž a, esiet pacietī gi.
Viesnī cas teritorija ir neliela, divas ē kas, pludmale, viesnī cas bā rs un peldbaseins. Viss ir paredzē ts sim. Ja izej no viesnī cas, tad arī nav kur iet.
Pastaigas attā lumā nav absolū ti nekā . Kaimiņ u viesnī cu drupas, ceļ š un sienas. Apstā dī jumu nav. Piekrastē saskaitī ts palmu skaits.
Galvenais kontingents, 80 procenti no noslogojuma – ā rzemnieki vecumā no 60+
+ Vizuā ls kopumā ir smuks, š eit nav jautā jumu. Stilī gi, moderni, vietā m dā rgi. Bet, kā izrā dī jā s, putekļ i acī s.?
++ Ļ oti draudzī gas viesmī ļ u meitenes, vienmē r smaidī gas, jaukas, pozitī vas
аватар Liuda-Lvov
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena visiem! Iespaidi no Sunrise Grand Select Romance Resort Sahl Hasheesh 5 * ir ļ oti labi. Mierī gas brī vdienas, skaista jū ra ar brī niš ķ ī gu saulrietu, smalkas smiltis pludmalē un jū rā . Nekā du bē gumu, dziļ ums lī dz kaklam jau 10 m no krasta (esmu 1. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Iespaidi no Sunrise Grand Select Romance Resort Sahl Hasheesh 5 * ir ļ oti labi. Mierī gas brī vdienas, skaista jū ra ar brī niš ķ ī gu saulrietu, smalkas smiltis pludmalē un jū rā . Nekā du bē gumu, dziļ ums lī dz kaklam jau 10 m no krasta (esmu 1.74 cm garš ), koraļ ļ u č ī bas vispā r nederē ja, pat no kofera netika izvilktas. ) Apkalpoš ana pludmalē ir lieliska. Viesmī ļ i bez atpū tas skraida apkā rt, iepriecinot viesus no visa spē ka, kafiju, dzē rienus, kokteiļ us, ko vien sirds kā ro. Pē c pusdienā m viņ i devā s uz pludmali un cienā ja viesus ar picu un saldē jumu. Es nekad to neesmu redzē jis nevienā viesnī cā . ) Es sā ku savu apskatu no jū ras un pludmales, jo tas man ir galvenais atvaļ inā jumā !!!
Tagad pā riesim uz paš u viesnī cu. Viesnī cas ā rpuse un iekš puse ir ļ oti laba, un smarž a istabā ir vienkā rš i bombese. Mums iedeva ļ oti labu istabu, bet ar skatu uz ē ku. Nomainī jā m istabu uz nedaudz mazā ku, bet ar skatu uz dā rzu un veco ē ku. Istaba ir diezgan plaš a, bet ne pā rā k svaiga, lai gan jaunā ē kā.
Istabā ir divas gultas, kuras sabī dī jā m kopā un ieguvā m vienu milzī gu gultu 2.5 m platumā ). Ģ ē rbies milzī gi, spilveni 6gab.

Istabu uzkopu normā li, sū dzī bu nebija. Restorā ns atrodas vecajā ē kā , pā ri ielai no jaunā s. Lieli, plaš i, skaisti, galdi atrodas droš ā attā lumā viens no otra. Restorā na ē dieni ir tradicionā li Ē ģ iptei. Tikai daudz, un garš ī gi un ne pā rā k. ) Zivis, jū ras veltes vienmē r ir. Mums nepatika apkalpoš ana restorā nā . Viesmī ļ i nesteidzā s tuvoties, bez apstā jas skrē ja garā m, atnesa dzē rienus un kafiju, kad jau bijā m paē duš i un grasā mies doties prom, atvainojā s. Ē diens tiek dots no stikla vitrī nas, nav pieejams ē diens.

Vakaros uz ielas tiek organizē ti mā kslinieku un mū ziķ u priekš nesumi. Wi-Fi ir normā ls visā s zonā s, viesnī cas teritorijā , izņ emot pludmali. Starp citu, viesnī cas teritorija ir ļ oti maza.
Nu vismaz ā rpus viesnī cas ir promenā de, pa kuru vakaros staigā jā m.
Ir 2 baseini, bet mē s tos neizmantojā m.

Lielā kā vilš anā s š ajā viesnī cā bija sporta zā le. Es teiktu, ka š ī nav zā le, bet stū ris, un pandē mijas apstā kļ os tas nav pieņ emami. Ienā ca divi cilvē ki un nav kur apgriezties. Nav instruktora, nav neviena, kas ieteiktu, nav, kas parā dī tu, kā ieslē gt skrejceliņ u. Skrejceliņ i stā v ā rā.34 grā du karstumā . Ir vienkā rš i karsti stā vē t, un skriet vispā r ir miskaste, var izspļ aut sirdi))). Kopumā esam apmierinā ti ar viesnī cas izvē li. Ceru ar laiku š eit atgriezties, jo, ja kaut ko aizmirsī si š ajā vietā , tad noteikti atgriezī sies. Es aizmirsu savu peldkostī mu pludmalē , tā pē c es atgriezī š os pē c tā savā nā kamajā atvaļ inā jumā . )
Вид з номера Ресторан Пляж Номер
аватар star.nata
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jos š o viesnī cu pē c atsauksmē m, svarī gi bija tas, ka š ī viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem - bē rnu tieš ā m nav vispā r, respektī vi, kliedz un č ī kst arī - š ajā ziņ ā viss ir brī niš ķ ī gi. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu pē c atsauksmē m, svarī gi bija tas, ka š ī viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem - bē rnu tieš ā m nav vispā r, respektī vi, kliedz un č ī kst arī - š ajā ziņ ā viss ir brī niš ķ ī gi. Pati viesnī ca diezgan maza, mā jī ga, klusa (man ir aizdomas, ka tikai vecā ē ka).
Viesnī cā man patika ē diens, labā kais, ko ē dā m Ē ģ iptē : diezgan daudzveidī gs un garš ī gs. Vakariņ ā s laba gaļ as, zivju, putnu gaļ as izvē le (š efpavā rs katru vakaru staigā pa zā li un interesē jas par viesu viedokli par ē dienkarti). Vienī gais, kas man nepatika, bija deserti: to ir daudz, bet visiem garš o viens pluss vai mī nuss un nekā .
Personā ls ļ oti pieklā jī gs, skaidrs, ka ir izgā juš i ī paš u/apmā cī bu: visi pacieš ami runā angliski, smaida un cenš as izpatikt pē c iespē jas vairā k, dzeramnaudu neviens nelū dz.
Telpu uzkopš ana: no vienas puses, apkopē ja katru dienu gā ja pē c mums ar jautā jumu par telpas uzkopš anu (lai gan mums bija zī me Netraucē t), tī rī ja, kad prasī jā m, bet uzkopš ana bija ļ oti virspusē ja. - ievē rojamu daļ u telpas aizņ em paklā js un, manuprā t, viņ š to nekad nav noņ ē mis - matu kamoliņ as un putekļ i uz tā bija visu nedē ļ u.
Jū ra: ieieš ana jū rā ir vienkā rš i lieliska, mī kstas smiltis (pirmo reizi man nevajadzē ja ū dens apavus), jū ra ir tī ra, pludmale arī labi sakā rtota (ir sauļ oš anā s krē sli, lapenes). Tā vienī gais trū kums ir ļ oti mazā platī ba un bojas atrodas ļ oti tuvu krastam, jo. blakus autostā vvieta jahtā m. Zivju un citas faunas praktiski nav, tā pē c 1-2 redzeslokā . Lai peldē tu uz rifa, jums jā iet ā rpus viesnī cas. Patiesī bā peldē š ana nav ī paš i interesanta, maska ​ ​ nav vajadzī ga. Tiklī dz tu tuvojies bojā m, tā s sā k intensī vi svilpt svilpē .
Pati viesnī ca sastā v no 2 ē kā m: pirmā rinda ir jaunā un vecā , kas stā v tieš i aiz tā s. Manuprā t, projekts ir dī vains, jo. no vecā s ē kas telpā m paveras skats tikai uz baseinu (ar nepā rtraukti plū stoš u ū deni) un kalnu (faktiski uz ceļ u vai bū vlaukumu).
Un pat ja tev paveicas un tev iedod istabiņ u ar skatu uz jū ru, tad arī š eit viss nav vienkā rš i: ē ka stā v puslokā un kafejnī cas vidū un uzstā š anā s platforma, kas ir atvē rta katru dienu lī dz vieniem. no rī ta (skaņ a ir ļ oti skaļ a), plus ir restorā na grils un visas smarž as ar vieglu vē ju nesā s telpā s.
Liels trū kums ir arī paš as viesnī cas iež ogotā s teritorijas trū kums: paš u viesnī cu ieskauj privā tie dzī vokļ i (aktī vas bū vniecī bas stadijā ), starp ē kā m iet “kopī gs” ceļ š , pā ris metrus no tā atrodas viesnī cas baseins un sauļ oš anā s krē sli (ir ž ogs, bet tas nav augsts).
Uz vietas ir arī ļ oti laba aptieka, bet lielā kā daļ a veikalu bija slē gti.
No nepatī kamajiem brī ž iem varu piebilst arī to, ka viesnī cas wi-fi traucē uber un tā das vietnes kā tripadwiser.
Pā ris minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas atrodas Sahl Hasheesh Fountain Alley (var staigā t saulrietā , tajā ir skaistas gaismas) un neliels, bet labs lielveikals (tajā mango, augļ i, saldē jums).
Viesnī cā ir labs remonts istabā s (vecajā ē kā ), par gultā m/matrač iem/gultas veļ u jautā jumu nav, viss ok.
Neizmē ģ inā jā m alkoholu, Colu, Fantu utt. minibā rā tas ir Cola un Fanta, nevis vietē jie kolē ģ i.
аватар Skolpinski
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Daudzus gadus mē s ar sievu sapņ ojā m atpū sties š ajā viesnī cā , un tas notika. Š eit tika svinē ta mī ļ otā jubileja. Viss ir vienkā rš i pā rsteidzoš s no istabas, pludmales, ē diena un visā m pavadoš ajā m niansē m. … Tomēr ▾ Daudzus gadus mē s ar sievu sapņ ojā m atpū sties š ajā viesnī cā , un tas notika. Š eit tika svinē ta mī ļ otā jubileja. Viss ir vienkā rš i pā rsteidzoš s no istabas, pludmales, ē diena un visā m pavadoš ajā m niansē m. Es vē los izteikt ī paš u uzmanī bu un pateicī bu viesnī cas personā lam. Jā , protams, ir vā rdi: tie ir Svetlana, Adele, Syabr. Bet, ticiet man, visi, kas strā dā š ajā vietā , savu darbu dara nevainojami un tajā paš ā laikā viss ir sirsnī gi un draudzī gi. Apmeklē jot citas š ā da lī meņ a viesnī cas, varam droš i teikt: visu izlemj personā ls, nevis zelta tualetes, fasā des un cita greznī ba. Paldies Sunrise Romance ī paš niekiem par iespē ju atpū sties pē c mū su meklē tā s koncepcijas! Mē s noteikti atgriezī simies un ne vieni!! ! ) IESAKU!
аватар lizash
Nesen atgriezos no Hurgadas. Mē s atpū tā mies Sunrise Romance Sahl Hasheesh Resort Grand Select 5 * - tā s bija pasakaini brī niš ķ ī gas brī vdienas. Es gribē ju relaksē još as brī vdienas un meklē ju viesnī cu, kurā nebū tu trokš ņ ainu animatoru, kaitinoš u pā rdevē ju, piedzē ruš os tū ristu pū ļ u un trokš ņ aini mazi bē rni. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no Hurgadas. Mē s atpū tā mies Sunrise Romance Sahl Hasheesh Resort Grand Select 5 * - tā s bija pasakaini brī niš ķ ī gas brī vdienas. Es gribē ju relaksē još as brī vdienas un meklē ju viesnī cu, kurā nebū tu trokš ņ ainu animatoru, kaitinoš u pā rdevē ju, piedzē ruš os tū ristu pū ļ u un trokš ņ aini mazi bē rni. Es izvē lē jos Sunrise Romance un biju 100% apmierinā ts
Ienā cā m vē lu vakarā un reģ istrē jā mies 02:30, dokumenti tika nokā rtoti ļ oti ā tri, mū s pacienā ja ar bezalkoholiskajiem kokteiļ iem un palī dzē jā m aiznest bagā ž u uz istabu. Viesnī ca brī niš ķ ī ga – tī ra, sakopta, ļ oti skaista un bez liekas pompas. Visi viesnī cas darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi, pieklā jī gi un izpalī dzī gi. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru un dž akuzi uz balkona - neticami skaistums! Pē c reģ istrē š anā s mums istabā atnesa arī vakariņ as: augļ us un bulciņ as! )) Istaba liela, gaiš a, minibā rs tiek papildinā ts ar ū deni katru dienu, un ar dzē rieniem - ik pē c 4 dienā m (viss jau ir iekļ auts cenā un nav jā maksā papildus). Katram ir 4 dvieļ i un pē c vē lē š anā s tos var mainī t vismaz katru dienu, ir gan halā ti un č ī bas, gan mazgā š anas lī dzekļ i un zobu birstes, gan pat maš ī na un skū š anā s ž eleja. ))
Ē diens. Ē diens bija pā rsteidzoš i garš ī gs, katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s bija milzī ga zivju un jū ras velš u izvē le (krabji, garneles, salā ti ar jū ras veltē m). Garš ī gi dā rzeņ i, gaļ a un vista. Ir daudz saldumu, no rī ta svaiga apelsī nu sula, gvajaves sula, mango; gardi kokteiļ i vakariņ ā s (tiem, kas vē las - alkoholiskie) )) Jau 6 dienas neesam visu izmē ģ inā juš i. Rindas pē c ē diena vispā r nav.
Jū ra. Pludmale Sunrise Romance ir pasakaini skaista: gluda smilš aina ieeja jū rā , pā rsteidzoš i dzidrs ū dens, ļ oti tī rs. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli bija jebkurā laikā , dzē rieni un ū dens tiek vesti (slinkiem) tieš i uz sauļ oš anā s krē sliem)) Viesnī cas teritorijā ir vē l 2 baseini, bet mē s dodam priekš roku jū rai, tā pē c mē s tur nepeldē jā mies.
аватар denge
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. Mē s diemž ē l vairs neesam tik jauni, tā pē c meklē jā m klusu vietu, ar labu servisu, apkopi, un vienā reizē dzirdē jā m daudz bē rnu saucienu. Atpū tas cena š ajā vietā nogriež daudzus cilvē kus, kuri savas uzvedī bas dē ļ negribē tu skatī ties un izturē t, krievvalodī go var nebū t vispā r, nu, varbū t daž i cilvē ki. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. Mē s diemž ē l vairs neesam tik jauni, tā pē c meklē jā m klusu vietu, ar labu servisu, apkopi, un vienā reizē dzirdē jā m daudz bē rnu saucienu. Atpū tas cena š ajā vietā nogriež daudzus cilvē kus, kuri savas uzvedī bas dē ļ negribē tu skatī ties un izturē t, krievvalodī go var nebū t vispā r, nu, varbū t daž i cilvē ki. Viesnī cā notiek bū vniecī bas darbi, tiek pabeigta vē l viena ē ka, tač u tas netraucē atpū tai. Istaba, ko mums iedeva, bija vienkā rš i š ika, tī ra, skaistas mē beles un santehnika, kondicionieris strā dā ja bez kļ ū mē m, kopumā mums viss lieliski derē ja. Tī rī š ana ir laba, bet katru otro dienu izkā rā m zī mi, lai netraucē , jo daž reiz vienkā rš i nebija ko tī rī t. Ē diens galvenajā restorā nā izcils, ē dienu pasniegš ana interesanta, viss vienmē r svaigs un daudzveidī gs, papildus ir divi restorā ni, iesaku apmeklē t pā rmaiņ as. Es nevaru pateikt, kā ds alkohols viesnī cā , jo mē s to nedzeram. Pludmale ir netā lu, liela un smilš aina, vienmē r ir brī vas vietas, ieeja jū rā ļ oti ē rta, ū dens kristā ldzidrs, brī ž iem pat veldzē još s, neskatoties uz to, ka š obrī d ir vasaras pilnbrieds, ir ko redz zem ū dens, man ļ oti nepatī k peldē ties maskā , bet vī rs bija sajū smā . Satumst š obrī d ne tik agri kā ziemā , kaut kur pē c seš iem, tā pē c pē cpusdienā ir pietiekami daudz laika sauļ oties un peldē ties. Dež uranti ir apmā cī ti, saprot krievu valodu un vē l jo vairā k angļ u valodu, rupjī bas š eit nepamanī si, par to viņ us uzreiz atlaiž , tā pē c visi cenš as tevi iepriecinā t un nemitī gi jautā , kā tu atpū š as. Ja ir vē lme, tad ir kur pastaigā ties ā rpus viesnī cas, ļ oti skaista promenā de. Var pasū tī t arī braucienu uz salā m, bijā m individuā lajā braucienā uz Paradī zes salu un Utopiju. Tā liem braucieniem tā dā karstumā nav ne spē ka, ne vē lē š anā s. Tā pē c mums ļ oti patika atpū ta, š ī ir viena no retajā m vietā m, kur ļ oti vē lamies atgriezties.
аватар olya_olechka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies Premier Romance Boutique Hotel and Spa 2015. gada augusta sā kumā . Atpū tas iespaidi ir patī kamā kie. Pati viesnī ca ir skaista, moderna, lielā kajai daļ ai numuriņ u ir savs balkons ar skatu uz jū ru. Mē s rezervē jā m Deluxe Sea View numuru - un, godī gi sakot, skats no istabas ir vienkā rš i krā š ņ s. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Premier Romance Boutique Hotel and Spa 2015. gada augusta sā kumā . Atpū tas iespaidi ir patī kamā kie.
Pati viesnī ca ir skaista, moderna, lielā kajai daļ ai numuriņ u ir savs balkons ar skatu uz jū ru. Mē s rezervē jā m Deluxe Sea View numuru - un, godī gi sakot, skats no istabas ir vienkā rš i krā š ņ s. Turklā t pati istaba ir gaiš a, plaš a, aprī kota ar visu nepiecieš amo ē rtai laika pavadī š anai: peldmē teļ i, č ī bas, mini smarž u komplekts vannas istabā , tē jkanna, tē jas un kafijas maisiņ i, seifs (tas viss ir iekļ auts istabas cena). Bezmaksas Wi-Fi darbojā s arī istabā , lai gan tikai pirmā s 2 dienas pē c mū su ieraš anā s, tad nez kā pē c piekļ uve istabiņ ai bija ierobež ota, bet lejā reģ istratū rā , vestibila bā rā , restorā nā un pat daž reiz pludmale, Wi-Fi darbojā s labi visu mū su brī vdienu laiku.

Viesnī cā ir vairā ki restorā ni: galvenais, kas atrodas viesnī cas 0 stā vā , un 2 Ala Carte restorā ni, itā ļ u un ķ ī nieš u.
(Attiecī bā uz Alya Carte restorā nu apmeklē jumiem jums ir jā pā rbauda reģ istratū rā - mums, piemē ram, bija iespē ja apmeklē t katru no tiem vienu reizi bez maksas). Kas attiecas uz galveno restorā nu - tur gatavo ļ oti garš ī gi, piedā vā diezgan plaš u ē dienu klā stu katrai gaumei, un katru dienu ē dieni ir daž ā di, piemē ram: vienu dienu - jū ras velš u ē dieni, otru dienu - Ā zijas virtuve, treš o dienu. - Eiropas ...utt. Ē dienu izvē le ir bufetes stilā un nekad nav garas rindas vai ē diena trū kuma.
Viesnī cu apkalpoš ana kopumā ir atseviš ķ s jautā jums - viss ir ļ oti augstā lī menī : numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, pasū tī t var jebkurā sev ē rtā laikā , bet lī dz 17:00 restorā nā viesmī ļ i vienmē r pieklā jī gi, smaidī gi, un visu laiku interesē vai viesi vē l kaut kas, bā rmeņ i un viesmī ļ i bā rā uz ielas un pludmalē - vienmē r piedā vā dzē rienus vai kokteiļ us, paš i atnes, un pat piedā vā noslaucī t glā zes!
: ) Starp citu, par visiem pasū tī tajiem dzē rieniem atved rē ķ inu, uz kura jā paraksta un jā uzraksta istabas numurs, bet tas ir apzī mogots - Neapmaksā š o pasū tī jumu. Pasū tot dzē rienu vai citus pakalpojumus, kas nav iekļ auti All Inclusive sistē mā , tiksiet brī dinā ts, ka š is pakalpojums ir Extra, un rē ķ inā tiks lū gts ierakstī t savu uzvā rdu.

Viesnī cas pludmale ir smilš aina, vienmē r tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, katrā ir matracis, ir arī nomaļ as lapenes ar matrač iem, kur var paslē pties no saules. Ieeja jū rā ir attī rī ta no koraļ ļ iem, dziļ ums sā kas pē c 7-8 metriem no krasta.
Viesnī cā nav animā cijas kā tā das, tač u gandrī z katru vakaru skan dzī vā mū zika - uzstā jas mū ziķ i, spē lē ģ itā ru, vijoli utt.

Viesnī ca atrodas krastmalā , kur atrodas mā jī gi restorā ni un daudz daž ā du veikalu: apģ ē rbu, suvenī ru, ā das, kaž okā du, blakus ir arī aptieka.

Rezumē jot mū su brī vdienas Ē ģ iptē kopumā - mums viss ļ oti patika, jū ra, viesnī ca, ē dieni, apkalpoš ana un kvalitā te bija ļ oti apmierinā ti!
Tieš ā m iesaku Premier Romance Hotel visiem tiem, kas vē las klusu, noslē gtu atpū tu skaistā vietā ! : )
Numura padoms: Lai nodroš inā tu lielisku skatu, es iesaku Deluxe Sea View numuru.
аватар vysokowa.anya
Atkal Ē ģ ipte lidoja atpū sties, lai gan š oreiz viņ i nolē ma mainī t viesnī cu. Pirmais iespaids par viesnī cu bija pā rsteidzoš s. Skaista teritorija, draudzī ga uzņ emš ana, interesants dizains, izpalī dzī gs personā ls - tā ir tikai neliela daļ a no tā , ko vē los pieminē t. … Tomēr ▾ Atkal Ē ģ ipte lidoja atpū sties, lai gan š oreiz viņ i nolē ma mainī t viesnī cu.
Pirmais iespaids par viesnī cu bija pā rsteidzoš s. Skaista teritorija, draudzī ga uzņ emš ana, interesants dizains, izpalī dzī gs personā ls - tā ir tikai neliela daļ a no tā , ko vē los pieminē t.
Iestatī š ana aizņ ē ma daž as minū tes. Pē c tam mū s ierā dī ja istabā un palī dzē ja atnest mantas. Istaba ir tī ra un patī kami smarž o, kā saka, ne puteklī š a, ne kripatiņ as. Iegā jā m duš ā uzreiz pē c reģ istrē š anā s - vienmē r ir karsts ū dens.
Klientu ē rtī bā m Wi-Fi ir uzstā dī ts visā viesnī cā , pat pludmalē . Jū s vienmē r varat sē rfot internetā un tē rzē t ar draugiem un radiem.
Pludmale ir tī ra ar maigu ieeju jū rā . Ir koka klā ja krē sli. Zivis jū rā nav ī paš i redzamas, bet redzē jā m stintes. Pieņ emsim, ka pludmale ir vienā lī menī . Palī dzi izklā t dvieļ us un pajautā , kā dus dzē rienus ņ emt lī dzi. Visi darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi.
Baro lī dz nā vei! Daž ā di gaļ as veidi: kebabi, steiki, zivis un jū ras veltes. Krieviem ierastie augļ i: bumbieri, ā boli, vī nogas. Nekad nav palicis izsalcis! Apelsī nu sula no rī ta. Kopumā virtuve ir vienā lī menī .
Vakara programma ir ļ oti neuzbā zī ga bez sacensī bā m. Viss bija cienī jama vokā liste, vijolniece, vē derdejotā ja. . .
Kopumā aizbraucu ar daudz patī kamā m sajū tā m! Esam 100% pā rliecinā ti, ka atgriezī simies š ajā viesnī cā vairā k nekā vienu reizi un iesakā m to visiem saviem draugiem!
аватар andy-veres
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es gribē ju romantiku, sauli un jū ru. Tā kā Ē ģ iptē esam bijuš i jau vairā kas reizes nolē mā m izvē lē ties š o viesnī cu. Kā parasti, sā ksim ar labo. Viesnī ca diezgan jauna, nav nobruž ā ta. Istaba ir maza, salī dzinot ar ē ģ iptieš u pieciniekiem, bet mā jī ga. … Tomēr ▾ Es gribē ju romantiku, sauli un jū ru. Tā kā Ē ģ iptē esam bijuš i jau vairā kas reizes nolē mā m izvē lē ties š o viesnī cu. Kā parasti, sā ksim ar labo. Viesnī ca diezgan jauna, nav nobruž ā ta. Istaba ir maza, salī dzinot ar ē ģ iptieš u pieciniekiem, bet mā jī ga. Ē diens ir pacieš ams, galvenie pikantie ē dieni ir iedalī ti atseviš ķ ā galdā kā vietē jais ē diens. Tu nepaliksi izsalcis.
Tagad par paš u romantiku, kuras dē ļ mē s ieradā mies. Ja vē lies pavadī t romantisku vakaru savā istabā – aizmirsti par to! Numurā pat nav ē dienkartes par ē diena piegā di kā apkalpoš anu numurā . Ej uz veikalu un nopē rc č ipsus ar kolu. . .
Devā mies uz pludmali – skaistā jū ra, saule un vē jš . Ē ģ iptes pludmalē nav vē ja š ķ ē rš ļ u. Tā pē c pē c pulksten 11 saulē ir karsts, ē nā auksts. Pludmale ir maza, apmē ram 100 m. Tač u iekā pt ū denī var tikai tā s labajā pusē . Kreisajā pusē ir ar smiltī m klā ti koraļ ļ u gabali ar pilskalniem un caurumiem, kuros atrodas ež i un č ū skas. Arī pludmalē jautrs atpū tnieku kontingents 80% no pensijas un pirmspensijas vecuma. Kad redzat pietiekami daudz š ā du "stingru, piepū stu miecē tu torsu un peldkostī mu", jū s vē laties ne tikai romantiku, bet arī piedzerties. Bū tu ž ogi, vismaz visu laiku neredzē tu.
Pludmales idiotisms slē pjas arī apstā klī , ka visi lietussargi ir koka ar atstarpē m starp pildī tiem kociņ iem (skat. foto). Guļ ot pludmalē lietussargi no saules aizsargā tikai lī dz 11 no 15. Tieš i tad, kad saule ir visspē cī gā kā , tu paslē pies zem lietussarga, bet ē nas nav! Saule ir zenī tā un než ē lī gi dedzina jū s caur caurumiem starp nū jā m.
Pat pirmā lietussargu rinda ir pietiekami tā lu no jū ras - metri 20. Un š ie 20 metri ir jā iet pa gandrī z akmens zemi, uz kuras saskaras asi gliemež vā ki un akmeņ i. Pē c tam, kad mū su kaimiņ i sagrieza kā jas, mē s sā kā m staigā t uz jū ru flip flops. Mī kstas smiltis ir tikai pie ieejas jū rā .
Viesnī cā nav bē rnu, bet viesnī cai arī nav teritorijas. Tā pē c jū su romantiskajam noskaņ ojumam ā tri uzbruks savvaļ as bē rnu kliedzieni, kuri brauc pa promenā di 5 metrus no pludmalē m vai iebrauc dzī vokļ os (kaimiņ u pludmalē s). Mums arī ļ oti paveicā s tikt uz vietē jā m kā zā m kaimiņ u ē kā - el Gusto apartamentos. Papildus bē rnu kliedzieniem pa dienu pludmalē - vakarā lī dz 5 no rī ta skanē ja mū zika, radot neaizmirstamu piedzī vojumu.
Un tagad visskaistā kais ir saulriets, mē s izgā jā m no pludmales, pasē dē jā m kafejnī cā mazajā viesnī cas teritorijā , un tad troksnis un troksnis, ko izraisī ja mū su tautieš u pū ļ i. Izrā dā s, viņ i tika masveidā atbrī voti no Pyramis viesnī cas, kurā tiek ievesti tikai “mū sē jie”. Troksnis-gumijas, bļ austī š anā s, bē rni futbolē ar ū dens pudelē m un mē tā jas ar paplā tē m.
Bet tas vē l nav viss. Pa promenā di sā k dā rdē t elektromobiļ i, kas tiek izī rē ti. Elektromobiļ i dā rd, jo promenā dē visi celiņ i ir flī zē ti, un "kuram krievam nepatī k ā tra braukš ana", ī paš i viss iekļ auts?
Tā di jē dzieni kā droš ī ba pastā v tikai pie ieejas Sahl Hasheesh, un tā s paš as teritorijas pilnī bā nav. Ne tikai mū su pludmalē , bet arī visi, kas vē las, var brī vi iekļ ū t mū su viesnī cā . Mē s paš i to izmantojā m un iepazinā mies ar kaimiņ u viesnī cā m.
Es pat nerakstu par tā diem sī kumiem kā krievu valodas izpratne reģ istratū rā , neparakstī ti krievu ē dieni restorā nā , normā la alkohola trū kums viesnī cā bez alus un skā bā vī na.
Bet mani vē lreiz pā rsteidza tas, ka istabā ir moderni plakanie LCD televizori, bet ar HDMI tiem nevar pieslē gties - nav savienotā ju!
Nobeigumā varu teikt, ka š ī viesnī ca Ļ OTI atš ķ iras no visiem pā rē jiem ē ģ iptieš u piecī š iem, kuros apmetā mies. Teritorijas un noš ķ irtu vietu pilnī ga neesamī ba viesnī cas teritorijā atstā j vietu tikai romantikai.
Tas ir dī vaini, bet š ī viesnī ca ir daudz mazā k romantiska, nekā mē s gaidī jā m.
променада из плиток
аватар Bonita-88
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Romantika viesnī cā Premier Romance Boutique Hotel 5 * sitieni no visā m pusē m! Mums vissvarī gā kais bija klusums bez satraukuma un bez baseinu, slidkalniņ u un diskotē ku trokš ņ iem, š eit mē s atradā m klusu un relaksē još u atpū … Tomēr ▾ Romantika viesnī cā Premier Romance Boutique Hotel 5 * sitieni no visā m pusē m! Mums vissvarī gā kais bija klusums bez satraukuma un bez baseinu, slidkalniņ u un diskotē ku trokš ņ iem, š eit mē s atradā m klusu un relaksē još u atpū tu! Viesnī ca ir ļ oti skaista gan iekš pusē , gan ā rpusē , personā ls taktisks un draudzī gs! Brokastis, pusdienas un vakariņ as ir garš ī gas, paldies visam restorā na personā lam! Tā du jū ras skaistumu Ē ģ iptē nebiju redzē jis, izņ emot š o rajonu! Sahlhashish teritorija ir aizsargā jama, tā atrodas pusstundas attā lumā no lidostas! Numuri ir fantastiski un skats no balkona uz pludmali un jū ru ir burvī gs, to var redzē t mū su fotogrā fijā s! Paldies viesnī cas ī paš niekam un personā lam par neaizmirstamu uzturē š anos! Uz drī zu tikš anos jū su brī niš ķ ī gajā viesnī cā !
Пляж Пляж Вид из окна на закат солнца
Parādīt vairāk »


iemiesojums Mil_Ka
Braucam oktobra beigās. Pastāsti man, kāda ir ieeja jūrā? Vai ir pontons, vai parasta smilšu ieeja?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums inf558
‹ Viesnīca KaiSol Romance Resort Sahl Hasheesh 5*
Atrakcijas

Отель был открыт в 2010 году, в 2018 году открыто новое здание с номерами категории Deluxe Swim Up, Deluxe Jacuzzi, Deluxe Pool View, Signature Suite и Jacuzzi Suite. Состоит из двух 4-этажных зданий. Отель не принимает гостей младше 16 лет.

Atrašanās vieta В 22 км от аэропорта г. Хургада, в 27 км от центра Хургады, в Сахл Хашиш.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 120 метров (через променад 100 метров от отеля). 28 пляжных кабан предоставляются бесплатно, матрасы, полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа (бесплатно), услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: 24 часа (платно), Wi-Fi на территории отеля и в номерах (бесплатно), обмен валюты (банкомат), в отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (по запросу, бесплатно), бутики с ювелирными изделиями, одеждой и принадлежностями для отдыха, 2 открытых бассейна — бассейн с подогревом в зимний период (700 кв.м., глубина от 40 до 150 см), бассейн Relax без подогрева в зимний период (120 кв.м., глубина от 50 до 160 см).

Главный ресторан Heliodoro рассчитан на 280 гостей (завтрак 07:00-10:30, поздний завтрак 10:30-11:00, обед 12:30-14:30, ужин 18:30-22:00, поздний ужин 00:00-01:00), диетическое меню (по запросу);

Итальянский ресторан аля карт Basilico рассчитан на 46 гостей (19:00-22:00);

Азиатский ресторан аля карт Oishi рассчитан на 50 гостей (19:00-22:00);

Индийский ресторан аля карт Manohar рассчитан на 50 гостей (19:00-22:00);

Ливанский ресторан аля карт Layali рассчитан на 50 гостей (19:00-22:00).

Лобби бар Sun Ray (24 часа);

Бар Romance (11:00-00:00);

Бар Landscape (12:00-00:00);

Бар Sunrise у бассейна (10:00-18:00);

Бар Relax у бассейна (10:00-18:00);

Бар на пляже (09:00-18:00);

Кальян (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem
Izklaide un sports Анимационная программа (живая музыка, танец живота, танура шоу, восточные и другие шоу), легкая анимация (растяжка, классы йоги, дартс и соревнования по бильярду), библиотека, дайвинг центр (платно), аренда велосипеда (бесплатно предоставляется один час) Оздоровительный центр открыт с 09:00-19:00 (платно), салон красоты открыт с 09:00-19:00 (платно), сауна и джакузи около бассейна (бесплатно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 251 номер:

72 Superior Room (Back-/ Mountain View) — 38 м2;

138 Deluxe Room (Sea-/ Pool View) — 39 м2;

10 Deluxe Swim-Up Room (Pool View) — 46 м2;

10 Deluxe Jacuzzi Room (Partial Sea & Pool View) — 46 м2;

15 Jacuzzi Suite (Pool View) — 90 м2;

5 Signature Suite (Pool View) — 90 м2;

1 Royal Suite (Sea View) — 140 м2.

Istabās

Центральный кондиционер, SAT HD/LED телевизор, Wi-Fi (бесплатно), сейф, телефон, мини-бар (безалкогольные напитки по приезду —пополнение каждые 4 дня, минеральная вода (одна маленькая бутылка на человека) — ежедневное пополнение), фрукты и печенье по приезду, набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), балкон или окно. Ванная комната с ванной или душевой кабиной (Aurora Senses ванные принадлежности), фен, халаты и тапочки (бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: 24 часа (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Sahl Hasheesh, Old Town, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20127399991
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.