Lieliska uzturēšanās viesnīcā Sunrise Romance Sahl Hasheesh Resort Grand Select 5*

Rakstīts: 22 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 13 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Nesen atgriezos no Hurgadas. Mē s atpū tā mies Sunrise Romance Sahl Hasheesh Resort Grand Select 5 * - tā s bija pasakaini brī niš ķ ī gas brī vdienas. Es gribē ju relaksē još as brī vdienas un meklē ju viesnī cu, kurā nebū tu trokš ņ ainu animatoru, kaitinoš u pā rdevē ju, piedzē ruš os tū ristu pū ļ u un trokš ņ aini mazi bē rni. Es izvē lē jos Sunrise Romance un biju 100% apmierinā ts
Ienā cā m vē lu vakarā un reģ istrē jā mies 02:30, dokumenti tika nokā rtoti ļ oti ā tri, mū s pacienā ja ar bezalkoholiskajiem kokteiļ iem un palī dzē jā m aiznest bagā ž u uz istabu. Viesnī ca brī niš ķ ī ga – tī ra, sakopta, ļ oti skaista un bez liekas pompas. Visi viesnī cas darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi, pieklā jī gi un izpalī dzī gi. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru un dž akuzi uz balkona - neticami skaistums! Pē c reģ istrē š anā s mums istabā atnesa arī vakariņ as: augļ us un bulciņ as! )) Istaba liela, gaiš a, minibā rs tiek papildinā ts ar ū deni katru dienu, un ar dzē rieniem - ik pē c 4 dienā m (viss jau ir iekļ auts cenā un nav jā maksā papildus). Katram ir 4 dvieļ i un pē c vē lē š anā s tos var mainī t vismaz katru dienu, ir gan halā ti un č ī bas, gan mazgā š anas lī dzekļ i un zobu birstes, gan pat maš ī na un skū š anā s ž eleja. ))
Ē diens. Ē diens bija pā rsteidzoš i garš ī gs, katru dienu pusdienā s un vakariņ ā s bija milzī ga zivju un jū ras velš u izvē le (krabji, garneles, salā ti ar jū ras veltē m). Garš ī gi dā rzeņ i, gaļ a un vista. Ir daudz saldumu, no rī ta svaiga apelsī nu sula, gvajaves sula, mango; gardi kokteiļ i vakariņ ā s (tiem, kas vē las - alkoholiskie) )) Jau 6 dienas neesam visu izmē ģ inā juš i. Rindas pē c ē diena vispā r nav.

Jū ra. Pludmale Sunrise Romance ir pasakaini skaista: gluda smilš aina ieeja jū rā , pā rsteidzoš i dzidrs ū dens, ļ oti tī rs. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli bija jebkurā laikā , dzē rieni un ū dens tiek vesti (slinkiem) tieš i uz sauļ oš anā s krē sliem)) Viesnī cas teritorijā ir vē l 2 baseini, bet mē s dodam priekš roku jū rai, tā pē c mē s tur nepeldē jā mies.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар