Romantika bez romantikas

Rakstīts: 23 jūnijs 2014
Ceļošanas laiks: 24 — 31 maijā 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Es gribē ju romantiku, sauli un jū ru. Tā kā Ē ģ iptē esam bijuš i jau vairā kas reizes nolē mā m izvē lē ties š o viesnī cu. Kā parasti, sā ksim ar labo. Viesnī ca diezgan jauna, nav nobruž ā ta. Istaba ir maza, salī dzinot ar ē ģ iptieš u pieciniekiem, bet mā jī ga. Ē diens ir pacieš ams, galvenie pikantie ē dieni ir iedalī ti atseviš ķ ā galdā kā vietē jais ē diens. Tu nepaliksi izsalcis.
Tagad par paš u romantiku, kuras dē ļ mē s ieradā mies. Ja vē lies pavadī t romantisku vakaru savā istabā – aizmirsti par to! Numurā pat nav ē dienkartes par ē diena piegā di kā apkalpoš anu numurā . Ej uz veikalu un nopē rc č ipsus ar kolu. . .
Devā mies uz pludmali – skaistā jū ra, saule un vē jš . Ē ģ iptes pludmalē nav vē ja š ķ ē rš ļ u. Tā pē c pē c pulksten 11 saulē ir karsts, ē nā auksts. Pludmale ir maza, apmē ram 100 m. Tač u iekā pt ū denī var tikai tā s labajā pusē . Kreisajā pusē ir ar smiltī m klā ti koraļ ļ u gabali ar pilskalniem un caurumiem, kuros atrodas ež i un č ū skas. Arī pludmalē jautrs atpū tnieku kontingents 80% no pensijas un pirmspensijas vecuma. Kad redzat pietiekami daudz š ā du "stingru, piepū stu miecē tu torsu un peldkostī mu", jū s vē laties ne tikai romantiku, bet arī piedzerties. Bū tu ž ogi, vismaz visu laiku neredzē tu.

Pludmales idiotisms slē pjas arī apstā klī , ka visi lietussargi ir koka ar atstarpē m starp pildī tiem kociņ iem (skat. foto). Guļ ot pludmalē lietussargi no saules aizsargā tikai lī dz 11 no 15. Tieš i tad, kad saule ir visspē cī gā kā , tu paslē pies zem lietussarga, bet ē nas nav! Saule ir zenī tā un než ē lī gi dedzina jū s caur caurumiem starp nū jā m.
Pat pirmā lietussargu rinda ir pietiekami tā lu no jū ras - metri 20. Un š ie 20 metri ir jā iet pa gandrī z akmens zemi, uz kuras saskaras asi gliemež vā ki un akmeņ i. Pē c tam, kad mū su kaimiņ i sagrieza kā jas, mē s sā kā m staigā t uz jū ru flip flops. Mī kstas smiltis ir tikai pie ieejas jū rā .
Viesnī cā nav bē rnu, bet viesnī cai arī nav teritorijas. Tā pē c jū su romantiskajam noskaņ ojumam ā tri uzbruks savvaļ as bē rnu kliedzieni, kuri brauc pa promenā di 5 metrus no pludmalē m vai iebrauc dzī vokļ os (kaimiņ u pludmalē s). Mums arī ļ oti paveicā s tikt uz vietē jā m kā zā m kaimiņ u ē kā - el Gusto apartamentos. Papildus bē rnu kliedzieniem pa dienu pludmalē - vakarā lī dz 5 no rī ta skanē ja mū zika, radot neaizmirstamu piedzī vojumu.
Un tagad visskaistā kais ir saulriets, mē s izgā jā m no pludmales, pasē dē jā m kafejnī cā mazajā viesnī cas teritorijā , un tad troksnis un troksnis, ko izraisī ja mū su tautieš u pū ļ i. Izrā dā s, viņ i tika masveidā atbrī voti no Pyramis viesnī cas, kurā tiek ievesti tikai “mū sē jie”. Troksnis-gumijas, bļ austī š anā s, bē rni futbolē ar ū dens pudelē m un mē tā jas ar paplā tē m.
Bet tas vē l nav viss. Pa promenā di sā k dā rdē t elektromobiļ i, kas tiek izī rē ti. Elektromobiļ i dā rd, jo promenā dē visi celiņ i ir flī zē ti, un "kuram krievam nepatī k ā tra braukš ana", ī paš i viss iekļ auts?

Tā di jē dzieni kā droš ī ba pastā v tikai pie ieejas Sahl Hasheesh, un tā s paš as teritorijas pilnī bā nav. Ne tikai mū su pludmalē , bet arī visi, kas vē las, var brī vi iekļ ū t mū su viesnī cā . Mē s paš i to izmantojā m un iepazinā mies ar kaimiņ u viesnī cā m.
Es pat nerakstu par tā diem sī kumiem kā krievu valodas izpratne reģ istratū rā , neparakstī ti krievu ē dieni restorā nā , normā la alkohola trū kums viesnī cā bez alus un skā bā vī na.
Bet mani vē lreiz pā rsteidza tas, ka istabā ir moderni plakanie LCD televizori, bet ar HDMI tiem nevar pieslē gties - nav savienotā ju!
Nobeigumā varu teikt, ka š ī viesnī ca Ļ OTI atš ķ iras no visiem pā rē jiem ē ģ iptieš u piecī š iem, kuros apmetā mies. Teritorijas un noš ķ irtu vietu pilnī ga neesamī ba viesnī cas teritorijā atstā j vietu tikai romantikai.
Tas ir dī vaini, bet š ī viesnī ca ir daudz mazā k romantiska, nekā mē s gaidī jā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu