Labākās brīvdienas!

Rakstīts: 15 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 20 — 31 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cu mums ieteica mana vī ra brā lis. Nolē mā m uzticē ties viņ a viedoklim un nenož ē lojā m ne mirkli!
Mē s bijā m atvaļ inā jumā ! Mums nevajadzē ja animā ciju, koncertus, ekskursijas, gribē jā m garš ī gi paē st, pagulē t pludmalē un peldē ties tī rā jū rā .
Un mē s dabū jā m visu un vē l daudz vairā k!
Galvenais ir viesnī cas personā ls! Vai vē lies sajust, ka visi tevi ir gaidī juš i? Tā arī bū s! VISI, apkopē jas, viesmī ļ i, recepcijā , animatori, visi interesē jā s vai ar mums viss kā rtī bā .

Mī ļ ā kā viesu attiecī bu meitene Marina ne reizi nepagā ja garā m, nepajautā jusi vai ar mums viss kā rtī bā ! Gandrī z visi jau no pirmā s reizes atcerē jā s, ka mums ē rtā k sazinā ties krieviski, un tā viņ i turpinā ja.
Viesmī lis ā tri atcerē jā s, kuru dzē rienu ņ emt lī dzi pusdienā s un vakariņ ā s, un standarta kafijas krū ze brokastī s ar viņ a pū lē m pā rvē rtā s par man ierasto puslitru! Iedzeru divus malkus, viņ š parā dā s kā dž ins un jau pilda kafiju, krū ze var bū t bezgalī ga!
Ē diens ļ oti garš ī gs, kaut kur raksta, citā s viesnī cā s bija problē mas ar vē deru, ieteica ņ emt lī dzi baktericī das salvetes, noslaucī t galda piederumus. . . Neko nenesā m, neko neslaucā m un problē mu nebija. !
Viss svaigs, daudz kas pagatavots priekš ā , trauki ideā li tī ri, netī rie trauki pazū d no galda ar pē dē jo karoti, pē c aizgā jē ja uzreiz tiek noņ emti galdi un apsē ž as pie tī ra galda.
Par alkoholu neko neteikš u, vakariņ ā s ņ ē mā m tikai alu, vakarā bija diskotē ka, bet ne lī dz vē lai naktij, kā ds dejoja bā rā pie pludmales, bet tas mū s neinteresē ja.
Mums vajadzē ja tī ru jū ru, tī ru pludmali, to mē s saņ ē mā m.
Animatori ļ oti centā s, un viņ i nav vainī gi, ka 99+ tū risti nav ī paš i pretimnā koš i, lai gan viņ i bija tik neapdomī gi, ka cilvē ki pat pulcē jā s uz ū dens aerobiku. )))
Uzkopš ana ir ideā la, prasiet nomainī t veļ u, visu laiku prasī jā m divas reizes.
Ū dens ir daudz, pietiek, ienes normā , restorā nā var paņ emt, dzeru daudz, problē mu nebija.

Istabas atrodas ideā lā vietā , pā rkares, kaimiņ us nedzird, balkons ar skatu uz jū ru, iespē jams, no viesnī cas izejas lī dz pludmalei ir 15 soļ i, pa ceļ am paņ em dvieli.
Wifi ir pā rsteidzoš s! Vienmē r un visur, istabā , pludmalē , gaitenī vai restorā nā , bez pā rtraukuma, ļ oti ā tri.
Ī sā k sakot - ē dienu ir daudz, garš ī gi, istabiņ a tī ra, pludmale minū ti no izejas, internets bez traucē jumiem, neticami draudzī gs personā ls un pat ar krievu valodu nav nekā du problē mu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu