Laba Eiropas viesnīca, Wi-Fi visā

Rakstīts: 3 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 22 — 29 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 6.0
Atpū ta ar puisi. Viesnī cu mums ieteica, nolē mā m tā lā k neizvē lē ties, jo mū s ierobež oja izbraukš anas datums.

Anex Tour mū s sagaidī ja, lidoja ar Azurair. Lidmaš ī na bija liela ar trim sē dekļ u rindā m.

NORĒ Ķ INĀ JUMS. Mē s ieradā mies naktī , mē s visi sē dē jā m vestibilā . Ieraugot vestibilu satrū kā s, vienkā rš i labi saglabā jies "grezns" savdeps. Viņ i domā ja, ka tas viss ir iztē rē ts.

Mums iedeva aizpildī t veidlapas. Viņ i atnesa mitrus dvieļ us, lai noslaucī tu rokas / seju, un katrs glā zi sulas, kas ļ oti iepriecinā ja.

Uzreiz uzvilku rokassprā dzes un vedu uz istabu. Par izmitinā š anu nemaksā jā m papildus.


ISTABA. Tī rs, normā ls standarts. Bija 2 vienvietī gas gultas (vē lā k tā s pā rcē lā m). Mē beles ir nedaudz nolietotas, bet tī ras un kā rtī gas.
Viesnī ca ir veidota ar kaskā di, un lielā kā daļ a numuru ir ar skatu uz jū ru. Bijā m 3 stā vā , jū ra bija redzama.

No griestos esoš ā s spuldzes sā ka plū st ū dens, no gaisa kondicionē tā ja - kondensā ts.
Viņ i ieradā s nekavē joties un 10 minū š u laikā novē rsa problē mu.

Ū deni istabā liek pa 0.5 pudelē m uz cilvē ku, bet var ņ emt ē damzā lē vai jebkurā bā rā , ar ū dens trū kumu necietā m).

Vannas istaba ir tī ra, uz poda bija higiē niska uzlī me/papī rs. Duš a ir parasta: stikla siena un flī ž u grī da, ū dens tika izsmidzinā ts pa visu teritoriju, un mē s sā kā m rū pī gā k mazgā t).

Nebija ne peldmē teļ u, ne č ī bu.

Pietika ar kosmē tikas piederumiem, bez tualetes papī ra bija arī salvetes.

TERITORIJA. Nu ļ oti mazs. Pusdienas laikā iemā cī jā s. Viss atrodas kompakti, tā lu nav jā dodas.

ATRAŠ ANĀ S VIETA. Apkā rt viesnī cai nav ļ oti gleznaina. Izejot no viesnī cas un ejot pa labi, aptuveni 15 minū š u laikā var aiziet lī dz zivju tirgum, pa ceļ am sastapsiet daž ā dus veikalus, kafejnī cas, KFC, McDonalds. Un, ja jū s ejat pa kreisi, tur bū s kā mazs uzbē rums, nevis tas glī tā kais. Bet tī ri, lai iepazī tos ar apkā rtni, var staigā t.

PLUDMA.
Smilš aina ieeja lagū nā . Sā kumā sekls, tad labs dziļ ums. Jū rā var iekļ ū t arī no salas/piestā tnes, kur dziļ ums ir vē l lielā ks. Turpat blakus krastam peldē jā s zivis, redzē jā m pat krabjus. Tuvumā nebija rifu.


Pludmales dvieļ i ir lieli, labi, noslaukiet sausu)

Kad bija daudz cilvē ku, bija grū ti atrast sauļ oš anā s krē slus zem lietussarga, jo cilvē ki tos aizņ em ar dvieļ iem (pazī stams raksts, vai ne? ). Turklā t no tā cieš arī eiropieš i, iespē jams, mā cī jā s no mū sē jiem).

Bet jū s varat atrast. Vai arī jautā jiet tiem, kas rū pē jas par pludmali, viņ i atradī s jums sauļ oš anā s krē slu un atnesī s to, kur jums tas nepiecieš ams.

UZTURS. Vienkā rš i 10 no 10. Viss ir tik garš ī gi, ka gribē jā s visu izmē ģ inā t! Bija paipalas, vista, piemē ram, steiki (ar rozmarī nu, tikai mmm)), gulaš s, š avarma (tikai cepti gaļ as gabaliņ i ar dā rzeņ iem), jaka, burgeru kotletes. Zivs ir ļ oti garš ī ga, tā vienkā rš i birst mutē . Pat siers un desa bija ļ oti lī dzī gi sieram un desai (jū s saprotat).
Jū ras veltes bija: krabji, garneles, kalmā ri. Zupas ir ē damas. Cepš ana ir lieliska. Š ķ iet, ka daž i deserti pē c izskata ir lī dzī gi, bet atš ķ iras pē c garš as. Kruasā ni un beļ ģ u vafeles ir tikai top, ē d katru rī tu. Garnē jumu pietika. Es tikai vē los, lai bū tu vairā k augļ u.

Ē damistabā uz galdiem ir bukleti, kas atgā dina, ka cilvē kiem jā atstā j mazā k atkritumu. Un, starp citu, š ajā viesnī cā viss, ja pieticī gi, neviens nesavā ca lielus pā rtikas kalnus. Labā k ir paņ emt nedaudz, un tad, ja ar to nepietiek, ej un paņ em vairā k.


ALKOHOLS. Vietē jais. Viņ i gatavo slepkavu kokteiļ us. Pē c 2 izdzerš anas es sapratu, ka vairs tā nedarī š u) Lū dziet to izdarī t vieglā k)

APKALPOŠ ANA. Dzeramnaudu neviens neprasa. Viss ir atkarī gs no jums. Ē damzā lē , pie baseina, pludmalē pie jums var nā kt viesmī lis un pajautā t, ko jū s vē laties dzert. Jū s pasū tā t, viņ i to atvedī s 3 minū š u laikā.
Tī rī š ana istabā s ir diezgan laba, kaut kas nepatika, droš i pastā stiet par to apkopē jai, viss tiks salabots. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Gulta pē c pieprasī juma.

Daudzi runā krieviski.

KONINGENTS. 70% vā cieš i. Es saprotu, ka tam viesnī ca ir paredzē ta. Ukraiņ u un baltkrievu ir ļ oti maz. Viesnī ca 16+. Tā pē c lielā kā daļ a cilvē ku š eit ir pensijas vecumā . Ja jū s domā jat, ka š ī ir jaunieš u viesnī ca, tad jū s maldā ties)

Bet milzī gs pluss – nav bē rnu. Jū s patieš ā m atpū š aties un neklausā ties mazu bē rnu raudā s (neapvainojieties nevienam).

INTERNETS. visā viesnī cā . Neskatoties uz pietiekamu cilvē ku skaitu, tas darbojā s labi. Sociā lie tī kli, viber zvani bez problē mā m, pat youtube varē tu kaut ko paskatī ties.

ANIMĀ CIJA. Dzī vā mū zika, miss hotel, dejas, karaoke, volejbols, vingroš ana, joga. Principā bija ko redzē t, bet mums tas nebija ī paš i sajū smā . Animatori ir labi. Iepazinā mies ar krievvalodī go animatoru Nastju.
Bū s daž i jautā jumi, varat droš i uzdot viņ ai)

Pā rskats ir liels, bet patiess. Starp citu, daž i no vietnē esoš ajiem fotoattē liem neatbilst. Pā rveidots pludmales un baseina bā rs. Bet kļ uva tikai labā k) Un parā dī jā s dž akuzi, tas nav fotoattē lā.


Es š auju zvaigznes par teritoriju, foajē (nu, neapmierinā ts, nopietni), un lielā kā daļ a cilvē ku ir 50+.

Visā pā rē jā - viss ir kā rtī bā . Atpū ta ir neaizmirstama
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu