Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4*– Atsauksmes

37
Novērtējums 4.310
№116 viesnīcas reitingā Hurgada
4.5 Numurs
4.2 apkalpošana
4.6 Tīrība
3.7 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hurgadas pirmajā un otrajā piekrastē. Tā sastāv no trim viesnīcām: Palacio un Palma atrodas pirmajā piekrastē, Mirrette atrodas otrajā piekrastē pāri ceļam. Viesnīca tika atklāta 1991. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2020. gadā. Piemērots ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар 22vitalik
Š ī viesnī ca ieradā s treš o reizi. Un tikai tā pē c, ka par naudu te jū ra ir laba. Ir lagū na un rifs nav liels, un ieeja ir smilš aina. Tie visi ir plusi. Ierodoties brokastot nedrī kstē ja, teica tikai par maksu. Un aizejot pusdienā s arī mani nelaida iekš ā , pulksten 12 nogrieza rokassprā dzes, nu, tas ir pilnī gs redneck. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ieradā s treš o reizi. Un tikai tā pē c, ka par naudu te jū ra ir laba. Ir lagū na un rifs nav liels, un ieeja ir smilš aina. Tie visi ir plusi. Ierodoties brokastot nedrī kstē ja, teica tikai par maksu. Un aizejot pusdienā s arī mani nelaida iekš ā , pulksten 12 nogrieza rokassprā dzes, nu, tas ir pilnī gs redneck. Neskatoties uz to, ka esam š eit treš o reizi, un es to teicu reģ istratū rā . Visiem vienkā rš i ir vienalga. Frī kartupeļ i kā dreiz bija pie burgeriem kafejnī cā pludmalē BEZ MAKSAS. Un tagad kartupeļ i par 1 dolā ru, man nav ž ē l dolā ra, bet, sasodī ts, tas kaut kā nav patī kami. Ceļ vedis no Join UP pilnī gi jā š anā s tikko izcē la sevi. Ekskursijas, kuru cena ir 35 ASV dolā ri, tiek pā rdotas par 75 ASV dolā riem. Tajā paš ā laikā ir skaidrs, ka apdroš inā š ana nedarbojas, ja ceļ ojat no treš ā s puses uzņ ē mumiem. Man bija jā iet ar Travel 24. Apdroš inā š ana darbojas Ē ģ iptes teritorijā . Ī sā k sakot, mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu. Š eit, jo tā lā k, jo sliktā k, pat no plusiem - slē dzenes beidzot tika pievienotas ar atslē gas karti.
Pagā juš ajā gadā bija parasta atslē ga ar koka sagatavi. Visur mē ģ ina izkrā pt no klienta naudu, blē ž i. NEIESAKU, 4 te nekad nav bijis. 2 maks. Un klientu apkalpoš ana kopumā.1.
аватар loretasun
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ceļ ojumā ? mē s nopirkā m es? Pē dē jais? minū tes? s pas? lym? , ļ oti super vai negaidi? bet tu negaidi, ka bū s tik slikti? yom Labas lietas: 20-30 minū tes no lidostas. ceļ u Es? balkons? atveras ļ oti gra? ? s attē li, piemē ram, lag? kas? otra puse? s Red j? vai? Vai tie ir 100 punkti? . … Tomēr ▾ Ceļ ojumā ? mē s nopirkā m es? Pē dē jais? minū tes? s pas? lym? , ļ oti super vai negaidi? bet tu negaidi, ka bū s tik slikti? yom
Labas lietas: 20-30 minū tes no lidostas. ceļ u Es? balkons? atveras ļ oti gra? ? s attē li, piemē ram, lag? kas? otra puse? s Red j? vai? Vai tie ir 100 punkti? .
Sliktas lietas: Vai? bu? iui ļ oti tr? kas notiek, viss ir salū zis? j? , apl?? ? , ? ass ū dens b? kas? vienreiz, bet? vienalga mezgli tas ir slikti. Koplietoš anas tualetes, vai ne? var bū t s, tr? ksta no papī ra. Ļ oti jauki bā rmeņ i vestibila bā rā , apkalpoš ana? s, ar? smejies, r? sē rgas.
Ē diens ir katastrofa, vai ne tikai daž reiz? ņ emot vē rā , kurš to saņ em pirmais, ja atnā kat 15 minū tes pē c atvē rš anas? kas? ņ emt Par izvē li? es? Es vispā r nerunā ju. Alkohols ir katastrofa, viskijs, brendijs, tekila, rums garš o vienā di un smird. Kokteiļ i smird j? alkohols un nabags.
Nekad? j? nē ģ eris?? ? jau
аватар ksuxaheletii
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Par viesnī cā m rakstu reti, lai gan 3-4 reizes gadā braucu ar vī ru atvaļ inā jumā . Ē ģ iptē iemī lē jos no pirmā s reizes; ) š ajā viesnī cā esmu jau treš o reizi; ) Pacietu netī rī bu, negarš ī gu ē dienu (novā jē ju par pā ris kilogramiem), ja godī gi, tā vispā r ir apē st nav iespē jams! ! ! Stā vot kilometra rindā , piedevā m dabū g*** gabaliņ u ar "mī lī giem" vē lē jumiem (pajautā , kā pē c es te atkal atgriezos - atbildē š u, jū ra super, dzī vs koraļ ļ i, daudz zivju un ne tikai ), bet diemž ē l š oreiz mainī ju 3 istabas, tad nestrā dā kondicionieris, tad nav fē na, tad vienkā rš i nav iespē jams dzī vot ! ! ! Tagad treš ajā istabā seifs nestrā dā (Tes tū re netraucē risinā t mū su problē mas). … Tomēr ▾ Par viesnī cā m rakstu reti, lai gan 3-4 reizes gadā braucu ar vī ru atvaļ inā jumā . Ē ģ iptē iemī lē jos no pirmā s reizes; ) š ajā viesnī cā esmu jau treš o reizi; ) Pacietu netī rī bu, negarš ī gu ē dienu (novā jē ju par pā ris kilogramiem), ja godī gi, tā vispā r ir apē st nav iespē jams! ! ! Stā vot kilometra rindā , piedevā m dabū g*** gabaliņ u ar "mī lī giem" vē lē jumiem (pajautā , kā pē c es te atkal atgriezos - atbildē š u, jū ra super, dzī vs koraļ ļ i, daudz zivju un ne tikai ), bet diemž ē l š oreiz mainī ju 3 istabas, tad nestrā dā kondicionieris, tad nav fē na, tad vienkā rš i nav iespē jams dzī vot ! ! ! Tagad treš ajā istabā seifs nestrā dā (Tes tū re netraucē risinā t mū su problē mas). Viesnī cu neiesaku! ! ! Jū ra visur ir skaista, bet š is pakalpojums nav domā ts mums un jū su naudai. Mī li sevi un savu laiku.
аватар querid06
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī gada septembrī mē s palikā m viesnī cā ar savu meitu. Uzreiz apmetā s ļ oti sliktā istabā , es teiktu š ausmī gi. Netī rs, ar salauztu kapuci, ne ar tā du skatu, kā du gaidī jā m, plus kā ds nemitī gi naktī spē lē jā s istabā . … Tomēr ▾ Š ī gada septembrī mē s palikā m viesnī cā ar savu meitu. Uzreiz apmetā s ļ oti sliktā istabā , es teiktu š ausmī gi. Netī rs, ar salauztu kapuci, ne ar tā du skatu, kā du gaidī jā m, plus kā ds nemitī gi naktī spē lē jā s istabā . Bet nā kamajā dienā mē s vienojā mies un pā rcē lā mies uz istabu ar skatu uz jū ru un sakoptā ku un tī rā ku.
Ē diens - ir ko ē st, bez volā niem, piekraste milzī ga, katrai gaumei - tas ir pluss. Jū ra, protams, nav kā Š armā , nekā das maskas nebija vajadzī gas.
Vairā k vē los atzī mē t personā lu, labi darī ts, iet uz tikš anos, draudzī gs, neuzbā zī gs.
Un izklaide, es ļ oti iesaku, es to vē l neesmu mē ģ inā jis, vindsē rfings. Un mū su instruktors Tito, krieviski runā još s, dzī vespriecī gs.
аватар otomika
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c Anex ceļ ojuma ieteikuma). No labā : 1. Ierodoties viesnī cā , un bija 7.00 no rī ta, viņ i uzreiz un bez mā jiena uzlika rokassprā dzes un sū tī ja brokastī s, lai gan pē c noteikumiem viņ iem nav obligā ti jā pabaro un jā iekā rtojas pirms 14. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c Anex ceļ ojuma ieteikuma).
No labā :
1. Ierodoties viesnī cā , un bija 7.00 no rī ta, viņ i uzreiz un bez mā jiena uzlika rokassprā dzes un sū tī ja brokastī s, lai gan pē c noteikumiem viņ iem nav obligā ti jā pabaro un jā iekā rtojas pirms 14.00.
2. Ļ oti skaista pieeja jū rai, ir daž ā das pludmales katrai gaumei.
3. Ē dienu pietiek visiem, restorā nu ir daudz.
4. Pastaigas attā lumā lī dz pilsē tai
5. Ikdienas uzkopš ana istabā s, bet gultas veļ a nav mainī ta 8 dienas.
6. Vakaros animā cija bē rniem, vē derdejas un svā rku dejas - pieauguš ajiem.
7. Istabā katru dienu 4 pudeles ū dens 500 ml. , š ķ ī stoš ā kafija un tē ja.
8. Pie bā riem vienmē r bija viss, bet tos lej krū zē s pa 125 ml katra))
No slikta:
1. Anex tū res vietē jie gidi tikš anā s reizē.1, 5h marinē , stā sta cik labi, pē rk tū res tikai no viņ iem trī s veidos, melo, ka ja nenopē rc ceļ ojumu uzreiz Kaira un Luksora, pē c 3 dienā m atkā rtoti jā kā rto Covid tests. Cenas par katru ekskursiju 20-30 dolā ri. dā rgā ks. Viņ i jū s aizvedī s 1 reizi bez maksas, lai apskatī tu pilsē tu, patiesī bā š ī ir reģ istrē š anā s eļ ļ as rū pnī cā un tirdzniecī bas centrā , kurā cenas ir 2 reizes dā rgā kas nekā veikalos netā lu no viesnī cas. Pē rkot rū pnī cā un tirdzniecī bas centrā , viņ i raksta numura numuru un viesnī cu)), iespē jams, lai atsauktos uz ceļ vedi. Kā pē c š ī š ķ irš anā s, visi pieauguš ie un daudzi Ē ģ iptē nav pirmo reizi, man vienkā rš i kļ ū st slikti...Anex uzņ emas ceļ vež us!
2. Par agrī nu reģ istrē š anos nekavē joties dodiet 10 dolā rus. reģ istratū rā , bez tiem marinē sies trokš ņ ainā vestibilā lī dz 14.00.
3. Ē diens - ļ oti specifisks, vienmuļ š , 3dien gribas mā jā s dē ļ pretī gā s virtuves. Viss ar kaut kā dā m garš vielā m, ē dienkarte katru dienu ir viena un ar jū ras veltē m tikai makrele. Kalmā ri un ī paš i krabji pat nesmarž o. Meitene, kas rakstī ja par krabjiem š ajā viesnī cā , nepā rprotami ir iegā dā ta atsauksme. Augļ i ir lē tā kie un vienā di, pat ne arbū zi.
Paņ emiet lī dzi sorbeksu vai citu sorbentu un zarnu antibiotiku. Vai nu virtuves sanitā riju problē mu dē ļ , vai arī lielā cilvē ku skaita dē ļ.90% jums bū s zarnu darbī bas traucē jumi ((.
A la carte restorā ni praktiski neatš ķ iras no parastajiem. Viss Ā zijas valodā ir ļ oti pikants.
4. Vestibilā praktiski nav interneta pieslē guma.
5. Viesnī ca noslogota par 70-90%, ir atpū tnieku pū ļ i.
6. Mē beles istabā s ir vecas, bet mums bija visi strā dnieki no tehnikas.
Rezumē jot, ir daudz negatī vu iespaidu, bet jū ra visu izlī dzina. Es tomē r gribē tu pievē rst uzmanī bu ē dienkartei un padarī t to adekvā tā ku 4 zvaigž ņ u viesnī cai.
Номер Лагуна Лагуна Горки Пляж отеля Пальма Море Номер
аватар irisha758
Nedaudz baidī jā mies doties uz viesnī cu negatī vo atsauksmju dē ļ , BET, kā izrā dī jā s, viesnī ca ir diezgan normā la, cena-kvalitā te atbilst. Viesnī cas teritoriju nevar saukt par zaļ u, bet puķ u dobes tieš ā m ir iekoptas un nemitī gi kaut ko dara. … Tomēr ▾ Nedaudz baidī jā mies doties uz viesnī cu negatī vo atsauksmju dē ļ , BET, kā izrā dī jā s, viesnī ca ir diezgan normā la, cena-kvalitā te atbilst.
Viesnī cas teritoriju nevar saukt par zaļ u, bet puķ u dobes tieš ā m ir iekoptas un nemitī gi kaut ko dara. Reģ istratū ra ir liela un skaista. Reģ istratū rā viņ i mums palī dzē ja ar visiem jautā jumiem. Internets reģ istratū rā ļ oti slikts, var nopirkt par maksu. Jā saka arī , ka Kyivstar arī ar pā rtraukumiem strā dā ja š ajā jomā .
Ieradā mies ļ oti agri, 8 no rī ta mums uzlika rokassprā dzes un piedā vā ja iet brokastī s. Reģ istrē jies ap 11-12. Pirms tam nebija nevienas brī vas iztī rī tas telpas, bet mums vajadzē ja 3 istabas un blakus viena otrai.
Viņ i mū s apmetinā ja ē kā ar skatu uz lagū nu virs skatuves. 3. stā vā.1 istabiņ a un 2 istabiņ as pa 2. Istabas izvē lē jā mies paš i no piedā vā tajā m, apmetā mies uz tā m, kas patika.
Telpas ir nedaudz noguruš as santehnikas (caurules) un durvju ziņ ā , kurā m varē tu bū t nepiecieš ama restaurā cija, bet tas netraucē ja atpū tai. Viss pā rē jais istabā ir kā rtī bā . Ē rti matrač i, milzī gs balkons.
Koncerti lī dz 23 un tie mums netraucē ja, bija pat ē rti skatī ties no balkona. Vakara animā cija vispā r ir super, ar konkursiem un mā ksliniekiem. Bē rni un diena neinteresē ja.
Istabas tika tī rī tas katru dienu un diezgan rū pī gi, plus gulbji no dvieļ iem.
Ē dieni: standarta brokastis - olas (omlete, ceptas olas, vā rī tas), desiņ as, piena putra uc , dateles, un protams smalkmaizī tes, pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija vista (parasti cepta vai grilē ta) un arī sautē ta ar dā rzeņ iem (pitai), teļ a gaļ a (kebabi, grilē ti, sautē ti, aknas) un cepta zivs lielos gabalos (makrele ) vai vesels (mazs, lī dzī gs karū sam). Ļ oti garš ī gi sautē ti dā rzeņ i un baklaž ā ni. No piedevā m rī si, makaroni, kartupeļ i..... Vairā ku veidu salā ti, kā arī sasmalcinā ti tomā ti, gurķ i, paprika, kā posti un zaļ umi. Atsauksmes rakstī ja, ka augļ i un dā rzeņ i ir skā bi. Es nezinu, reiz pirmajā dienā es noķ ē ru apelsī nu. Vairā k nebija. Ē dienkarte man š ķ iet laba. Man personī gi nebija garlaicī gi. Man garš o gaļ a, zivis, dā rzeņ i un saldumi. Tas viss bija. Problē mas ar vē deru nebija.
Galvenais restorā ns apkalpo caur stiklu, bet ir divi mazā ki, kur cilvē ki paš i savā c ē dienu.
Pludmale: Viesnī cas atraš anā s vieta ir patieš ā m izdevī ga. Jū s varat sauļ oties ap lagū nu vai atklā tā jū rā . Lagū nā ir smilš aina pludmale, laba ieeja nepeldē tā jiem un bē rniem. Galvenā lagū nas daļ a ir 3-7 metri. Ir lieliski lē kt no sā niem un kā pnē m. Lagū nā nav nevienas dzī vas bū tnes, izņ emot jū ras ež us un pā ris zivis. Ež i dziļ umā vai uz akmeņ iem pie sienas netraucē peldē t.
Jū ra: ieeja no mazā m kā pnē m, piemē ram, baseina. Sā kumā ir beigts rifs, dziļ ums lī dz viduklim un vietā m stiepjas diezgan tā lu, pa to var staigā t un snorkelē t - zivis ir. Aiz rifa tur sā k bū t interesantā ks dziļ ums un ir dzī vi koraļ ļ i, daudz zivju. Nevis kā Š armā pie Continental, bet tomē r interesanti. Lai peldē tos jū rā , č ī bas ir obligā ti jā iegā dā jas!
Ceļ vedis: Join Up sauc Mina. Dabiski, ka braucu ekskursijā s, un tikai ar tā m un tikai pasū tī š ana iespē jama 1. dienā uzreiz pē c tikš anā s. Tie. nedod laiku pā rdomā m. Rezervē ts brauciens ar kvadraciklu. Patika. Un mē s viesnī cā rezervē jā m jū ras ekskursiju - arī bijā m ļ oti apmierinā ti. Mū su lidojums bija 4:00. plkst. 21 informā cijas par pā rsū tī š anu nebija. Tik tikko sazinā jā s ar gidu. viņ š bija pā rsteigts un nometa ekrā nuzņ ē mumu. Tā kā vestibilā nebija interneta un Kyivstar, kas arī nedarbojā s š ajā jomā , tas bija izcili. Izrā dī jā s, ka viņ i mū s savā c 23-15. Patiesī bā viņ i to paņ ē ma gandrī z 24 gadu vecumā .
Apkā rtne: negā jā m pa labi no viesnī cas, pa kreisi, pē c kā diem 150 metriem sā kas iela ar kafejnī cā m un veikaliem. Mē s devā mies uz zivju tirgu (apmē ram 30-40 minū tes) aiz otrā s moš ejas pa kreisi. Rakstot mums nebija baigā smaka, lai gan vieta, maigi izsakoties, ir "krā saina". Tirgū.3 reizes pasū tī tas garneles, zivis (tuncis) un zutis, astoņ kā ju mazuļ i un kalmā ri. Pasū tī ts no Puiš a ar zī mi "Fish Rashid". Un viņ am ir piegā de. Tur gatavots, tieš ā m garš ī gs. Blakus Kiosks ar smarž ā m, tē jā m un augiem, saimnieks viesmī lī gs - Ahmeds. Viņ am ir labas cenas un, kā novē rojā m, vietē jie pē rk.
Kopumā pā rē jais man patika. Sveč turu un 20 veidu gaļ as klā tbū tne neaizstā s labu kompā niju, noskaņ ojumu un Sarkano jū ru!
аватар unahir
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Antisanitā ri apstā kļ i, netī rī ba, rindas visur (ē diens, dvieļ i, akvaparks. . . ), augstprā tī gi arā bi, kuri tevi redz tikai kā maku ((((Iebraukš anas dienā viņ i neiekā rtojā s istabā , par kuru bija samaksā ts ar skats uz jū ru, viņ i aizsū tī ja nakš ņ ot uz tuvē jo Palmas viesnī cu, bet viņ i neapmetā s, viņ i sū tī ja mū s pā ri ceļ am uz Miretu un viņ i tur neapmetā s, lī dz mē s izsaucā m Biblio Globus pā rstā vi, kurš stundu mē ģ inā ja dabū t vismaz kaut kā du istabiņ u mums. … Tomēr ▾ Antisanitā ri apstā kļ i, netī rī ba, rindas visur (ē diens, dvieļ i, akvaparks. . . ), augstprā tī gi arā bi, kuri tevi redz tikai kā maku ((((Iebraukš anas dienā viņ i neiekā rtojā s istabā , par kuru bija samaksā ts ar skats uz jū ru, viņ i aizsū tī ja nakš ņ ot uz tuvē jo Palmas viesnī cu, bet viņ i neapmetā s, viņ i sū tī ja mū s pā ri ceļ am uz Miretu un viņ i tur neapmetā s, lī dz mē s izsaucā m Biblio Globus pā rstā vi, kurš stundu mē ģ inā ja dabū t vismaz kaut kā du istabiņ u mums. ka viesnī ca, nevis viņ a. Kā pē c tā ds ceļ vedis vispā r ir nesaprotams, pilnī ga nulle pū les risinā t tū ristu problē mas.
Viesnī ca ir pā rpildī ta, jū tos kā siļ ķ e mucā visur, ī paš i ē damistabā . Rindas uz jebkā da veida ē dienu no 10 cilvē kiem, un pie kafijas no rī ta vispā r no 20. Tā nav atpū ta, bet nepā rtraukta stā vē š ana rindā , aizkaitinā jums auga ar katru dienu! Galdus noslauka ar netī ru lupatiņ u, pē c tā galds smarž o pē c skā buma. Un reizē m nā cā s apsē sties pie nenotī rī tā , jo arī galdiņ u nepietika. Citā reizē es vienkā rš i negribē ju iet uz ē damistabu, bet uzkodu trū kums uzkodu vai otro brokastu veidā mani piespieda.
Bē rniem nav pā rtikas, viss ir piparots, sojas pienu atš ķ aida ar ū deni. Sulu trū kums, pareizā k sakot, Yuppies, vienkā rš i lē ja ū deni, man tas bija tikai š oks. Arī istabā.43 grā du karstumā nevar prasī t ū deni un izdalī t pudeles ar 0.5 litriem uz cilvē ku dienā . Visur netī rumi no reģ istratū ras. Stoiski reģ istrē š anā s logi ar traipiem, ar smiltī m un netī rumiem nenomazgā ta grī da, nenoslaucī ti galdi atpū tai un arī istabā s. . Telpas vecas, es pat teiktu senatnī gas. No priekš rocī bā m tikai ē rta iebraukš ana jū rā bē rnam un daudzi nobraucieni lagū nā .
PS: jums nav jā maksā papildus par istabu ar skatu uz jū ru, no visiem numuriem ir skats uz jū ru, š ī ir vē l viena arā bu izkrā pš ana par naudu.
это небольшая очередь для отеля
аватар elenkan30
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
ATKRITUMI. Es zinu, ka ļ oti maz cilvē ku parasti lasa garus komentā rus, tā pē c mē ģ inā š u ī si. 1. Cilvē ki, kuriem viss patika – nemaldiniet topoš os tū ristus. 2. Uzturs ir tikai apakš ā . No ē diena varē ja ē st tikai rī sus (gumijas teļ a gaļ a, krabji bez nagiem ar makš ķ erauklu, skā ba, smalki sagriezta melone ū denī - neiesaku). … Tomēr ▾ ATKRITUMI. Es zinu, ka ļ oti maz cilvē ku parasti lasa garus komentā rus, tā pē c mē ģ inā š u ī si.
1. Cilvē ki, kuriem viss patika – nemaldiniet topoš os tū ristus.
2. Uzturs ir tikai apakš ā . No ē diena varē ja ē st tikai rī sus (gumijas teļ a gaļ a, krabji bez nagiem ar makš ķ erauklu, skā ba, smalki sagriezta melone ū denī - neiesaku). Trauki ir netī ri un saplī suš i. Lī nijas ir trakas. Vienā no vakariņ ā m viņ i ieņ ē ma galdu, atnesa maizi un izkaisī ja katrs ar savu š ķ ī vi ē diena meklē jumos. Bē rns paņ ē ma dzē rienus un atgriezā s pie galda. Viens no viesmī ļ iem nekaunī gā , bargā formā sā ka dzī t bē rnu no galda, sakot, ka viņ š jau ir paņ emts. Bē rnam bija histē rija. Un viesmī ļ iem galvenā prioritā te ir iesē dinā t vietē jos. Bet izslē gt no galda, tas ir ā rpus bezkaunī bas.
3. Antisanitā ri apstā kļ i visā teritorijā . Plastmasas krū zes peld baseinā kopš pusdienā m.
4. Istabas - trash (man Palmā bija prē mija). Reģ istrē jies 19:00. Rezervē ts 2+1. Viņ i man iedeva istabu ar 1 gultu. Lī dz 11 naktī saņ ē mu bē rnam gultiņ u. Viņ i atnesa nož ē lojamu, salauztu, sarū sē juš u gultiņ u. Dienu vē lā k cauri skandā liem atnesa normā lu gultiņ u. Istaba bija izmirusi, fē ns nedarbojā s, no tualetes plū da ū dens. Aizkaros ir caurumi.
5. Jū ra ir lieliska.
6. Pludmalē , ja aizmigsi, trī s reizes ausī piedā vā s svaigu, ekskursijas, spa lī dz pamodinā š anai. Ignorē t ir bezjē dzī gi. Tevi kliedz vē l piecas reizes. Un tā ik pē c 10 minū tē m.
Rezultā tā pē c 10 atpū tas dienā m es sapņ oju par mā ju un ar nepacietī bu gaidī ju izbraukš anu.
NEIESAKU.
Леска это норм? Очередь Официант выгонявший из за стола. Телятина Это а-ля карт рЭсторан на секундочку. Салат. Салат. Тупо со старой деревянной капустой. Хочешь жуй, хочешь плачь. Штора в номере. Побитые тарелки
аватар vikysja1992
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* kopā ar draugiem 2021.  gada jū lijā . Bijā m pilnī bā apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu. Un tagad es gribu pastā stī t sī kā k. Reģ istratū rā viņ i iedeva sev (neviens neko neprasī ja) 10 USD no katras ģ imenes, lai dotu labas istabas tuvumā . … Tomēr ▾ Atpū ties Sunny Days Resort Spa & Aqua Park 4* kopā ar draugiem 2021.  gada jū lijā . Bijā m pilnī bā apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu.
Un tagad es gribu pastā stī t sī kā k. Reģ istratū rā viņ i iedeva sev (neviens neko neprasī ja) 10 USD no katras ģ imenes, lai dotu labas istabas tuvumā . Viņ i piedā vā ja vē sas Sunny Days El Palacio istabas, no kurā m viena ar skatu uz jū ru, no otra ar skatu uz lagū nu. Pati viesnī ca atrodas ar burtu P. Centrā ir restorā ns, peldbaseini un skatuve ar animā ciju. Tā pē c mē s dzī vojā m prom no š ī apartamenta. Tā kā bijā m kopā ar bē rniem, tas bija vienkā rš i lieliski.
Tā pat mū su viesnī cā ietilpst Sunny Days Palma (tur ir arī jū ra) un Mirette, kas atrodas pā ri ceļ am (ir forš s akvaparks, kas atvē rts 10.00-13.00; 15.00-17.00). No 13:00 lī dz 16:00 ir arī frī kartupeļ i un burgeri.
Mū su atvaļ inā juma pirmā diena bija tikš anā s ar gidu. Teikš u to paš u, ko rakstī ja citi: gids no Anex tur nav gids, bet gan Gads. Sanā ksmē gandrī z nekas par viesnī cu, un galvenokā rt berzes par ekskursijā m. Nesteidzieties iegā dā ties ceļ ojumu uzreiz par tā s cenu.
Mē s atteicā mies, tad viņ š nometa 25 USD par 1 tū ri. Mē s paņ ē mā m Safari. Tas ir tā ...Garais ceļ š uz safari ir noguris.
Varat arī rezervē t 1 reizi bez maksas 4 daž ā dos uz vietas esoš ajos restorā nos: zivju, Ā zijas, Vidusjū ras un itā ļ u restorā nos. Ieraksts notiek El Palacio vestibilā.2. stā vā un Palmā pie reģ istratū ras apm. 11:00.
Jū rā un baseinā var peldē ties no rī ta lī dz 17.00. Jū ras ež i peld jū rā pē c saulrieta, un baseini aplaudē vakarā.
Animā cija ir tā da. Vakara diskotē ka bē rniem un izrā de visiem. Bija daudz diskotē ku pieauguš ajiem.
Attiecī bā uz uzturu. Ir kaut kas tā ds, ko neviens nekad nav bijis izsalcis. Gaļ u un zivis vienmē r. Liela graudu, kartupeļ u, siera, fu desu, dā rzeņ u, augļ u un desertu izvē le. Mī nuss ir tas, ka visi dzē rieni ir vienreizē jā s lietoš anas glā zē s, kas bija ļ oti neē rti. Ir bē rnu pā rtika (kurš meklē s, jo neatradā m uzreiz, atrodas uz ielas pa labi no restorā na ieejas).
Apkalpoš ana lieliska, personā ls ļ oti draudzī gs.
Istaba tika iztī rī ta dienas laikā .
Вид з номеру На вечерю були морепродукти Територія готелю Аквапарк Аквапарк Вечірня дискотека для діток Відкрите море
аватар deniskakuvanov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ieradā mies kā parasti, iedevā m 20 dolā rus, lai izvē lē tos istabu. Izvē lē ts ar skatu uz jū ru. Iekā rtojā mies istabā , š ķ iet, ka esam pirmie pē c remonta, bet par remontu to grū ti nosaukt, vienkā rš i apmetā m. … Tomēr ▾ Ieradā mies kā parasti, iedevā m 20 dolā rus, lai izvē lē tos istabu. Izvē lē ts ar skatu uz jū ru. Iekā rtojā mies istabā , š ķ iet, ka esam pirmie pē c remonta, bet par remontu to grū ti nosaukt, vienkā rš i apmetā m. Es noslaucī ju atlikuš o ģ ipsi no poda vā ka. Visas mē beles ir vecas un netī ras (putekļ i un tas pats apmetums), viņ ai ir 30 gadi.
Ē diens ir kā ē dnī cā . Tikai lai piepildī tu vē deru. Pē dē jā s divas naktis gulē jā m bez kondicioniera, salū za. Atnā ca meistars, teica, ka salaboš ot, bet nelaboja, tikai negā ja atpakaļ . Un tā kā nā kamajā dienā devā mies ceļ ā , nolē mā m istabu nemainī t. Pozitī vā puse ir forš s koraļ ļ u rifs un nogrimis kuģ is, daudz sauļ oš anā s krē slu un pieeja jū rai. Ū dens parkā ir trī s mazi slidkalniņ i bē rniem. Viesnī ca trī s personā m ar mī nusu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _860854
3 gadā atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
iemiesojums Gnatyuk11
Vai ir animācija, volejbols? Vai ir ekskursijas? Ēdiens kā? Vai la carte darbojas?
4 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен на первой и второй береговой линии в Хургаде. Состоит из трех отелей: Palacio и Palma расположены на первой береговой линии, Mirrette расположен на второй береговой линии через дорогу. Отель открыт в 1991 году, последняя реновация проведена в 2020 году. Подойдёт для семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 12 км от аэропорта города Хургада. 3 км от центра города Хургада.
Pludmales apraksts Собственная песчаная лагуна протяженностью 300 метров и коралловый пляж протяженностью 450 метров, рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан Mirrette (07:00-00:30).

Ресторан Andulasia (07:00-00:30).

Ресторан Dana (07:00-00:30).

Итальянский ресторан аля карт Al Dente (19:00-22:00).

Дальневосточный ресторан аля карт Chopsticks (19:00-22:00).

Восточный ресторан аля карт Layalina (19:00-22:00).

Ресторан морепродуктов Orca (19:00-22:00).

Средиземноморский ресторан аля карт Season Terrace (19:00-22:00).

Индийский ресторан аля карт Reyhana (19:00-22:00).

3 лобби бара (24 часа).

Бильярд-бар (10:00-22:00).

Бар Pizzaria (10:00-00:00).

Бар на дискотеке (20:00-02:00).

5 баров на пляже (10:00 до заката солнца).

4 бара у бассейнов (10:00 до заката солнца).

Бар у Аквапарка (10:00 до заката солнца).

Конференц-зал Laila Mazzag. Танцевальный зал.

Бассейн Palacio для взрослых (900 кв.м., глубина от 130 до 160 см).

Бассейн Palma Infinity (649 кв.м., глубина от 66 до 150 см).

Бассейн Palma (508 кв.м., глубина от 70 до 160 см).

Бассейн Mirrette (160 кв.м., глубина от 90 до 190 см).

Бассейн Mirrette Teen`s (46 кв.м., глубина 160 см).

детский бассейн Mirrette (7 кв.м., глубина 70 см).

Бассейн Mirrette Aqua 1 (84 кв.м., глубина 120 см).

Бассейн Mirrette Aqua 2 (60 кв.м., глубина 120 см).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн Palacio (100 кв.м., глубина 60 см), детский бассейн Mirrette (7 кв.м., глубина 70 см), детский бассейн Mirrette Aqua (243 кв.м., глубина 60 см). 2 детских клуба для детей от 4 до 12 лет (часы работы: 10:00-12:30/15:00-17:00). Мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports 2 аквапарка для детей и взрослых (часы работы: 10:30-12:30/15:00-17:00). Теннисный корт (освещение и оборудование платно). Многофункциональный корт (бесплатно). 2 площадки для пляжного волейбола (бесплатно) 2 сквош корта (бесплатно).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • skvošs
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 1023 номеров.

Istabās

Кондиционер, LCD телевизор, спутниковое телевидение (русские каналы), мини-бар, сейф, балкон/терраса, ванная комната, фен. Уборка номера и смена белья ежедневно. Дополнительное обслуживание номеров (платно).

Adrese Cournich Road, 99999 Хургада, Египет
Tālruņi: +2 065 3616 1007
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, сквош. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.