Laba viesnīca

Rakstīts: 17 marta 2021
Ceļošanas laiks: 7 — 18 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 1.0
Ziņ a par mū su brī vdienā m Ē ģ iptē (Hurgadā ). Pirmo reizi devos kopā ar vī ru.
Izvē loties viesnī cu, mums bija vairā kas vē lmes: tuvu pilsē tas centram, pirmā krasta lī nija, atklā ta jū ra, budž ets. Nevarē tu teikt, ka man viss patika. Kā rtī bā:
*Ekskursija tika uzņ emta "ANEX tū rē ". Pā rvadā tā js ir Azur. Lidostā nekā du kavē š anos nebija, viss notika pē c grafika. Ē ģ iptē reģ istrē jā mies 20 stundā s, tieš saistē (mums palī dzē ja ceļ ojumu aģ ente Jū lija). Lidmaš ī nā izvē lē jā mies sē dvietas, kuras vē lē jā mies. Jū s nevarat reģ istrē ties atpakaļ . Tā pē c Ē ģ iptes lidostā mē s lū dzā m, lai mums pieš ķ ir vietas pie avā rijas izejas, jo tur ir platā kas kā jā m))))))

Viesnī ca: no 2021. gada 7. lī dz 18. februā rim bijā m Sunny Days El Palacio Resort 4 *, kas darbojā s pē c "viss iekļ auts" principa, atrodas 3 km attā lumā no Hurgadas centra un 10 km attā lumā no Hurgadas starptautiskā s lidostas. Korona vī rusa pandē mijas dē ļ viesnī cā ir maz tū ristu. ē ģ iptieš i un krievvalodī gie (pā rsvarā ukraiņ i un baltkrievi).
Reģ istratū rā viesmī ļ i un viesnī cas darbinieki labi runā krieviski, kopī gu valodu atrast nav grū ti. Viņ i runā arī angliski. Viesnī cā ieradā mies ap 13:30, reģ istratū rā atstā jā m koferus, uzvilkā m rokassprā dzes un piedā vā jā m doties pusdienā s.
Teritorija: liela, sakopta; ietver vē l divu blakus esoš o viesnī cu infrastruktū ru: Sunny Days Palma De Mirette 5 *, Sunny Days Mirette 3 * (otrajā krasta lī nijā ir pazemes eja). Ir iepirkš anā s galerija ar vairā k nekā diviem desmitiem veikalu (katrai gaumei ar vairā k vai mazā k saprā tī gā m cenā m), kā arī aptieka un frizē tava.
Restorā ni un bā ri. Č etri restorā ni Sunny Days El Palacio teritorijā:
1. Mirette Main. Lielā kais. Restorā ns pie baseina. Mē s bū tī bā devā mies pie viņ a, ē rti ar to, ka viņ š bija blakus mū su ē kai. Trī s citi (ē dienkartes pakalpojums) vai pē c vienoš anā s.
2. Orka - zivs. Jo, ja jū s sakā t, ka * jū ras veltes *, tad nedaudz meli))) Bija tajā pē c vienoš anā s. Iespaidu "izglā ba" galvenais viesmī lis, labs cilvē ks.
3.
Layalina (austrumu) - virtuve: Tuvo Austrumu, vietē jā , patika. Bija tieš i Valentī ndienas laikā . Deserti ir neparasti, pats mā cī jos: kunafa (knafe), gollash, baspus (vai paspus = ē ģ iptieš u mannik).
4. Al Dente – itā ļ u virtuve. Pē c pieraksta tajā paš ā dienā . Man ļ oti patika. Garš ī gi un daudzveidī gi: zupas, salā ti, lazanja, pica, gaļ a, zivis, š okolā des putas, augļ u salā ti.


Trī s restorā ni Sunny Days Palma teritorijā:
1. Galvenais restorā ns. Atrodas otrajā stā vā ar skatu uz jū ru. Daž kā rt tur pusdienojā m vai vakariņ ojā m. Nedaudz cienī tā ks personā ls nekā.4*. Restorā ns iesaka ievē rot neformā lu apģ ē rba kodu (sporta apģ ē rbs, pludmales apģ ē rbs un sandales nav atļ auts).
2. International Restaurant - pirmajā bijā m pē c iepriekš ē ja pieraksta, bet iespaidi no tā nav ī paš i labi, tā -tā . A, vispā r visi A la Carte restorā ni bija labi, bet ķ ī nieš u ļ oti ieteicams!
Mē s to apmeklē jā m tikai ķ ī nieš u Jaunajā gadā )))) Un, lai iespaidi bū tu pilnī gā ki, ņ emiet lī dzi savu alkoholu)))))
3. Ā zijas restorā ns - atrodas jū ras krastā.

Arī plaš ā viesnī cas teritorijā ir salas ar bā riem (nelielā tū ristu skaita dē ļ puse nestrā dā ja). Tur var pasū tī t: alkoholu, sulu, ū deni, tē ju, kafiju, paņ emt saldē jumu no 12:00 lī dz 14:00. Ir arī uzkodu bā rs: hotdogi, burgeri, frī kartupeļ i, kaut kas lī dzī gs picai, kanē ļ a maizī tes, no 12:00 lī dz 17:00, bet darbinieks ir sarkans un ar rokā m bez cimdiem bā ž desu bulciņ ā ) ) )
Ē diens: viduvē js, š ķ iet, ka izvē le ir, viss skaisti izkā rtots, bet garš a nav garš ī ga. Varam teikt – bez liekvā rdī bas. Bet jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i))) Viņ i liek tik daudz, cik vē laties (bez porcijā m). Pirmais ē diens ir zupa (2 daž ā das pē c izvē les).

Piedevas: rī si, kartupeļ u biezeni (kas vienmē r bija ļ oti sā ļ i), sautē ti kartupeļ i ar dā rzeņ iem, olu kultenis vai olu kultenis, dā rzeņ i (svaigi un grilē ti), gaļ a (vistas, liellopa gaļ a), vakariņ ā s varē ja ņ emt gaļ u vai zivis vā rī tu. uz mangala. Ir maz augļ u, tikai: gvajava, melone, apelsī ni, dateles. Galds ar tā da paš a veida desertiem. Bija maize un produkti, bet mums tie bija vienaldzī gi. Alkohols: vietē ji raž ots: degvī ns, viskijs, rums, dž ins, vī ns. Viss, zini, nuuu... tā ds - nē . Bija jauks alus "Stella" stikla pudelē s. Arī : apļ i, spraits, sulas, tē ja un kafija (kas man nemaz nepatika).
Istaba: Mē s nemaksā jā m par istabu papildus. Tā bija 2022. istaba, pirmajā stā vā ('pirmais stā vs', tikai trī s), č etras, kā saka "noguruš as", vispā r: tī ras, koka mē beles, nav nobruž ā tas. Tač u bija nepatī kams "pā rsteigums": divas atseviš ķ as gultas...Bet mē s kā viesi, ne pā rā k izvē lī gi, piespiedā m tā s pie kaudzes. Ledusskapis, TV, seifs ar kombinē to slē dzeni. Tē jkanna, krū zes.
Clals: uzlī mes ar kafiju, sauso krē jumu, tē ju, cukuru, ū deni katru dienu tika liktas 4 pudeles pa 0.5 litriem. Tika mainī ti dvieļ i un veļ a, un tā bija tī ra. Š ampū ns, ž eleja, ziepes un papī rs tika doti bez problē mā m. Ja atstā jat dzeramnaudu (dolā ru vai š okolā des tā felī ti), viņ i griež figū riņ as no dvieļ iem.
No mū su balkona paveras skats uz pludmali un lagū nu. Kopumā mū su istabas atraš anā s vieta mums bija piemē rota. Naktī pū ta tā di vē ji, ka visas durvis gā ja pa ceļ am, atbalstī tas ar mē belē m.
Laguna: pā rsteidza ar krā su. Starp viesnī cas ē kā m ir dabisks baseins. Plakans mē rs, tī rs, ir kā pnes. Dzī vnieku nav daudz (jū ras ež i, zivis), dziļ ums 4-7-9 metri, lieliski peldē š anai. Pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tā pē c nakš ņ oš ana nekad nebija problē ma. Tā bija mū su pastā vī gā sauļ oš anā s vieta)))) Pludmales dvieļ i tika izdalī ti.

Jū ra: nevainojama. Aiz viesnī cas ē kā m. Izsmalcinā ts un ļ oti skaists tirkī za ū dens Maigs saulriets un kā pnes, no kurā m izvē lē ties.
Skaists rifs aiz zivju restorā na (pie mola). Noteikti iegā dā jieties (paņ emiet lī dzi) masku snorkelē š anai. Koraļ ļ u un zivju ir maz, tač u to nav daudz: peld dzeloņ rajas, barakudas, papagaiļ u zivis. Pa labi no mola ir saulriets ū denī un atseviš ķ as koraļ ļ u salas. Lagū nā zem tī kla nepeldieties, tur ir liela jū ras č ū ska un daudzas indī gas lauvu zivis, murē nas, zuš i, jū ras ež i.
Peldbaseini: divi apsildā mi; viens Sunny Days El Palacio teritorijā , otrs Sunny Days Palma teritorijā . Bija tukš s bez apkures.
Akvaparks. E. Viesnī cā otrajā lī nijā . Jū s varat braukt pa ceļ u vai pazemes pā reju.
Animā cija. Vakaros notiek austrumnieciskā m tē mā m veltī ti tematiskie vakari (vē derdejas, tanovara dejas), dzī vā mū zika, diskotē ka. Tā pat: pludmales volejbols, vingrojumi, joga, ū dens aerobika, tiem, kas baidā s zaudē t formu - trenaž ieru zā le (katrā ē kā ). Otrajā lī nijā.2 tenisa korti.
Viņ i teica, ka ir telpa ar biljardu un galda tenisu.
Cilvē ki Ē ģ iptē : ļ oti draudzī gi, ja kaut ko no viņ iem pē rkat)))).
Mums bija ekskursijas no "ANEX tour". Nav lē ts (domā ju, ka nedaudz pā rmaksā jā m), bet forš i. Š ī ir Luksora (visa diena) un puse dienas Safari: beduī ni, visurgā jē ji (tas ir visspilgtā kais iespaids par Ē ģ ipti).
Tā tad, teikš u, kopumā mū su atvaļ inā jums bija izdevies. Kopumā viesnī ca atstā ja vidē ju iespaidu, budž eta brī vdienā m tas ir diezgan piemē rots variants.

Teritorija nav ī paš i labiekā rtota un maz ziedu. Lielā koties: garš augi, ziedi, ziedi. Istabā s nav bezmaksas interneta, tikai pierē (un ļ oti vā ja). Visi nosacī jumi un izmitinā š anas kvalitā te ir atkarī ga no tā , cik naudas jū s pieš ķ irat tam vai citam viesnī cas darbiniekam.
Santehnikas uzlaboš ana nenā ktu par ļ aunu. Nu, vai vismaz nogā dā jiet to pieņ emamā esoš ā stā voklī (salabojiet maisī tā jus, iztī riet notekas).
Zemas kvalitā tes alkohols.
Mē s ilgi atcerē simies, kā viņ i krā pjas Ē ģ iptes lidostā .. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu