Šantāža un izspiešana ēģiptiešu valodā!

Rakstīts: 18 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 17 janvārī 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī cu administrā cijas paspā rnē pā rvalda izspiedē ju banda. Krā pniecī bas bū tī ba ir tā da, ka 5-10 stundas pirms atgrieš anā s jū s tiekat uzaicinā ts uz reģ istratū ru un sā kt vairoties par naudu, aizbildinoties ar viesnī cas ī paš uma sabojā š anu vai skaļ u uzvedī bu, vai kā du citu ķ ecerī bu. Atš ķ irī ga iezī me visiem š iem "pā rkā pumiem", ko viņ i izdarī ja ilgi pirms "laimes vē stules", pierā dī jums ir viņ u priekš nieka vā rds melnā mē telī vai izplū dis video, viņ i sā k vairoties par lielu summu, bet tad viņ i brā lī gi piedā vā dot 50 procentu atlaidi. Ja atteiksies, sola izsaukt policiju, kas atkal uzliks sodu un izņ ems no lidojuma.
Ja esat izlasī jis tik tā lu, es jums pastā stī š u vairā k par savu stā stu.
Atgriež oties mā jā s 21:00 atradu vē stuli par nepiecieš amī bu doties uz reģ istratū ru, kas nosū tī ta 19:0.7 stundas pirms atgrieš anā s. Reģ istratū rā man teica, ka es it kā salauzu galdu 100 dolā ru vē rtī bā . Ilgi nevarē ju saprast, par ko ir runa, bet tad atcerē jos sadursmi, kas notika nedē ļ u! ! ! atpakaļ . Pē c bū tī bas incidents: es sē dē ju pie galda ar sievu, klausī jos mū ziku, pie mums pienā ca apmē ram 30 gadus veca Č ehijas pilsone jautrā noskaņ ojumā , dejoja, uzvedā s kā viņ a, neviens viņ ai nepieskā rā s. Viņ as piedzē ruš ajam tē vam kaut kas nepatika, un viņ š pienā ca pie mums un apgā za galdu, pie kura mē s sē dē jā m. Konflikts tika atrisinā ts, viesnī cas apsardzei izraidot č ehieti un viņ as tē vu mā jā s. Galds tika atgriezts savā vietā , un mē s vē l divas stundas nosē dē jā m uz vienas terases ar citiem atpū tniekiem.

Atceroties to, es pieprasī ju video pierā dī jumus par savu vainu. Mani aizveda uz skapi, kur, cik sapratu, viņ u priekš nieks melnā mē telī (neiepazī stinā jā s) un viņ a rokaspuisis Khazrems sā ka stā stī t, kā viņ i visu redzē juš i savā m acī m un tagad ir divi veidi: vai nu $ 50 vai policiju un pacelieties no lidmaš ī nas. Tad bija vispretī gā kā s kvalitā tes video, bet kurā redzams, ka brī dī , kad galds bija apgā zts, es stā vē ju malā un nepieskā ros galdam. Uz ko noziedznieks melnajā mē telī teica, ka tā nav viņ a problē ma un man ir vienalga maksā t. Tabulu apgā zuš o č ehu viņ i netaisā s meklē t. Nedaudz vē lā k satikā m to paš u č ehu. Viņ š atzinā s, ka apgā zis galdu, bet maksā š ot, ja bū tu pierā dī jumi, ka tajā brī dī galds ir saplī sis. Ierakstī tais video izrā dī jā s tik kvalitatī vs, ka grū ti atš ķ irt, kur atrodas galdi un kur cilvē ki, un attiecī gi viņ š atteicā s maksā t.
Iespē jamais vainī gais ir atrasts un dodos mā jā s, 23:45 - 3 stundas lī dz pā rveš anai.
Ī paš s “paldies” AnexTour gidam, kuru viņ i pastā vī gi telefoniski iesaistī ja elektroinstalā cijas shē mā , un tā vietā , lai mani aizsargā tu, viņ š ļ oti lū dza dot naudu š iem briesmī gajiem cilvē kiem.
3:10 no rī ta mū s sagaida gids un saka, ka mū su istabā ir 40$ parā ds un autobuss nebrauks, kamē r nesamaksā sim par tiem. Viņ š saka, ka jums ar to nav nekā da sakara, bet saprotiet, tas ir tā ds naudas pelnī š anas veids no droš ī bas dienesta š ajā viesnī cā . Mū su lietas autobusā netiek krautas, un gids saka, ka tu kaut ko maksā vai mē s braucam bez tevis, jo. tā teica izspiedē ji no viesnī cas. Beigā s pē c 20 minū š u strī dē š anā s es samaksā ju 20$ un tiku atbrī vots pē c parakstī š anas, ka man nav pretenziju pret viesnī cu.
Pats interesantā kais ir tas, ka kamē r viņ i vakarā izspieda no manis naudu, uz tā lā m apsū dzī bā m viņ i atveda vairā k cilvē ku tā dā paš ā veidā ar vē stuli pie durvī m un lidmaš ī nu 10 stundu laikā . Kas neatstā j nekā du iespē ju kaut kā ietekmē t situā ciju: jums vienkā rš i nebū s laika sazinā ties ar policiju vai zvanī t vē stniecī bai.
Lū k, tā ds bizness Sunny days el palacio resort & spa! Es ļ oti neiesaku š o viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu