Viesnīca nav slikta, bet personāls, animācija un ēdiens ir tikai murgs

Rakstīts: 19 marta 2020
Ceļošanas laiks: 7 — 14 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Laiks bija labs, jū ra skaista un viss! ! ! Sā kš u ar animā ciju (Tas ir vienkā rš i š ausmī gi, izklaide pludmalē bija stundu no rī ta - vē derdejas, ū dens aerobika un viss! Tajā brī dī bē rnus aizveda uz rotaļ u istabu, tur viņ iem krā soja sejas apgleznojumu. un bē rni paš i zī mē ja zī mē jumus (tā ir visa izklaide), starp citu , istaba ir š ausmī gi netī ra un bez logiem kā pagrabā (( Tad bija arī volejbols! Tad 13 var spē lē t biljardu, bet tur ir salauztas kijas ! Un 20.30 mini diskotē ka uz pusstundu un tad 21.30 Miss hotel, Mister, Viesnī cu pā ris, Hit -viesnī cu parā de, vē derdejas (lē ta meitene) un viss!! ! Bija viens vakara kobras š ovs, bet tas maksā ja $5, neviens negā ja! Tā ir visa animā cija!! !
Tā lā k es rakstī š u par ē dienu! Kā viņ i rakstī ja, jū s varat ē st visos vestibila bā ros visu laiku - tā nav taisnī ba! Lī dz naktij darbojā s tikai alkoholiskie dzē rieni (garš a š ausmī ga - vietē jas izcelsmes) un trakā kais š ajā visā ir tas, ka glā zes netika mazgā tas, bet dzē rieni tika vienkā rš i ielieti izlietotajā s un dienas beigā s glā zes bija jau taukaini! ! ! Ē damistabā viss tika mazgā ts trauku mazgā jamā maš ī nā ! Dvieļ i pludmalē tik ļ oti smirdē ja, ka labā k vienkā rš i pagulē t sauļ oš anā s krē slā ! Augļ i bija: apelsī ni, mandarī ni, melone un dateles! Pangasius no zivī m! Vienu vakaru bijā m restorā nā pē c tikš anā s pē c jū ras veltē m, tad iedeva 2 garneles un 2 kalmā rus un 1 plā nu sarkanas zivs gabaliņ u, kur bija daudz kaulu!
Par gidu varu teikt vienu - krā pnieks un nekaunī gs melis - nepē rciet no viņ a ceļ ojumus, pludmalē var nopirkt 3x lē tā k un viss bū s pa vecam, bet viņ š tikai tik skaisti pastā stī s! Personā ls ir pavisam cits stā sts, viņ i bez naudas netī ra istabas un, izejot no viesnī cas, prasī ja uzrā dī t bagā ž u, jo dvielis bija pazudis! Un, kad viņ i pā rliecinā jā s, ka mums nav dvieļ u, viņ i joprojā m prasī ja 10 USD, pretē jā gadī jumā viņ i mū s nelaida, un mū su Tez tū re stā vē ja un teica "Es nevaru tevi sagaidī t, samaksā jiet naudu, es devos" ! Mē s cī nī jā mies, bet tie ir tikai dzī vnieki! Bija vieglā k dot! Starp citu, viesnī cā ir 40% baltkrievu un 40% ukraiņ u, pā rsvarā.40+.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu