Ļoti laba viesnīca par samaksāto naudu.

Rakstīts: 18 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 9 — 20 decembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s pavadī jā m ģ imenes brī vdienas š ajā viesnī cā no 12.11. 2018 lī dz 20.12. 201.11 naktis un pilnas 12 dienas, 2 pieauguš ie un 2 bē rni 13 gadus veci un 7 gadi. UZ Pegazu. Visiem tika samaksā ti 960 USD, neskaitot vī zas. Tā kā bē rni bija ielī mē ti viņ u pasē s, vī zas maksā ja 50 USD par 2. Viņ i lidoja no Kijevas. Teritorijā atrodas 2 viesnī cas King Tut 4 * un Sphinx 5 *. Mū s ievietoja pulksten 11:00 bez papildu maksas par agru ieraš anos. Reģ istratū rā bija mā jiens par piemaksu par istabu, bet mē s to nedarī jā m. Par č emodā niem š veicars prasī ja iedot 1 USD, nekā sasprindzinā jā s.
Teritorija maza, kas ļ oti priecē , nav daudz jā staigā no istabiņ as uz pludmali vai restorā nu. . Nav daudz veģ etā cijas. Neliela zoodā rza teritorijā .
Istabas ir plaš as, nedaudz podubitenkie, kas tagad principā ir daudzā s 5 *. Tī rī ts katru dienu. Bē rniem tika dotas atseviš ķ as gultas.

Ē diens ir tā ds pats kā visur citur Ē ģ iptē . Ir daudz gan gaļ as, gan augļ u. izmantoti restorā ni, piemē ram, King Tut (vienmē r daudz cilvē ku) un Sfinksa. Katru otro dienu gā jā m arī uz A la carte restorā nu, man ļ oti patika, un visiem iesaku. alus pudelē s, apmierinā ts.
patika pludmale. Ļ oti ē rti bija tas, ka ar bē rniem pa labi smilš ainais dibens un lī cis, pa kreisi ieeja atklā tā jū rā , kur ir koraļ ļ i un zivis. Jū rā bija 24-25, kas ir ļ oti ē rti. Vē ju nebija. Daž i sauļ oš anā s krē sli ir miruš i. Bija jā rezervē iepriekš . Dvieļ i, ja jū s atstā jat dienas laikā , zog. 10 USD naudas sods.
Ir akvaparks, daudz bē rnu. Ū dens ir uzsildī ts, bija 29gr.
Bez maksas bija iespē ja spē lē t galda tenisu un biljardu (nogalinā ja tas galds, ka nū jas). Jū s varat arī vienu reizi bez maksas uzpī pē t ū denspī pi.
Personā ls ir pretimnā koš s un ļ oti draudzī gs.
Animā cija ir, bet mē s uz to negā jā m.
Reizi nedē ļ ā pludmalē tiek atnesta liela kū ka. Bē rni vienkā rš i priecā jas.
Runā jot par ieguldī to naudu, viņ i lieliski atpū tā s. Patika viesnī ca. Bijā m ekskursijā uz Luksoru, domā ju, ja atpū š aties Hurgadā , tad Luksoru un Kairu vajag apskatī t. Ekskursijas no gida neņ ē ma. Viss caur draugu, kura ceļ ojumu aģ entū ra ir lē tā ka.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu