Es nevienam neiesaku

Rakstīts: 17 aprīlis 2023
Ceļošanas laiks: 2 — 9 aprīlis 2023
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 4.0
Sveiki visiem. Parasti es neatstā ju atsauksmes par viesnī cā m, jo ​ ​ ir pietiekami daudz pozitī vu atsauksmju par daž ā dā m viesnī cā m, tač u š ī viesnī ca man un manai ģ imenei lika vilties. Atbrauca, satikā s un aizveda uz viesnī cu. Pirmais, kas iekrita acī s, bija galvenā s ieejas nekoptī ba, visa aizaugusi ar krū miem. Ā tri nokā rtojā s, uzlika rokassprā dzes, ā rkā rtī gi neē rti. Tie nav ī paš i mī ksti un griež ot asti paliek asas malas, ja nav š ķ ē res, tad noteikti saskrā pē sies. Istaba pirmajā stā vā , plaš a, problē ma bija ar gaismas ieslē gš anos istabā . Gaisma tiek ieslē gta, aizslē dzot priekš ē jā s durvis un pagriež ot aizbī dni. Tas ne vienmē r darbojā s. Viņ i to salaboja, iedodot plastikā ta karti, acī mredzot tā bija agrā k. Ir daudz odu (iesaku ņ emt lī dzi fumitoksu) Vannas istabā duš as telpa ir sadalī ta ar starpsienu tikai duš as galvas zonā , nav ne durvju, ne sliekš ņ a. Tā tad ū dens ir visur. Var teikt, ka tam ir kā ju dvielis, bet tomē r ir patī kamā k piecelties uz sausa dvieļ a.
Atseviš ķ a dziesma par gaisa kondicionē š anu. Pat pirmajā ā trumā tas zum nedaudz klusā k nekā lidmaš ī nas turbī na, tā pē c naktī ir grū ti aizmigt divos veidos: odi un gaisa kondicionē tā js. Teritorijā ir daudz apstā dī jumu, ir ū dens slidkalniņ i, kas nevarē ja neiepriecinā t bē rnus, tikai ar vienu piebildi, viņ i nekad neievē ro slidkalniņ u ieslē gš anas grafiku. Ir divi baseini, bet nez kā pē c tie tiek slē gti 17.00. Virtuve kā saka pē c garš as un krā sas. Bet laulā tais un bē rns ar kaut ko cieta, -1 diena, jo neizgā ja no istabas. Problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem pie baseiniem, ja neesi ieņ ē mis sē dvietu pirms 8.00, tad sauļ osies stā vot, vai uz dvieļ a starp sauļ oš anā s krē sliem. Tā da pati situā cija ir ar sauļ oš anā s krē sliem pludmalē , bet tur vismaz ir vairā k vietas, tas ir iespē jams uz smiltī m, kā mē s patiesī bā darī jā m. Pati pludmale nav liela, grū ti teikt, ka tī ra. Uz ū dens virsmas vienmē r ir kā da plē ve, varbū t tā pē c, ka pludmalē ir mols, ar stā voš ā m laivā m.
Jū s nevarat peldē t tā lu jū rā , jo pastā vī gi kuģ o laivas. Varbū t kā dam tas ir sī kums, visi mani komentā ri, bet kā ds padomā s. Cik cilvē ku, tik viedokļ u. Izvē lies tu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu