Sindbad Club 4*– Atsauksmes

155
Novērtējums 7.410
№27 viesnīcas reitingā Hurgada
7.4 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.7 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 15 minūšu attālumā no Hurgadas lidostas. Tajā ir ūdens atrakciju parks, spa un 6 peldbaseini, tostarp bērnu baseins ar ūdens slidkalniņiem. Viesi var baudīt Sindbad zemūdenes un ātrgaitas laivu braucienus. Papildu viesnīcas priekšrocība ir tās atrašanās vieta El Mamshit tūristu promenādē ar suvenīru veikaliem, kafejnīcām, bāriem un naktsklubu. Piemērots jauniešu un ģimenes brīvdienām. Viesnīca tika atvērta 2004. gadā.Vairāk →
аватар ulyanaumenko
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mā jī ga viesnī ca, draudzī gs personā ls, garš ī gi ē dieni, rū pī ga uzkopš ana, viesmī lī gs personā ls, daudzas neaizmirstamas ekskursijas no Sinbadas. No sirds iesaku … Tomēr ▾ Mā jī ga viesnī ca, draudzī gs personā ls, garš ī gi ē dieni, rū pī ga uzkopš ana, viesmī lī gs personā ls, daudzas neaizmirstamas ekskursijas no Sinbadas. No sirds iesaku
аватар ulyanaumenko
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca, kurā vē laties atgriezties. Draudzī gs un kompetents personā ls, labs ē diens, rū pī ga tī rī š ana katru dienu, nevainojama apkalpoš ana. Es vilcinā jos, vai ir vē rts iet vē lreiz, jo pē dē jā atsauksme bija satraucoš a, bet es tomē r uzdroš inā jos un nenož ē loju. … Tomēr ▾ Viesnī ca, kurā vē laties atgriezties.
Draudzī gs un kompetents personā ls,
labs ē diens, rū pī ga tī rī š ana katru dienu, nevainojama apkalpoš ana.
Es vilcinā jos, vai ir vē rts iet vē lreiz, jo pē dē jā atsauksme bija satraucoš a, bet es tomē r uzdroš inā jos un nenož ē loju.
Iepriekš bijā m Rixos Š armalš eihā , kā arī Royal Modern Albatross, gribu teikt, ka Sinbads ir lī dzvē rtī gs viņ iem un pat ir priekš rocī bas (gluds saulriets jū rā ), kā arī ļ oti draudzī gs personā ls.
Mē s esam ī paš i pateicī gi par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m brī niš ķ ī gajiem darbiniekiem, kuru ir daudz, savas jomas speciā listi, jo ī paš i vadī tā jai Hani, Anastasijai par detalizē tu informā ciju, Ahmedam Mansuram (no Sinbad Experience) par brī niš ķ ī gajā m ekskursijā m, skaistajai Mariamai par brī niš ķ ī go , garda kafija un labs garastā voklis, restorā nu vadī tā ji, bā rmeņ i, viesmī ļ i.
Pievienojot daž u labā ko darbinieku fotoattē lus, diemž ē l ne visus, bet viņ u ir daudz.
Pirmo reizi pā rkā pu noteikumu - izvē lē ties jaunu viesnī cu un divreiz apmeklē ju viesnī cu, jo tas ir tā vē rts, iesaku.
аватар mnpMNP
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c drauga ieteikuma, pē c fotogrā fijā m un atsauksmē m likā s laba. Tač u, lai arī teritorija ir zaļ a, daudz zvirbuļ u, vā rnu un odu: bē rni iet sakosti kā vē jbakā m, paš am jā sakopj telpas. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c drauga ieteikuma, pē c fotogrā fijā m un atsauksmē m likā s laba. Tač u, lai arī teritorija ir zaļ a, daudz zvirbuļ u, vā rnu un odu: bē rni iet sakosti kā vē jbakā m, paš am jā sakopj telpas. Pati viesnī ca ir trokš ņ aina ū dens slidkalniņ u dē ļ , ē diens trū cī gs, vienmuļ š , zivis lē tas, viss pā rā k sā ļ š . Ramadā na laikā kā du laiku bija kluss, un viesnī cā atradā s eiropieš i, tomē r uzreiz pē c ramadā na beigā m ē ģ iptieš i apmetā s un visa brī vdiena beidzā s: š ķ iet, ka neviens cits nevar gulē t, ē st vai gulē t. sauļ oš anā s krē sli.
Viesnī ca atrodas pilsē tā , lī dz jū rai ir ne tikai 10 minū tes un 7 no rī ta nav nevienas brī vas vietas ne pie jū ras, ne pie baseiniem, bet 4 no rī ta skan aicinā jums uz lū gš anu. dzirdē ja diezgan skaļ i, un no 5 sā k iet ā rā neskaitā mi vietē jie bē rni, kuri ieradā s viesnī cā ar saviem skrejriteņ iem, velosipē diem un citā m lietā m, par takā m acī mredzot nedzirdē ja, jo staigā un brauc tieš i pie pirmā s durvis. stā va telpas, neskatoties uz zaļ o zonu, it kā privā tas pirmā stā va telpā m, savukā rt kliegš ana par to pā rvietoš anos no vienas ē kas uz otru viņ iem nav problē ma: lī dz pulksten 1 viņ iem nav pieklā jī bas un kā rtī bas jē dziena, tā ir nav iespē jams ē st tuvumā esoš ajā restorā nā : ē diens ir izkaisī ts visur un netī ro trauku kaudze pie istabā m. Mū su administrā cijas priekš likums izmitinā t viņ us vienā ē kā atseviš ķ i no pā rē jiem viesiem tika ignorē ts. Nevienam neieteikš u š o viesnī cu.
Pretī gs iespaids. Plā noju š ķ ielē t un braukt uz š ejieni vē lreiz, bet pē c ē ģ iptieš u ciemiņ iem par to nav runas!
аватар serg.alm
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem. Parasti es neatstā ju atsauksmes par viesnī cā m, jo ​ ​ ir pietiekami daudz pozitī vu atsauksmju par daž ā dā m viesnī cā m, tač u š ī viesnī ca man un manai ģ imenei lika vilties. Atbrauca, satikā s un aizveda uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Parasti es neatstā ju atsauksmes par viesnī cā m, jo ​ ​ ir pietiekami daudz pozitī vu atsauksmju par daž ā dā m viesnī cā m, tač u š ī viesnī ca man un manai ģ imenei lika vilties. Atbrauca, satikā s un aizveda uz viesnī cu. Pirmais, kas iekrita acī s, bija galvenā s ieejas nekoptī ba, visa aizaugusi ar krū miem. Ā tri nokā rtojā s, uzlika rokassprā dzes, ā rkā rtī gi neē rti. Tie nav ī paš i mī ksti un griež ot asti paliek asas malas, ja nav š ķ ē res, tad noteikti saskrā pē sies. Istaba pirmajā stā vā , plaš a, problē ma bija ar gaismas ieslē gš anos istabā . Gaisma tiek ieslē gta, aizslē dzot priekš ē jā s durvis un pagriež ot aizbī dni. Tas ne vienmē r darbojā s. Viņ i to salaboja, iedodot plastikā ta karti, acī mredzot tā bija agrā k. Ir daudz odu (iesaku ņ emt lī dzi fumitoksu) Vannas istabā duš as telpa ir sadalī ta ar starpsienu tikai duš as galvas zonā , nav ne durvju, ne sliekš ņ a. Tā tad ū dens ir visur. Var teikt, ka tam ir kā ju dvielis, bet tomē r ir patī kamā k piecelties uz sausa dvieļ a.
Atseviš ķ a dziesma par gaisa kondicionē š anu. Pat pirmajā ā trumā tas zum nedaudz klusā k nekā lidmaš ī nas turbī na, tā pē c naktī ir grū ti aizmigt divos veidos: odi un gaisa kondicionē tā js. Teritorijā ir daudz apstā dī jumu, ir ū dens slidkalniņ i, kas nevarē ja neiepriecinā t bē rnus, tikai ar vienu piebildi, viņ i nekad neievē ro slidkalniņ u ieslē gš anas grafiku. Ir divi baseini, bet nez kā pē c tie tiek slē gti 17.00. Virtuve kā saka pē c garš as un krā sas. Bet laulā tais un bē rns ar kaut ko cieta, -1 diena, jo neizgā ja no istabas. Problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem pie baseiniem, ja neesi ieņ ē mis sē dvietu pirms 8.00, tad sauļ osies stā vot, vai uz dvieļ a starp sauļ oš anā s krē sliem. Tā da pati situā cija ir ar sauļ oš anā s krē sliem pludmalē , bet tur vismaz ir vairā k vietas, tas ir iespē jams uz smiltī m, kā mē s patiesī bā darī jā m. Pati pludmale nav liela, grū ti teikt, ka tī ra. Uz ū dens virsmas vienmē r ir kā da plē ve, varbū t tā pē c, ka pludmalē ir mols, ar stā voš ā m laivā m.
Jū s nevarat peldē t tā lu jū rā , jo pastā vī gi kuģ o laivas. Varbū t kā dam tas ir sī kums, visi mani komentā ri, bet kā ds padomā s. Cik cilvē ku, tik viedokļ u. Izvē lies tu.
аватар ulyanaumenko
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesmī lī gs personā ls, brī niš ķ ī gi skati, daudzveidī ga virtuve, garš ī gi ē dieni, svaigi spiestas sulas no mango, zemenē m, izsmalcinā ti deserti, daudzas vietas neaizmirstamā m fotogrā fijā m, gluds saulriets jū rā , romantiska pludmale, garda kafija reģ istratū rā , draudzī gi darbinieki ģ ē rbies sniegbaltā s drē bē s, kompetents. … Tomēr ▾ Viesmī lī gs personā ls, brī niš ķ ī gi skati, daudzveidī ga virtuve, garš ī gi ē dieni, svaigi spiestas sulas no mango, zemenē m, izsmalcinā ti deserti, daudzas vietas neaizmirstamā m fotogrā fijā m, gluds saulriets jū rā , romantiska pludmale, garda kafija reģ istratū rā , draudzī gi darbinieki ģ ē rbies sniegbaltā s drē bē s, kompetents.
Viņ i reģ istrē jā s uzreiz no rī ta, pagarinā ja uzturē š anos bez papildu samaksas.
Paldies menedž erim Hanijam par palī dzī bu.
Viesnī cas teritorijā piedā vā braucienus uz paradī zes salu, safari un citus, atbildī gus un pieklā jī gus darbiniekus, neuzbā zī gus (Ahmeds, Anastasija), iesaku, neaizmirstamus iespaidus.
Paldies par jauko brī vdienu!
аватар yagodka707
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē ģ iptē esam bijuš i ne vienu reizi vien, pē dē jo reizi pagā juš ogad Š armā bija viesnī ca Albatros Aqua Blue, tā ka š ī viesnī ca nav zemā ka, puiš i tieš ā m ļ oti cenš as, istabiņ a vienkā rš i super, 6 stā vs milzī gs balkons ar skatu uz akvaparku un Mazo Budu)) Tī rī š ana katru dienu, gribi vai nē )) pā rtikas puiš i. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē esam bijuš i ne vienu reizi vien, pē dē jo reizi pagā juš ogad Š armā bija viesnī ca Albatros Aqua Blue, tā ka š ī viesnī ca nav zemā ka, puiš i tieš ā m ļ oti cenš as, istabiņ a vienkā rš i super, 6 stā vs milzī gs balkons ar skatu uz akvaparku un Mazo Budu)) Tī rī š ana katru dienu, gribi vai nē )) pā rtikas puiš i. . . Ir viss, jū ras veltes, suš i, augļ i, dā rzeņ i, tikai milzī ga pā rpilnī ba un galvenais, ka nav nekā das garš as. viņ u garš vielas, ko viņ i drā ž visur, tas tā nav, viss bija ļ oti garš ī gi un mē s negribē jā m savu borš č u pat 7. atpū tas dienā ))) Manuprā t, tas nozī mē daudz... Tas arī ir vienkā rš i milzī gs + š ie ir apsildā mi baseini akvaparkā , un arī galvenais milzī gais baseins ir silts, lai gan mums paveicā s ar laikapstā kļ iem decembra sā kumā , bet siltais baseins nebija lieks, pludmale ir aprakta palmā s un ū dens ir vienkā rš i debeszils) ) Š ī apskata beigā s es ļ oti vē los pateikties darbiniekiem, kuri, tā pat kā bites, cenš as mū su atvaļ inā jumā , liels paldies par jū su darbu un vē lmi atgriezties pie jums vē lreiz! ! !
аватар Tatiana_Lytvyn
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir liela (ap 700 numuriņ iem), bet nebija nekā du sastrē gumu. Daudzi restorā ni un bā ri (arī pludmalē ). Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, katru dienu bija daž ā di zivju un gaļ as veidi, kā dreiz bija zivju vakariņ as - ļ oti garš ī gas garneles un daž ā das jū ras veltes! Iepriecinā ja arī deserti (lī dz š im Ē ģ iptē nebija ē sti), bija arī augļ u izvē le (banā ns, citrusaugļ i, hurma, gvajava, vī nogas, dateles). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir liela (ap 700 numuriņ iem), bet nebija nekā du sastrē gumu. Daudzi restorā ni un bā ri (arī pludmalē ). Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, katru dienu bija daž ā di zivju un gaļ as veidi, kā dreiz bija zivju vakariņ as - ļ oti garš ī gas garneles un daž ā das jū ras veltes! Iepriecinā ja arī deserti (lī dz š im Ē ģ iptē nebija ē sti), bija arī augļ u izvē le (banā ns, citrusaugļ i, hurma, gvajava, vī nogas, dateles). Vē los atzī mē t personā la darbu - viss ir tī rs, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a tiek mainī ta vairā kas reizes, darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi un neuzkrī toš i. Mē s darī jā m visu, lai apmeklē tā ji justos ē rti, labi darī ts! Animā cija lieliska, strā dā jā m pludmalē , pie baseiniem un vakarā , katru vakaru bē rnu dejas un daž ā di š ovi. Ir labs ū dens parks. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba - vakarā ir kur pastaigā ties. Un pirmkā rt... jū ra... brī niš ķ ī gs, maigs smilš ains saulriets, ir kur peldē ties, ū dens neticamas krā sas.
(Diemž ē l bez koraļ ļ iem, bet izbraucu ar jahtu no viesnī cas - paskatī jos tos pietiekami - arī ekskursija bija apmierinā ta). Pludmale ir tī ra, daudz sauļ oš anā s krē slu, palmas, saldē jums, auksts alus (nepietiekami slikti) - tas viss veicinā ja labu atpū tu!
аватар lushchan777
Atpū tā mies ar ģ imeni, 2 bē rniem 4 un 11 gadi, ieradā mies 7:00, uzreiz iekā rtojā mies un uzlikā m rokassprā dzes. Š ī viesnī ca mums bija piemē rota vairā ku iemeslu dē ļ : 1) viesnī ca atrodas paš ā pilsē tā 2) smilš aina pludmale ar gludu ieeju (bez pontona), ir neliela nianse - jahtas un apskates kuģ i "parko" pie pludmales (piestā tnes), (ir video https://youtu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni, 2 bē rniem 4 un 11 gadi, ieradā mies 7:00, uzreiz iekā rtojā mies un uzlikā m rokassprā dzes. Š ī viesnī ca mums bija piemē rota vairā ku iemeslu dē ļ :
1) viesnī ca atrodas paš ā pilsē tā
2) smilš aina pludmale ar gludu ieeju (bez pontona), ir neliela nianse - jahtas un apskates kuģ i "parko" pie pludmales (piestā tnes), (ir video https://youtu. be/d9haxnaCo2o) , bet tas mū s netraucē ja
3) ē rtas un tī ras telpas ( https://youtu. be/68gKfRz5fsI )
4) pā rtika ( https://youtu. be/_UJjR9dMoJ8 )
Man nepatika, ka Fantas, Colas un Sprit ū deni biež i deva no aparā ta, nevis no pudeles. Spraite bija ī paš i vē traina no automā ta.
Pludmale atrodas apmē ram 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas.
Kopumā pā rē jā s bija veiksmī gas pē c 10 punktu sistē mas 9 punkti.
аватар Irina88888
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzskatu par savu pienā kumu atstā t atsauksmi par š o viesnī cu. Uzreiz teikš u, ka viesnī ca 4* ir lieliska. Protams, ir daž i trū kumi, bet tas nav kritisks. Bet ir pietiekami daudz pozitī vu ī paš ī bu. Pirmkā rt, reģ istrē š anā s notiek uzreiz pē c ieraš anā s – neatkarī gi no tū rista ieraš anā s laika. … Tomēr ▾ Uzskatu par savu pienā kumu atstā t atsauksmi par š o viesnī cu. Uzreiz teikš u, ka viesnī ca 4* ir lieliska. Protams, ir daž i trū kumi, bet tas nav kritisks. Bet ir pietiekami daudz pozitī vu ī paš ī bu. Pirmkā rt, reģ istrē š anā s notiek uzreiz pē c ieraš anā s – neatkarī gi no tū rista ieraš anā s laika. Tas ir tieš i Oho! ) Pilnī gi BEZMAKSAS)! tevi nosū ta ē st un uzreiz iekā rtojies. Istabas ir ļ oti pieklā jī gas. Nekā du frills, bet nav arī nogalinā ts. Mū s iekā rtoja pirmajā stā vā ar terasi, teritorijā var ieiet tieš i no terases - kā pē c gan ne brī nums? ). Telpā viss darbojas, viss iedegas, viss pā rslē dzas).
Viesnī cā ir milzī gs centrā lais baseins, ļ oti jauka teritorija. Akvaparks, daudz sauļ oš anā s krē slu, tenisa korts, rotaļ u laukums. Ē diens ļ oti pieklā jī gs. Protams, jū s nevarat likt ē dienu viens pats, un daž i darbinieki ir nedaudz mantkā rī gi) vai izliekas, ka nesaprot). Bet pā rtikas ir pietiekami daudz, daž ā das gaļ as, grils, dā rzeņ i, augļ i, kastroļ i, makaroni, tortiljas un vienmē r ir frī un č ipsi! Nu, pludmale! Viņ š ir tuvu! Š ī ir 2. lī nija, bet 3 min. pastaigas attā lumā - ļ oti tuvu viesnī cai! Pludmale ir š edevrs) Palmas, smiltis, maiga ieeja, garš un skaists!
Kopumā - viesnī ca ir pieci. Paldies par atpū tu, mierī go personā lu, toleranci un neuzbā zī gu animā ciju.
аватар Vitalij159851
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ejam uz plauktiem. - lidoja no Kijevas, pā rvadā tā js nav Statham kā filmā , bet gan mau. Mau ar izvē li un reģ istrā ciju lidojumiem notiek nejauš i. Jū s un jū su sieva varat sē dē t pie vē lajiem galiem, ar tieš saistes reģ istrā cijas lī niju blakus jums, un pirms iekā pš anas viss mainā s bez paskaidrojumiem. … Tomēr ▾ Ejam uz plauktiem.
- lidoja no Kijevas, pā rvadā tā js nav Statham kā filmā , bet gan mau. Mau ar izvē li un reģ istrā ciju lidojumiem notiek nejauš i. Jū s un jū su sieva varat sē dē t pie vē lajiem galiem, ar tieš saistes reģ istrā cijas lī niju blakus jums, un pirms iekā pš anas viss mainā s bez paskaidrojumiem.
- piezemē š anā s plkst. 16.00. Visi ā tri pā rskatī ja testus, nopirka vī zu, deklarē ja 25 USD, bet izplū des gā zē s - 27 USD. Viņ i atņ ē ma bagā ž u un nopirka septiņ as € 13 GB Etizalat karti. Cik tur ī sti nav zinā ms))) 30 minū tes, un mē s jau esam autobusā .
- 15 minū tes un jau viesnī cā . Viņ i ieradā s reģ istratū rā , uzlika rokassprā dzes uz 5 minū tē m un iedeva atslē gu. Viņ i mū s aizveda. Tā kā. 2 lī nija ir logi vai baseina pagalms, vai ielas egļ u mammas promenā de. Mums ir otrais variants.
- Pludmale. Skaisti, sauļ oš anā s krē sli normā li, lietussargi skaisti, ieeja visur smilš aina, koraļ ļ us nevajag.
- Berijs. Daudz, bet kaut kā viņ i visi strā dā pē c kā rtas. Piemē ram, pamostoties un gaidot pulksten 10:00, lai iedzertu kolu, soda vai alu.
Nu vai pie galvenā bā ra, bet lī dz 10 par naudu.
- ē diens.
Ē ģ iptes brokastis - desiņ as, omletes, sieri, desiņ as. Parasti. Jū s varat dzert kafiju vai yuppie tē ju. Kola vai gā zē ts ū dens nav iespē jams tikai no 10.
- Pusdienas no 13-15 divos restorā nos. Abi gaļ as veidi vienmē r ir zivju piedevas un citi. Tu nebū si izsalcis. Un ja pirms tam no 12-17 pludmalē uzkodas ē da shawarma burgerus, picu, frī kartupeļ us. Pē c tam stiept lī dz vakariņ ā m.
- Vakariņ as. Reģ istrē ties itā ļ u a la carte var vismaz katru dienu! Nu, tas tur ir standarts. Aitas ribiņ as, jū ras asaris un teļ a steiks, kā arī picas makaroni. Vai pusdienojiet parastos restorā nos. Vakariņ ā s vienmē r ir kaut kas interesants, vai š ū puļ dziesma vai zivs, vai tī tars, vai kamielis vispā r, vakarā ir daudz ē diena un galvenais, lai nav rindas 2 eksemplā ros uz abā m pusē m . Pē c dzerš anas ir viss, ko dvē sele vē las. Alus degvī ns dž ins brendijs rums tē ja kafija juppi kola utt.
- Skaitlis. Standarta duš as tualete, liela gulta, ledusskapis TV gaisa kondicionē tā js. Balkona krē slu galds.
Nav seifa (minibā rs tikai tī rs ū dens bez gā zes. Fantas apļ i par maksu. Lē tā k iziet uz ielas tuvumā ir veikali. 1 litrs kad 10 mā rciņ as 1 litrs sodas 12. Ē ģ iptiski sauc soda. Tī rī š anas standarti var jā atstā j par 1 USD, un jū s varat Š ampū ni un ž elejas tiek pastā vī gi piemē roti.
- Ir 5 peldbaseini, akvaparks, bet pusdienlaikā tas darbojas savā dā k.
No mī nusiem ir normā la ū dens trū kums un lī dz 10 rī tā nav nekā normā la ko dzert. Jupi š ausmas. Un istabas ir normā las, bet bez seifa. Var atrast kaut kur nolietotu, kaut ko novecojuš u, vai pildspalva nav nokrā sota, bet mums tas nav svarī gi. Ekskursijas š eit ir dā rgas. Uz tikš anos ar gidu nedevā mies. Vakarā ir kur pastaigā ties. Pā ris metru attā lumā no McDonald's iepirkš anā s centra un kafejnī cā m un daudz ko citu. Š eit nav apkalpoš anas, ņ emiet savus dzē rienus. Protams, lielisks dolā rs dara savu. Un tā par naudu ir stingrs 4 *, ir arī. 5 * sliktā k.
Ужын Ашан. Здесь без ценников лучше прогуляйтесь! Дальше есть магазин Вид с балкона Море Десерт Вид Пляж Пляж
Parādīt vairāk »


iemiesojums lomov160392
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums lisnevuch
Kā viesnīcā, kas šajā viesnīcā ir slikts un labs. Kurš bija .
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums in8887
‹ Viesnīca Sindbad Club 4*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в 15 минутах от аэропорта Хургады. К услугам гостей аквапарк, спа-центр, 6 бассейнов, включая детский бассейн с водными горками. Гости могут отправиться в путешествие на подводной лодке Sindbad Submarines и на высокоскоростном катере. Дополнительным преимуществом отеля является его расположение на туристическом променаде Эль Мамшит, с сувенирными лавками, кафе, барами, ночным клубом. Подходит для молодежного, семейного отдыха. Отель открыт в 2004 г.

Atrašanās vieta Отель расположен на 2 береговой линии в Хургаде на променаде Эль Мамшит. Расстояние до района Sakalla: 8 км, расстояние до района Dahar (Down Town): 13 км, расстояние до торгового центра Senzo Mall: 12 км, международный аэропорт Хургада: 5 км.
Pludmales apraksts Расстояние до моря: около 300 м от лобби, длина пляжной полосы 400 м, вход в море пологий, пляжные полотенца бесплатно, матрасы бесплатно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Главный бассейн для взрослых 1300 кв.м (глубина от 0,85 м до 1,6 м) с подогревом в зимний период, бассейн с искусственной волной 2200 кв.м (макс. глубина 1.6 м) без обогрева в зимний период, сувенирная лавка, услуги консьержа, круглосуточная стойка регистрации, общий лаундж, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Игровая комната, мини-диско, детский мини клуб с 4 до 12 лет, детский кинотеатр, детский бассейн 30 кв.м (глубина 0.65м) с подогревом в зимний период. Дата начала и окончания подогрева бассейнов не фиксирована (зависит от погодных условий и загрузки отеля).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Аквапарк с 15 горками (7 горок для взрослых, 8 горок для детей). Бассейны аквапарка с подогревом в зимний период (за исключением бассейна с искусственной волной). Вечерние программы / шоу: бесплатно, водные виды спорта: платно. Интернациональная анимационная группа: активная (ежедневные спортивно-развлекательные программы), в дневное время — в зоне пляжа, в вечернее — на территории отеля. Тренажерный зал бесплатно (с 16 лет в спортивной обуви). 3 теннисных корта с грунтовым покрытием, аренда корта в дневное время и аренда оборудования — бесплатно, в вечернее время корты не доступны. Площадка для мини-футбола с песчаным покрытием, Sindbad Submarines (подводная лодка) платно, Sindbad Quest (высокоскоростная лодка) платно, волейбольная площадка на пляже бесплатно, массаж платно, СПА центр: 16+, стрельба из лука, прямая трансляция спортивных мероприятий, тематический ужин, ныряние с маской и трубкой платно, каноэ, дартс.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Состоит из основного шестиэтажного здания и комплекса из двух, трех и четырехэтажных зданий. 733 номера.

Istabās

Терраса/балкон, кондиционер, Wi-Fi бесплатно, душ, косметическое зеркало, фен, туалетные средства, минибар, телефон, набор для кофе и чая, сейф в номере бесплатно, ТВ.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
Adrese 1 Mohamed Said St, Hurghada, Red Sea, P.O. Box 42, Египет
Tālruņi: +2 065 340 42 28
Tīmekļa vietne: Sindbad Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.