Laba viesnīca, vienīgais mīnuss ir interneta trūkums numurā

Rakstīts: 17 aprīlis 2018
Ceļošanas laiks: 6 — 13 aprīlis 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Nolē mā m izmantot iespē ju un apmesties 4 zvaigž ņ u viesnī cā , bet apkalpoš ana bija 5 zvaigznes! Ā tri iekā rtojā mies, istabiņ as mazliet vecas un gribē jā m pā rģ ē rbties uz numuriņ u tuvā k izejai, tā kā viesnī ca liela, nā cā s pā rvarē t ne visai mazus attā lumus lī dz istabiņ ai), bet nā kamajā dienā jau bijā m tik pieraduš i pie situā cijas, ka nolē mā m neko nemainī t.
Teritorija ir liela un ir ļ oti forš i, ka var izmantot visu trī s klubā ietilpstoš o viesnī cu pakalpojumus. Restorā ni izmē ģ inā ja visu, bija iespē ja izmantot restorā nus pē c izvē les neierobež otu skaitu vakaru. Viņ i visur gatavoja gardus ē dienus! Man izdevā s ienest daž as papildu mā rciņ as)) tiem, kam nepatī k sē dē t vienā vietā , labs risinā jums. Pat vietē jie dzē rieni man š ķ ita garš ī gi)))
Daudzi baseini, bē rns bija sajū smā par viļ ņ u baseinu un pā rē jo)

Akvaparks iepriecinā ja arī manu vī ru)
Teritorija ir skaista un acij tī kama.
Jū ra. Viesnī ca atrodas 2. lī nijā , bet aiziet lī dz tai nav tā lu, nebija grū ti. Jū ra gribē ja bū t siltā ka. Un man nepatika tas, ka pludmalē ir piestā tne un laivas uzpilda degvielu. Ik pa laikam smirdē ja pē c dī zeļ degvielas (Smuku zivju nav, pie krasta mazas pelē kas redzē ju. Vī rs nira ar masku un teica, ka jū ra netī ra, kaut kā das pakas peld (Gā jā m uz zemū denes, lai paskatī tos uz zivī m, viņ a pati bija pā rliecinā ta, ka jū ra ir iepakojumos (
Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta netā lu no lidostas. Blakus ir vesela iela ar veikaliem un kafejnī cā m. Bet trokš ņ aini. No logiem pavē rā s skats uz š o ielu, un man nā cā s gulē t ar aizvē rtu logu, lai visu nakti nedzirdē tu maš ī nas signā lus, un viņ i tur kaut kā du iemeslu dē ļ dunē ja.
Nu liels diskomforts bija tas, ka Wi-Fi ir tikai pirmajā stā vā un pē c tam vā jš . Tā pē c, kam nepiecieš ams pieslē gums, noteikti iegā dā jieties lokā lo pieslē guma karti.
Principā lieliska viesnī ca un attaisnoja visas manas cerī bas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu