Neiesaku, Ēģiptes atpūtniekiem nav ne jausmas par labām manierēm

Rakstīts: 24 aprīlis 2023
Ceļošanas laiks: 4 aprīlis — 1 maijā 2023
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c drauga ieteikuma, pē c fotogrā fijā m un atsauksmē m likā s laba. Tač u, lai arī teritorija ir zaļ a, daudz zvirbuļ u, vā rnu un odu: bē rni iet sakosti kā vē jbakā m, paš am jā sakopj telpas. Pati viesnī ca ir trokš ņ aina ū dens slidkalniņ u dē ļ , ē diens trū cī gs, vienmuļ š , zivis lē tas, viss pā rā k sā ļ š . Ramadā na laikā kā du laiku bija kluss, un viesnī cā atradā s eiropieš i, tomē r uzreiz pē c ramadā na beigā m ē ģ iptieš i apmetā s un visa brī vdiena beidzā s: š ķ iet, ka neviens cits nevar gulē t, ē st vai gulē t. sauļ oš anā s krē sli.
Viesnī ca atrodas pilsē tā , lī dz jū rai ir ne tikai 10 minū tes un 7 no rī ta nav nevienas brī vas vietas ne pie jū ras, ne pie baseiniem, bet 4 no rī ta skan aicinā jums uz lū gš anu. dzirdē ja diezgan skaļ i, un no 5 sā k iet ā rā neskaitā mi vietē jie bē rni, kuri ieradā s viesnī cā ar saviem skrejriteņ iem, velosipē diem un citā m lietā m, par takā m acī mredzot nedzirdē ja, jo staigā un brauc tieš i pie pirmā s durvis. stā va telpas, neskatoties uz zaļ o zonu, it kā privā tas pirmā stā va telpā m, savukā rt kliegš ana par to pā rvietoš anos no vienas ē kas uz otru viņ iem nav problē ma: lī dz pulksten 1 viņ iem nav pieklā jī bas un kā rtī bas jē dziena, tā ir nav iespē jams ē st tuvumā esoš ajā restorā nā : ē diens ir izkaisī ts visur un netī ro trauku kaudze pie istabā m. Mū su administrā cijas priekš likums izmitinā t viņ us vienā ē kā atseviš ķ i no pā rē jiem viesiem tika ignorē ts. Nevienam neieteikš u š o viesnī cu.
Pretī gs iespaids. Plā noju š ķ ielē t un braukt uz š ejieni vē lreiz, bet pē c ē ģ iptieš u ciemiņ iem par to nav runas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu