ļoti ļoti slikti (((

Rakstīts: 8 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 25 maijā — 5 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Ceļ ojis ar 5 gadus vecu bē rnu. Ieradā mies ap pusnaktij 12, ā tri iekā rtojā mies, saorganizē jā m vakariņ as. Tagad svarī gs moments - reģ istrē joties mums iedeva oranž as rokassprā dzes. Kā vē lā k noskaidroju, rokassprā dzes krā sa ir atkarī ga no tū rista valsts. Tajā paš ā laikā oranž ā s ir paredzē tas nabadzī gā kajā m valstī m (visa postpadomju telpa un vietē jā s (jā , jā , paš i arā bi atpū š as š ajā viesnī cā , ar to saistī tā s nianses bū s mazā kas))) Bagā tā kā s valstis viņ u izpratne ir Vā cija un Anglija, š ie tū risti bija ar zaļ ā m aproces.
Tagad punktu pa punktam:
1. Viesnī ca ir liela, liela, sakopta teritorija, galvenā.6 stā vu ē ka un vairā kas 2-3 stā vu ē kas. BET! Galvenā s ē kas istabā m ir iekš durvis uz nā kamo istabu. Jā , tas ir aizslē gts, bet dzirdamī ba tajā paš ā laikā ir tā da, ka, atvainojiet, var dzirdē t, kā blakus istabā ...viņ i dzied. Mani lū gumi pā rcelties uz 2 stā vu ē ku tika ignorē ti. Oranž ā s tur nemaz nebija apmetuš ā s.

Atzī mē ju arī ļ oti mazu duš u, bija problemā tiski nomazgā t bē rna galvu. Arī š ajā ē kā bija apmetinā ti arī vietē jie, varbū t mums, protams, nepaveicā s, bet viņ u bija daudz, un viņ u ģ imenes ir lielas....Un kad viena tā da ģ imene atgriež as no svē tkiem pa vidu no nakts, gaitenī ir pienā cī ga operā cija. Telpas ir nesmē ķ ē tā ju - man pluss) Vē l viens pluss - netā lu no viesnī cas ir daudz veikalu, ir pat aptieka un lielveikals ar diezgan pieņ emamā m cenā m.
2. Akvaparks - slidkalniņ i daž ā da vecuma, ģ eogrā fiski nodalī ti, pie visiem ir sauļ oš anā s krē sli/lietussargi. Tie strā dā no 10.00 lī dz 17.00, bet faktiski izslē gti 16.45-16.50
3. Ē dienreizes - brokastis vienmuļ as, bet izvē le liela, tā pē c ē dienus vari mainī t; daudzveidī gas pusdienas/vakariņ as, liela gaļ as ē dienu izvē le, maz zivju/jū ras velš u. Vienlaicī gi ir atvē rti divi restorā ni brokastī m/atpū tai/vakariņ ā m, tā dē ļ , ja vē laties brī vā ku atmosfē ru, varat doties uz restorā nu akvaparka teritorijā.
. Bē rnu galds ir tikai galvenajā restorā nā , bet tas vienmē r ir frī kartupeļ i, makaroni, tī rradņ i, desiņ as. Kopumā ē dinā š ana viesnī cā ir uzbū vē ta tā , ka gandrī z jebkurā laikā var kaut kur paē st. Kā plusu vē los atzī mē t arī pastā vī go saldē juma pieejamī bu bā ros no atvē rš anas lī dz slē gš anai.
4. A la carte restorā ni - itā ļ u un libā nieš u. Bija itā ļ u valodā . Bezgarš ī gs un tikai no itā ļ u nosaukuma. Viņ i pat negā ja uz libā nieš iem)

5. Pludmale - jū ra netī ra - ļ oti tuvu kuģ u molam, stā v ar ieslē gtiem dzinē jiem, degviela plū st jū rā , gaiss atbilstoš s. Var aiziet lī dz pludmales galam, tī rs, bet duš as nav. Tie ir tikai divi – viens sā kumā , otrs vidū . Gribu arī atzī mē t lielu akmeņ u klā tbū tni smiltī s, bez apaviem staigā t ir ļ oti neē rti. Un pie izejas nav kā ju mazgā š anas. No duš as un tualetes vē l jā staigā pa smiltī m. Un jā , pludmale tiek slē gta pulksten 18:00. Slē gš ana nozī mē , ka jums tiks lū gts atstā t teritoriju.
Reā li viņ i sā k svilpot 17.15-17.20
6. Animā cija - es varu tikai novē rtē t bē rnus - bē rns ir sajū smā , es ar prieku gā ju uz klubu un minidisko.
7. Un kulminā cija ir serviss - ja uzliksi zaļ u rokassprā dzi, viss bū s super))) bet ar oranž o labā kajā gadī jumā tevi ignorē s, bet var bū t arī rupji. Minē š u daž us piemē rus, lai nebū tu nepamatoti. Vakariņ ā s restorā nā ienā k oranž a rokassprā dze - viņ š pats meklē galdiņ u, pats iet pē c dzē rieniem. Pie ieejas parā dī jā s zaļ ā gaisma, pie viņ a uzreiz pieskrien administratore - pavada lī dz galdiņ am, pieskrien viesmī lis - atnes dzē rienus. 17.45 oranž ais gribē ja samainī t dvieļ us (ļ oti parocī gi, viesnī cā ir neē rta maiņ as sistē ma, rakstī š u zemā k), bet vairs neņ em (lai gan vajadzē tu lī dz 18.00) - "slē gts", bet zaļ ais vā cietis. ar prieku pieņ ems visu - "mans draugs" , savukā rt zaļ ais pat izsniedzot - paš i tiks aizvesti uz sauļ oš anā s krē sliem un noguldī ti, un oranž ais pat neatbildē s uz "rī tu".
No pozitī vā - par zaļ o pedikī ru 35 eiro, par oranž o pedikī ru 20 $ - "Mē s saprotam, jū s esat tikpat nabags kā mē s")

Atseviš ķ i pastā stī š u par dvieļ u apmaiņ u - ir 3 dvieļ u maiņ as punkti - baseins, akvaparks un pludmale. Bet kartes ir personalizē tas, tā pē c var apmainī t tikai tur, kur paņ ē mi dvieli. Viss jau bū tu labi, bet gadā s, ka tavas kā rtis var atdot kā dam citam. manā pē dē jā dienā bija tā - akvaparkā paņ ē mu dvieļ us, bet karš u nebija. Pē c 10 minū tē m, kad sapratu, ka netikš u no manis vaļ ā , Zvanot kolē ģ iem, apmainī tā js tomē r atrada viņ us pie baseina un izskatā s pē c "sasoda tū ristiem, viņ i neatceras, kur dabū dvieļ us" mani aizsū tī ja uz baseins.

Arī atseviš ķ i par arā bu atpū tniekiem - daudz, trokš ņ aini, nehigiē niski (ielej baseinā dzē rienus, baseinā izmazgā ja apavus). 20. Kur atnā k arā bu ģ imene, tur uzreiz ir pagrieziens.
Uz slidkalniņ iem viņ i atgrū ž citu cilvē ku bē rnus.
Kopumā mī nusi (oranž ai, protams; )) š ai viesnī cai ir daudz vairā k kā plusi. Neiesaku
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu