Laba viesnīca

Rakstīts: 3 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 14 — 23 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Pieklā jī ga viesnī ca, bet uz covid laiku - tā kopumā ir super.
Lasī ju citas atsauksmes un mani pā rsteidza ziņ a par pludmales dvieļ u zā dzī bu pludmalē (atvainojos par tautoloģ iju! ). Es nesaskā ros un pat nedzirdē ju par to runā jam, bet es biju apmē ram tajā paš ā laikā . Mani dvieļ i gulē ja no agra rī ta lī dz izbraukš anai vakarā , daž reiz pat pusi dienas bez uzraudzī bas, un pat doma neiezagā s. Bet acī mredzot viss var notikt.
Starp citu, kā mī nusu gribē ju pateikt tieš i par pludmales dvieļ iem - bez maiņ as ir neē rti, skrē ju un vakarā noķ ē ru apkopē ju, no rī ta palū dzu atnest. Pē c otrā s reizes viņ a guva vā rtus un kļ uva kā visi – ž ū t uz balkona margā m. Un otrs mī nuss - uz balkoniem nav dvieļ u un visa pā rē jā ž ā vē š anas ierī ces, visi krē sli bija piekā rti ar slapjiem peldkostī miem. Kurš bija Danas pludmalē caur viesnī cu - jū ti atš ķ irī bu.

Dzī vojā m 19. korpusā , dienas laikā bija problemā tiski atpū sties, jo baseinā notiek ikdienas animā cija. Kas attiecas uz mani, klusā kā ē ka jebkurā diennakts laikā ir 21.
Tagad plusi ir liela trī s viesnī cu teritorija, kas pieejama Mamlouk Palace viesiem, un akvaparks un restorā ni pē c pieraksta.
Wi-Fi - neko tā du nekur neesmu redzē jis, visur ķ er, ā tri, stabili. Darbā bija pastā vī gi jā sazinā s - jā , bez neveiksmē m.
Normā ls ē diens, bez nekā diem volā niem, bet vienmē r bija gaļ a un zivis, piecas reizes bija jū ras veltes - ž ē l, ka viss bija sajaukts (garneles, krabji, kalmā ri), trī s reizes bija jā nā k augš ā , lai paņ emtu duci garneļ u , krabji aizņ ē ma visu š ķ ī vi. Arī brokastis ir tradicionā lā s – desiņ as, omletes, pā rslas, dā rzeņ i. Baklava un deserti, kruasā ni, saldē jums, pankū kas un vafeles - viss kā parasti. Galvenais jautā jums par augļ iem - ja uz letes ir apelsī ni, dateles un sagriezta melone - tad uzskatiet, ka nav ko ē st. Pā ris reizes bija garš ī gi ā boli un pā ris reizes un tikai vakariņ ā s - arbū zi, un garš a bija tā -tā . Svaigi spiestas sulas nav. Ē dienu izdala pavā ri, kas nav ī paš i ē rti - un uz ilgu laiku, un reizē m radā s pā rpratumi ar porciju lielumu.
Numuri bija ē ģ iptiski tī ri, dvieļ i tika mainī ti regulā ri, un gultas veļ a - ne reizi 10 dienā s, bet es neprasī ju. Gaisa kondicionē tā ji dū ko kā visur citur.
Mē s devā mies uz Luksoru 20. maijā – un nonā cā m ellē . Karstums bija než ē lī gs, +40, daž i cilvē ki neizturē ja un pameta sacī kstes, sē ž ot autobusā ar kondicionieri.

Ļ oti, ļ oti, ļ oti nokaitinā ti vietē jie tirgotā ji Luksorā . Kliedz, skraida, bā ž sejā ar figū riņ ā m, kabatlakatiņ iem, suvenī riem, apdullinoš i zvanī ja "viens dolā rs". Kā ds varē tu bū t kaut ko nopircis, bet tas bū tu vienkā rš i saplē sts gabalos. Tā visi gā ja garā m, aizsedzot seju ar rokā m. Ž ē l, ka tirgotā jiem neviens nestā sta, ka eiropieš i tā nepē rk. Marmora un akmens izstrā dā jumu veikalā - cita lieta, tu ej, skaties, izvē lies, kaulē jies, viss ir ļ oti civilizē ti.
Viesnī cas reģ istratū rā strā dā labi speciā listi, vē rsos pie Jū lijas, viņ a palī dzē ja ā tri un precī zi.
Ieradā mies ļ oti agri, piecos no rī ta bijā m viesnī cā , par papildus samaksu 30 eiro jeb 37 dolā ri iekā rtojā mies pusstundā . nevajag gaidī t pulksten 9. Es nezinu, vai bija tā di, kas atteicā s maksā t vai nē , un cik ilgi viņ i š ajā gadī jumā gaidī ja.
Vakariņ ā s spā ņ u restorā nā nesanā ca, indieš u vispā r slē gts. Ā zijas - amatierim, manuprā t visgardā kā s - meksikā ņ u un itā ļ u. Burgeri – ja jums vairā k par visu negarš o burgeri, netē rē jiet savu laiku. Ē ģ iptes ir ļ oti trekns un piparots ē diens. Bet galvenais restorā ns ir labs, tā pē c pē c visiem a la carte devā mies tur paē st arbū zu vai iedzert tē ju.
Kaimiņ viesnī cā ir akvaparks, kas pieejams trī s viesnī cā m, ir neliels, bet ducis slidkalniņ u, bē rniem patiks un darbosies apetī te un gulē s. Vakarā uz skatuves reizē m tika sarī kots kaut kas lī dzī gs animatoru priekš nesumiem vai vienkā rš i bē rni mū zikas pavadī bā lē kā ja uz skatuves. Reizē m pludmalē bija izklaide - putu lielgabali, vē derdejas, kaut kas bē rniem. Visā di piedā vā jumi pludmalē - masā ž a, tetovē jumi, ekskursijas utt. - bija neuzkrī toš i, atteikumu pieņ ē ma mierī gi un vairs nenā ca klajā .
Pludmale liela, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ieeja jū rā ir smilš aina, ir mols uz nelielu rifu.

Mū su gids viesnī cā bija Reda, es viņ u satiku agrā k Mercury, redziet, viņ š tika paaugstinā ts. Gids ir normā ls, viņ š ī paš i netraucē ja, pateica visu, kas vajadzī gs, un lī dz š im.
Senzo Mall pastaigas attā lumā , aizbraucu uz lielveikalu un aptieku ar fiksē tā m cenā m.
Kopš.20. maija viesnī cā masveidā sā ka parā dī ties vā cieš i, pirms tam viņ iem bija pilnī gs izbraukš anas aizliegums, ceru, kā parasti, ar viņ u ieraš anos dienests panā ks. Galvenais kontingents ir ukraiņ i un poļ i.
Daudzi bē rni, pat ļ oti niecī gi, paturiet to prā tā . Ir bī stami, kad divgadniekus restorā nā nolaidī gi vecā ki ļ auj skriet paš iem, nepā rtraukti jā skatā s, vai kā ds nav zem kā jā m, kad staigā ar pilniem š ķ ī vjiem vai karstajiem dzē rieniem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu