Es iesaku šo viesnīcu

Rakstīts: 24 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 14 — 22 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Daudzē jā dā ziņ ā piekrī tu iepriekš ē jam ierakstam, tač u secinā jumi ir pilnī gi pretē ji. Laikam tā pē c, ka esmu maza bē rna tē vs.

Sā kš u ar slikto: pludmalē tiek zagti dvieļ i un nekas netiek darī ts. Ir ļ oti grū ti dabū t nomainī t dvieli. Š ī iemesla dē ļ es dodu 8, nevis 9 punktus. 10 - tad man kaut kam ir jā bū t greznumam.

Ja jums patī k garš ī gi ē dieni, tā nav Ē ģ ipte. Izņ emot to, ka garneles un krabji š eit ir garš ī gi. Š oreiz garneles tieš ā m bija pilnas. Par 8 atpū tas dienā m garneles bija 4 reizes.

Daudz ceptu un pikantu ē dienu. Bet, ja vē laties, vienmē r varat atrast ko noderī gu: tvaicē tu, sautē tu vai mē reni ceptu.


Viss pā rē jais viesnī cā ļ oti labi, darī ts ar vā cu regularitā ti.

Telpā viss darbojas. Santehnika ir laba. Š ampū ni un citi vannas produkti - es pat nevaru novē rtē t. Man tam ir minimā la nozī me. Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Gulbjus neviens netaisī ja, bet istaba bija tī ra. Dvieļ i ir labi. Ir ledusskapis.
Mē beles nav jaunas, bet nekas nav salauzts. Ja vien neaizvē rā s durvis uz balkonu uz pili. Tī kla joprojā m bija par maz, jo odi neļ ā va atstā t durvis vaļ ā , un ar aizvē rtā m durvī m gaiss nav tas pats, un jā guļ visu nakti gaisa kondicionē tā ja trokš ņ os.

Uz wifi rē ķ ina nepiekrī tu. Par Wi-Fi varu viņ iem visu piedot, jo tas man ir ļ oti svarī gi. Wi-Fi darbojā s visur un pat pludmalē , kas ļ ā va sazinā ties stundu. Man bija Skypecols katru dienu. Ā trums ir pietiekams, lai uzturē tu video saziņ u. Kavē š anā s ir notikusi, tač u ne tā dā veidā , kas ietekmē tu sarunu kvalitā ti.

Pludmale ir piemē rota maziem bē rniem. Akvaparkā ir iespē ja nodarboties ar vindsē rfingu, spē lē t bez maksas. Man ļ oti ž ē l, ka netiku uz sporta zā li, jo par to nezinā ju. Stadions labs, bet kvadrā tveida, kas skrieš anai ir mazliet neē rti. Futbolam viss ir apm. Un tomē r labā k paskriet pa teritoriju, jo tā ir diezgan liela.
Tā pat labi skriet uz pontona, ir garš un patī kams vē jiņ š agri pū š . Neiesaku nodarboties ar pū ķ iem, jo ​ ​ vieta ved uz brā zmainu vē ju un ir ļ oti bī stama. Ir arī jautā jumi par aprī kojumu.

Labs rifs, var skatī ties labas zivis. Ir nirš anas centrs. Lielisks spa, kur mana sieva izbaudī ja masā ž u.


Kopumā š ajā viesnī cā ir viss nepiecieš amais ģ imenei ar bē rniem un sporta cienī tā jiem. Arī tiem, kuri nevar pā rtraukt darbu uz stundu atpū tu. Vismaz man ir grū ti iedomā ties, ko vē l var piedā vā t Ē ģ iptes viesnī ca.

Nā kotnē plā noju uz š ejieni doties agrā pavasarī , bet ar savu pū ķ u ekipē jumu un braukt ar taksi uz pū ķ u vietā m.

Starp citu, uber strā dā labi un ir trī sreiz lē tā ks par taksi, ko var pasū tī t viesnī cā.

Ja dodaties uz Ē ģ ipti, iesaku š o viesnī cu, bet dvieļ us paturiet pludmalē . Iesaku arī paņ emt telpas ar skatu uz jū ru, pat ar sā nu skatu uz jū ru.
Ainava ir skaista. Un no sē dē š anas istabā s pie baseina - man apš aubā ms prieks.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu