Kārtīgs četrinieks!!!

Rakstīts: 24 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 21 februāris — 4 marta 2020
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tā s ar lielu 11 cilvē ku grupu. Jo reģ istrē š anā s kavē jā s, rokassprā dzes un numuri tika izsniegti zibens ā trumā ! Istabas ir svaigas, joprojā m jū tama krā sas smarž a, mē beles ir vecas, bet restaurē tas.
Viesnī ca ir mainī jusi ī paš nieku, pē c renovā cijas tā tika atklā ta 2019. gada decembrī , pilnī bā mainī ts personā ls un tā s koncepcija. Tā pē c visas iepriekš ē jā s atsauksmes nav aktuā las !! !
Mē s atpū tā mies februā rī , 12 naktis, cena 9 tū kstoš i UAH vienai personai. smieklī gi. Ē diens pieklā jī gs, izvē le nav liela, bet viss svaigs, mā jā s garš ī gi, vakariņ ā s katru dienu zemenes, jū ras veltes kalmā ri, garneles, pā ris reizes nedē ļ ā garda kafija no kafijas automā tiem. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r cenš as palī dzē t, bet krieviski nerunā nemaz. Un vispā r laikam mē s te bijā m vienī gie krieviski runā još ie, 95% vā cieš i, animā cija, diskotē ka, dziesmas vā cu valodā , tas bija nedaudz kaitinoš i!

Februā rī jū ra nav tik silta kā Š armā , viesnī ca ir uz vē ja turbī nas, pastā vī ga vē ja klā tbū tne, daž reiz stiprā ks, daž reiz vā jā ks un viļ ņ i, attur no peldē š anas. Pa kreisi no mola ir skaists koraļ ļ u rifs, ir arī zivis, bet ež u maz, daudz!
Kad bija stiprs vē jš , peldē jā mies pie baseina, ū dens tur silts!
Ja salī dzinā jumā viesnī ca ir cienī ga! Kompakta teritorija, viesnī ca jū ras krastā , viss (recepcijas telpas-restorā ns-pludmale) 100 m attā lumā .
Ī paš u trū kumu nav!
Vienī gais, ar ko mums nepaveicā s, bija laikapstā kļ i. Citā di - iesaku!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu