Laba viesnīca, var atpūsties

Rakstīts: 27 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 16 — 23 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 16.09. lī dz 23.09. 2017. Viesnī ca ir pelnī jusi savu "č etrinieku". Viesnī cā ieradā s vē lu vakarā , pietiekami ā tri iekā rtojā s istabā un ienesa vē lo ballī ti tieš i istabā . Istaba ir tī ra un sakopta. Mums istabā bija divas gultas, viena divvietī ga un viena vienvietī ga, TV (rā da tikai divus krievu kanā lus, bet mums bija vienalga, jo gandrī z nemaz nebrī nī jā mies) stā vē ja arī istabā . Numurā ir arī bezmaksas ledusskapis un seifs. Arī vannas istaba ir tī ra un sakopta. Vannas istabā bija divi mazi dvieļ i, divas vannas un viena kā jā m. Viesnī cas teritorija ir diezgan liela, ļ oti zaļ a un tī ra. Viesnī ca 1 lī nija lī dz jū rai. Pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli ir nedaudz veci, bet katru vakaru tiek mazgā ti un tī rī ti. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Jū ra ir skaista un tī ra.
Jū ras gultnē no vienas puses ir ļ oti sekli oļ i (kas ir ļ oti piemē roti atpū tniekiem ar bē rniem) un ne pā rā k dziļ i, un no otras puses - liels oļ i.
Viesnī cas centrā lajā daļ ā ir č etri peldbaseini, divi peldbaseini, bet pā rē jie divi atrodas aiz viesnī cas un ir akvaparks. Akvaparkā bijā m tikai vienu reizi, bet neslikti, man patika. Citos baseinos nepeldē jā s, tur pastā vī gi atpū š as arā bi (tajā laikā viņ iem bija atvaļ inā jums), bet viņ i nevienu neaiztiek, tā pē c jū s varat neuztraukties. Tā pat ir divi restorā ni, galvenais un itā ļ u, jo mū su uzturē š anā s laikā bija daudz arā bu, viesnī cas vadī ba bija sadalī ta, eiropieš i - itā ļ u restorā ns un arā bi - galvenais restorā ns, bet pē dē jā atvaļ inā juma dienā izmantojā m arī galvenais restorā ns, bet itā ļ u labā k.

Dvieļ i sauļ oš anā s krē sliem tiek izsniegti atseviš ķ i pludmalei un baseiniem (izsniedz pē c reģ istratū rā izsniegtajā m kartē m norē ķ inoties kopā ar durvju elektronisko atslē gu). Personā ls ļ oti pieklā jī gs, cenš as strā dā t. uzkopš ana ir normā la, istaba tika tī rī ta katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu.
Ļ oti labi atpū tuš ies, iesakā m tiem, kas apsver š o viesnī cu.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu