Jauka viesnīca ar brīnišķīgu jūru!

Rakstīts: 26 jūnijs 2017
Ceļošanas laiks: 5 — 14 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Jū nija sā kumā atpū tā mies ar vī ru un 4 gadus veco dē lu. Atbrauca no Kijevas plkst. 6, uzreiz atteicā s apmesties. Tā kā viņ i bija ar bē rnu, viņ i iedeva 20 USD, pē c 5 minū tē m viņ i deva iespē ju izvē lē ties no 2 cipariem. Izvē lē jā s ar skatu uz jū ru Nr. 1735, treš ais stā vs. Istabā viss darbojā s, vecas mē beles, divguļ amā gulta un vienguļ amā gulta, matrač i kopumā kā jauni, ē rti, tomē r akmens spilveni, bet var gulē t bez tiem)
Viņ i barojā s diezgan labi. Gaļ a, vista, zivis, vakariņ ā s katru dienu kaut kas tika cepts uz grila uz ielas. Tante cepa garš ī gas kū kas). Dā rzeņ i, augļ i, saldumi. Vienmē r bija no kā izvē lē ties. Itā ļ u restorā nā ir gardas picas.
Animā cija bija labi padarī ta, mē ģ inā ja izklaidē t cilvē kus. Uzlā de, austrumu dejas, ū dens aerobika. Katru vakaru ir sava veida izklaides programma. Bē rniem ir bē rnu klubs un mini diskotē ka vakaros.

Un, protams, brī niš ķ ī gā jū ra, pē c kuras mē s devā mies. 2 pludmales: viena ar smilš ainu maigu ieeju, otra koraļ ļ i ar nelielu iztī rī tu eju. Zivis ir 2 pludmalē s. Ir ko redzē t. Mē s redzē jā m kalmā ru baru, dzeloņ rajas ar asā m astē m un raibā m, daž ā das zivis un pat delfī nus peldē ja 1 reizi)))
Pilnī gi apmierinā ts ar pā rē jo!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu