Albatros - tas izklausās lepni)))

Rakstīts: 29 marta 2021
Ceļošanas laiks: 18 — 28 marta 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Man bija atvaļ inā jums 2021.  gada martā , un tad nejauš i Coral uzsā ka lidojumu uz Hurgadu. Odesas iedzī votā ji apzinā s, ka š is virziens tū risma operatoru vidū nav pieprasī ts. Viņ i vienmē r draud un galu galā lido tikai uz Š armu.
Tā tad. Lidojums nebija agrs un lī dz viesnī cai nokļ uvu tuvā k seš iem vakarā . Iedeva rokassprā dzi un pusstundas laikā nokā rtojā s. Viesnī ca ir atvē rta kopš marta sā kuma pē c koronavī rusa epidē mijas kulminā cijas. Bet viss darbojas kā nā kas.
Istaba ir lieliska. Pē c renovā cijas raksturī gā albatro stilā . Paskaties uz foto.

Uzturs. Š eit, protams, ir nianses. A la kartes nedarbojas. Ir pieejams galvenais restorā ns, baseina bā rs, ē dinā š anas laukums un bā rs pirā tu akvaparkā un pludmales bā rs. Ē diens viss ir garš ī gs. Mani pā rsteidza š is fakts. Bet nav simts vai piecsimt ē dienu. Diapazons ir pieticī gs. Vienmē r ir liellopu gaļ a, zivis vai mā jputni daž ā dā s variā cijā s. Vakariņ ā s maltī tes uz grila. Ļ oti garš ī ga pica galvenajā restorā nā . Makaroni-rī si-dā rzeņ i. No augļ iem bija zemenes, melones, ā boli, greipfrū ti, apelsī ni, banā ni. Ī sā k sakot, jū s nepaliksit izsalkuš i. Ē dienu vienmē r pietika visiem. Rindas praktiski nebija.
Baseins ir liels un apsildā ms. Wave and Relax Nr. Akvaparki bē rniem Aqua Blue teritorijā darbojas divi no trim un ir arī apsildā mi.
Pludmale. Pludmale faktiski ir kopī ga visiem pieciem albatrosiem (trī s no otrā s lī nijas - Aqua Blue, Aqua Vista, Aquapark un divi no pirmā s lī nijas - Beach un Palace). Bet ir virtuā ls ierobež ojums. Pludmalē ir bā rs, kurā var baudī t dzē rienus un uzkodas Aqua Blue. Brauc ar marš ruta autobusu, bet lē nā m ejiet cauri viesnī cai apmē ram desmit minū tes. Rifu nav daudz, bet ieeja ir smilš aina un var labi peldē t tie, kas neprot peldē t (kā es).
Personā ls. Sū dzī bu nav vispā r. Neuzkrī toš s. Viņ i labi dara savu darbu.
Pozitī vi ir tas, ka visā viesnī cā ir pieejams Wi-Fi. Izņ emot pludmali, protams.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu