Tīra viesnīca, labs ēdiens, draudzīgs personāls, izņemot bārmeņus, šausmu animatorus.

Rakstīts: 21 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 9 — 15 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 3.0
Viņ i ā tri iekā rtojā s, istaba bija tik un tā , uz palaga bija asinis, es nezinu, kā tī rot var nepamanī t milzī gu asins traipu, duš a bez starpsienā m, ū dens plū st pa visu vannas istabu.
No rī tiem ē diens tā ds-tā , pusdienas ok, vakariņ as izcilas, virtuve vienmē r tī ra, daudz darbinieku to uztur tī ru. +5
Atseviš ķ i par bā rmeņ iem viņ i ir nekaunī gi, paprasi jebkuru kokteili no saraksta Visi, tev priekš ā sajauc yuppie no ananā siem un apelsī niem + ruma lā se un esi galā , saki, ka tas nemaz nav ko pasū tī jā t, viņ i saka "paldies" un aiziet. Tā tad katru dienu. Pat ja laiku pa laikam dodat dzeramnaudu.

Bija 4 animatori, nederē ja, bija dienas, ka pludmalē pat neslē dza mū ziku, pē cpusdienā varē ja atnest volejbola bumbu, piesē dā s ar cilvē kiem pie mums, tostarp palī dzē ja uzrakstī t pā rskatī š ana un skaudī ba. Kad viņ i jautā ja, vai bū s diskotē ka, viņ i piedā vā ja doties uz Hurgadu uz diskotē ku par 15 USD. Tas ir labi?? ?
Baseini ir tī ri, ieeja jū rā lieliska, ir arī koraļ ļ i un zivis, bet no mola jā kuģ o 100 metrus, arī ū dens tur ir ļ oti ē rts lī dz viduklim.
Gribē tos š eit atgriezties tikai tad, ja mainī tos Bā rmeņ u attieksme pret cilvē kiem un mainī tos animatori.
Pagaidiet, iesaku uz turieni iet tikai pā ri 60 gadiem pavadī t laiku kā sanatorijā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu