Palm Beach Resort 4*– Atsauksmes

217
Novērtējums 7.510
№19 viesnīcas reitingā Hurgada
7.2 Numurs
7.5 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.2 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 1998. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2015. gadā. Tas sastāv no galvenās 3 stāvu ēkas (viens lifts) un 5 stāvu ēkām (2 lifti). Viesnīca atrodas pie Sarkanās jūras, tikai 7 km uz ziemeļiem no Hurgadas un 22 km uz dienvidiem no El Gounas. Viesnīcā ir krieviski runājošs personāls. Piemērots ģimenes, romantiskām vai jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар pogasijalena19
Lidojā m ar vī ru un diviem bē rniem, jaunā kajam 4 mē neš i 3 gadi, lī dz 9 no rī ta, lika pagaidī t lī dz 10, brokastī s iedos aproces. Bē rnam izdevā s pabarot kuskusu un tē ju, principā normā li. Jaunā sieviete reģ istratū rā ir ļ oti uzmanī ga un cenš as palī dzē t ar katru jū su jautā jumu. … Tomēr ▾ Lidojā m ar vī ru un diviem bē rniem, jaunā kajam 4 mē neš i 3 gadi, lī dz 9 no rī ta, lika pagaidī t lī dz 10, brokastī s iedos aproces. Bē rnam izdevā s pabarot kuskusu un tē ju, principā normā li. Jaunā sieviete reģ istratū rā ir ļ oti uzmanī ga un cenš as palī dzē t ar katru jū su jautā jumu. Piedā vā jā m piemaksā t par istabiņ u pie jū ras uz 7 dienā m, 50$, jo viņ iem nebija istabas, mums tas izmaksā ja plus 20$.
Ko lai saka par istabu, pie visa var atrast vainas, protams ir arī skumjā kas, uzreiz saku, ka nav nekā da greznī ba, bet gulta un matracis ļ oti ē rtas, gulta tī ra, istabas nav dū makas mums tas bija ļ oti svarī gi.
Tū ristiem, kuri izvē las š o viesnī cu noteikti ņ emiet lī dzi š ampū nus un balzamu, meitenes, man likā s, ka kosmē tika bū s kā katrā viesnī cā , bet te tikai š ķ idrā s ziepes, ja negribas te vilkt, var iepirkties viesnī cas veikals.
Arā bu nav ļ oti daudz, š eit ir daudz vā cieš u. Personā ls vā ciski runā labā k nekā mū sē jais. Bija arī pā ris ģ imenes no Ukrainas un pā ris ģ imenes no Krievijas.
Man ļ oti patika, ka nebija iereibuš u neadekvā tu tū ristu, pā rsvarā cilvē ki brauc atpū sties, izklaides programmas ir labas, ir dzī vā mū zika.
Viesnī cu izvē lē jā mies atpū tai ar maziem bē rniem un mums viss patika. Ieeja jū rā ir ļ oti forš a, jū ra ir tī ra, pludmale ir tī ra, viņ i labi tī ra.
Ē diens, es teiktu, ir eiropeisks ar vā cu virtuves elementiem.
Desas nebija.
Gaļ u un zivis katru dienu.
Atpū tas beigā s vecā kais bē rns saslima ar 39 temperatū ru.
Mums bija 30 USD paš risks.
Viesnī cu darbinieki ī sti nesaprot, kā darbojas medus apdroš inā š ana.
Viņ i man piedā vā ja savu ā rstu par 30 USD, es piekritu, un es rī kojos pareizi. Tikai klī nikā ā rsts man paskaidroja, kā darbojas mana apdroš inā š ana. Man neviens naudu neņ ē ma, uzreiz teica, ka pē c tam, kad bē rns ies lā pī t, izrakstī s rē ķ inu ar ko ieš u uz apdroš inā š anu. Kopumā ā rstu pieeja ir š ika, pat asins analī zes var veikt viesnī cā . Ā rsts ir jauns puisis, un medmā sa ir vā ciete. Ļ oti pā rsteidza attieksme pret bē rniem, eiropeiskā pieeja, baidā s to padarī t nepatī kamu, ļ oti ilgi runā ar bē rnu. Kad temperatū ra paaugstinā jā s lī dz 39.5, viņ i teica, ka, ja nebū s labā k, viņ i viņ u nogā dā s slimnī cā .
Paldies Dievam, temperatū ra pazeminā jā s un devā mies uz pludmali ā rstē ties. Bē rns laikam kaut ko ē da ar netī rā m rokā m. Bet lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m daktere vienmē r interesē jā s par paš sajū tu un atbildē ja uz visiem maniem jautā jumiem.
Tā nu mē s ar vī ru bijā m apmierinā ti ar viesnī cu un pludmali un medicī nas personā lu.
Visa ā rstē š ana ar zā lē m mums maksā.30 USD, tā pē c nedomā jiet, ka viens zvans pie individuā la ā rsta maksā USD 30. Š eit nē .
Un muš u un odu ir daudz, es to nevaru saprast tikai š ajā viesnī cā vai Hurgadā vispā r, bet bē rni visi bija sakosti, un bija daudz muš u, tas bija diezgan kaitinoš i.
Iesaku š o viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m ar bē rniem.
аватар Uriy_G
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ī ir mana piektā reize š ajā viesnī cā kopā ar sievu. Tā bija lieliska viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Skaista jū ra, gandrī z mā jī ga atmosfē ra bez darbī bas. Viesnī ca ir maza, karstumā nevajag staigā t, no tā lā kā punkta lī dz jū rai jā rā po 1. … Tomēr ▾ Š ī ir mana piektā reize š ajā viesnī cā kopā ar sievu. Tā bija lieliska viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Skaista jū ra, gandrī z mā jī ga atmosfē ra bez darbī bas. Viesnī ca ir maza, karstumā nevajag staigā t, no tā lā kā punkta lī dz jū rai jā rā po 1.5 minū tes. Kā pē dē jie gultā iekā pa tū risti no Eiropas, Baltkrievijas, Ukrainas un Krievijas, tač u viesnī ca netika mainī ta. Satikts ar cilvē kiem, kuri š eit uzturē juš ies 20 reizes. Tas ir tas, ko mē s novē rtē jā m. Tagad tā ir tikai trako nams uz ceļ a, pareizā k sakot, austrumu tirgus centrs. Jū s varat aizmirst par relaksē još ā m brī vdienā m. Vai, č ī kstē t, netī rumi un pretī gi. Viesnī cas personā ls nav ī paš i noraizē jies. Vienī gā normā lā persona, ar kuru es runā ju, ir Irina, viesmenedž ere, viņ a cī nā s ar mainī gā m sekmē m. Kam vienalga - sveicinā ti, jū ra ir skaista kā agrā k.
аватар natadekha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tikai pozitī vā puse ir kopti ē rkš ķ i un skaista pludmale. Mī nusi ir viss pā rē jais. Ē diens bezgarš ī gs un vienmuļ š (neesmu draudzī ga ē dā ja). Serviss ir drausmī gs, kamē r nesamaksā , neko nedarī s, mū s netī rī ja, kamē r neatstā ja 1$. … Tomēr ▾ Tikai pozitī vā puse ir kopti ē rkš ķ i un skaista pludmale.
Mī nusi ir viss pā rē jais.
Ē diens bezgarš ī gs un vienmuļ š (neesmu draudzī ga ē dā ja).
Serviss ir drausmī gs, kamē r nesamaksā , neko nedarī s, mū s netī rī ja, kamē r neatstā ja 1$.
Personā ls ir š ausmī gs.
Visnepatī kamā kais bija, kad bijā m iekā rtojuš ies š ausmī gā istabā bez skata un balkona, lai pā rceltos jā maksā.4$ par nakti ar skatu uz baseinu, 7$ par nakti ar skatu uz jū ru (kad atpū š amies , lielā kā daļ a tū ristu teica, ka viņ i ir apmetuš ies š ausmī gā istabā ).
Internets tikai vestibilā nedarbojas labi.
Mū su gids bija ļ oti nedraudzī gs un augstprā tī gs.
Viesnī cā atpū š as daudz vietē jo cilvē ku.
Animā cija vā ja, diskotē ku nav, mū zika dienas laikā tikpat kā netiek ieslē gta.
Domā ju, ka par š o cenu ir labā kas viesnī cas.
Это вид с окна номера
аватар alladinochka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š eit atpū tā s otro reizi, bet š ogad atpū tu sabojā ja apmetne. Istaba maza, nav balkona. Mē s nepretendē jā m uz skatu uz jū ru. Jautā jā m visiem apmeklē tā jiem – visi nebija apmierinā ti ar cipariem. Un tad pē c dienas vai divā m sā kas pā rvietoš ana. … Tomēr ▾ Š eit atpū tā s otro reizi, bet š ogad atpū tu sabojā ja apmetne. Istaba maza, nav balkona. Mē s nepretendē jā m uz skatu uz jū ru. Jautā jā m visiem apmeklē tā jiem – visi nebija apmierinā ti ar cipariem. Un tad pē c dienas vai divā m sā kas pā rvietoš ana. Jū ra laba, ē diens normā ls. Ekskursijas nebija apmierinā tas, nav tā s naudas vē rtas.
аватар _-769580
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ieradā mies pulksten 23, uzreiz iekā rtojā mies istabiņ ā bū vlaukumā un bez balkona, piemaksa, kā rakstī ja iepriekš , bija 4 USD dienā , skats uz baseinu, 7 USD ar skatu uz jū ru. Piemaksā jā m. Istaba tika iedota ar skatu uz jū ru, duš a nepā rgā ja uz lejkannu, un pē c nerviem reģ istratū rā bē rns tika nomazgā ts zem krā na, cik varē ja, atkal dodoties uz pieņ emš anu un viņ u solī jumiem rī t nomaini istabu. … Tomēr ▾ Ieradā mies pulksten 23, uzreiz iekā rtojā mies istabiņ ā bū vlaukumā un bez balkona, piemaksa, kā rakstī ja iepriekš , bija 4 USD dienā , skats uz baseinu, 7 USD ar skatu uz jū ru. Piemaksā jā m. Istaba tika iedota ar skatu uz jū ru, duš a nepā rgā ja uz lejkannu, un pē c nerviem reģ istratū rā bē rns tika nomazgā ts zem krā na, cik varē ja, atkal dodoties uz pieņ emš anu un viņ u solī jumiem rī t nomaini istabu. Nā kamajā dienā tika mainī ts numurs, viss strā dā ja, bet viss numura fons ir noplucis, nobruž ā ts, tas ir briesmī gi. Bet ne istabā , lai sē dē tu un uzskatī tu, ka tas ir pienā cis.
Pirmā s dienas bija maz cilvē ku un nebija ieslē gts kondicionieris restorā nā un viesnī cas vestibilā , visi bija sasvī duš i un slapji, kad aiz loga bija +35! ! ! Ī paš i vī rieš i pē c pusdienā m un vakariņ ā m, slapji T-krekli! ! (((Ē dienu var likt pats ar cimdiem. Mē s nenē sā jā m maskas, darbinieki vienmē r valkā maskas. Ē diens ļ oooti niecī gs sortiments, izsalkuš i nebijā m , bet katru dienu viens un tas pats...pē c 30-40 minū tē m no pusdienu-vakariņ u sā kuma ē diens tika piegā dā ts tikai vienā galda pusē , attiecī gi š eit izveidojā s rinda (((Kad ieradā s vairā k cilvē ku, viņ i nesa vairā k ē diens, bet ietaupī jums jū tams it visā!! ! Dzē rienus atnes viesmī lis, bet pagaidi viņ u 15-20 minū tes ne aliņ u - tā nu paš i devā mies uz tuvē jo bā ru un atvedā m paš i, tad viņ i daļ ē ji pā rcē la dzē rienus uz restorā nā , bet pat pē c tē jas vai ā das vakariņ ā s tev bija jā iet tur (((((
Tī rī š ana istabā s sastā vē ja no smilš u tī rī š anas uz grī das un gultu saklā š anas, tika nodroš inā ta katru otro dienu un netika tī rī ta, bija jā runā reģ istratū rā...
BET! ! ! Mē s devā mies pā ri jū rai, saņ ē mā m! Jū ra ir skaista, ieeja jū rā ir ideā la bē rniem, gandrī z nav bē guma, jū ra ir mierī ga, vē jš bija stiprs tikai vienu nakti, un tā pē c visas 9 dienas ir lieliskas ! ! ! Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu!
Turpat pie pludmales var braukt ar laivu un spilvenu, kaulē ties; )))
Visgarš ī gā kā s grilē tā s garneles, kas pasū tī tas no veikala pā rdevē ja pie baseina USD 10 par 1 kg, ir milzī ga paplā te! Neko garš ī gā ku pat Kijevas restorā nos neesmu ē dusi! ! ! Silts ar tomā tiem, zaļ umi ir paradī ze!! !
Mē s devā mies vienā braucienā ar jahtu no Anex, 3 pieturas peldē š anai vai nirš anai, viss ir kā rtī bā ! )
Pati viesnī ca ir maza un kompakta, ja taisī si remontdarbus un uzlabosi ē dienu un noņ emsi izspieš anu reģ istratū rā , tad bū s diezgan labs 4. Es vienmē r cenš os pā rņ emt pozitī vu! )))
Vē l viens punkts - no viesnī cas tagad tiek ņ emts 5 stundas pirms izlidoš anas ! ! ! Esiet tam gatavi. Apskates ekskursijā pa Hurgadu viņ i aizved tikai uz pareizajiem punktiem un veikaliem, mē s nedevā mies, teica tū risti. Aiz viesnī cas nekā interesanta nav, ceļ š un pā ris veikali un aptieka 1 km attā lumā .
Piemē rots relaksē još ā kajā m un nepretenciozā kajā m brī vdienā m ar bē rniem.
Uzdodiet jautā jumus. Mē s 9 dienā s samaksā jā m gandrī z 16 tū kstoš us UAH. tā vispā r ir cena par neko, 1 pieauguš ais un 1 bē rns, par š o naudu mē s uz to visu pievē rā m acis, bet par 25 tū kstoš iem es te noteikti nebrauktu ! ! ! Ē ģ iptē esam bijuš i jau 7 reizes, gribē jā m nelielu viesnī ciņ u ar 1 lī niju un smiltī m.
Это креветки на заказ у продавца в магазинчике возле бассейна
аватар Kuharenko_Valerij
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sliktā kā daļ a bija pē c ieraš anā s! Izdarī š u rezervā ciju - ka lidoju ar mammu svinē t viņ as 60. dzimš anas dienu! Mū s atveda no lidostas 11os, visus sasē dinā ja mazā zā lē un marinē ja tieš i stundu, lī dz sā ka dumpoties! Neviens nepiedā vā ja ū deni vai kokteiļ us (paldies, ka pudelē s palika no lidmaš ī nas). … Tomēr ▾ Sliktā kā daļ a bija pē c ieraš anā s! Izdarī š u rezervā ciju - ka lidoju ar mammu svinē t viņ as 60. dzimš anas dienu!
Mū s atveda no lidostas 11os, visus sasē dinā ja mazā zā lē un marinē ja tieš i stundu, lī dz sā ka dumpoties! Neviens nepiedā vā ja ū deni vai kokteiļ us (paldies, ka pudelē s palika no lidmaš ī nas). Pē c stundas viņ i uzvilka rokassprā dzes, un vē l pē c 40 minū tē m sā kā s reģ istrē š anā s - tā saucamā viņ u spē le - viņ i VISUS iekā rtoja š ausmī gā istabā bez skata un balkona, tā ka jū s esat aizkustinā ts, jums jā maksā USD 4 par nakti ar skatu uz baseinu, 7 USD par nakti ar skatu uz jū ru. Atvainojiet, bet š ī nav ī stā cena! Veda visus š urpu turpu. . . Kad nepiekritā m bū vlaukumam, mū s aizveda uz attā lā m ē kā m un tad es tikai sā ku kliegt, kliedzot man nepiederoš ā balsī , viņ i mierī gi izlikā s, ka nesaprot....Paldies vietē jā veikala direktoram - viņ š iejaucā s , iztulkoja visu ko teicu un 3 reizes mums iedeva labu istabu ar labu atraš anā s vietu.
Viss, kas notika tā lā k, mums patika.
Ē dienu bija daudz, daudzveidī gs, diezgan garš ī gs, labā ks nekā , piemē ram, Tia Heights, un tas ir 5 *...
Kopš ieradā mies viņ u brī vdienā s, daudzi vietē jie iedzī votā ji atpū tā s un paplā tes vienkā rš i plī sa
Pludmale ideā li piemē rota bē rniem, ideā la ieeja, tī ra, bez akmeņ iem un koraļ ļ iem. Bet zivju cienī tā jiem viņ i š eit nav...No vā rda, es nekad neesmu redzē jis tik tukš u jū ru Ē ģ iptē .
Animā cija ir lieliska, tā bija jautra un labā ka nekā daudzā s Hurgadas viesnī cā s.
Kokteiļ i ir pretī gi, un tikai tā pē c, ka viņ i vienkā rš i nezina, kā tos pagatavot...viņ i lej visu, ko redz...Konservē ts alus, kas Hurgadai ir retums, un vē l jo vairā k 4 *, garš ī gs. Neviens neskatī jā s viņ am mutē un nemuldē ja kā daudzā s citā s viesnī cā s.
Secinā jums - klusa laba vieta, ja noņ em no reģ istratū ras vadī tā jus vai vismaz maina taktiku, citā di tikai sabojā garastā vokli visā m atpū tas dienā m.
Ģ imenē m ar bē rniem vai vecā kiem cilvē kiem labs variants! ! !
аватар Yana1406
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kumā mē s ieradā mies agri un bijā m viesnī cā s ap 10:00, izmitinā jā m mū s 30 minū tē s, istabiņ ai nebija balkona un skats uz bū vlaukumu un jū ru, bet ar divā m gultā m, jo ​ ​ visas istabas ar skatu uz baseinu no pirmā un otrā stā va ir tikai divguļ amā s gultas, man tas nederē ja, kā man bija ar draugu. … Tomēr ▾ Sā kumā mē s ieradā mies agri un bijā m viesnī cā s ap 10:00, izmitinā jā m mū s 30 minū tē s, istabiņ ai nebija balkona un skats uz bū vlaukumu un jū ru, bet ar divā m gultā m, jo ​ ​ visas istabas ar skatu uz baseinu no pirmā un otrā stā va ir tikai divguļ amā s gultas, man tas nederē ja, kā man bija ar draugu. Istabā viss ir, personā ls uzkopj, bet tā pat kā visur citur gulta netika mainī ta, un visu laiku tika mainī ti dvieļ i. Ļ oti jauki puiš i, vienmē r sveicinā s un smaida.
Uz pā rtiku visu ņ ē mā m paš i, nekā du ierobež ojumu nebija, viesmī ļ i strā dā kā pulkstenis, bija jauki.
Ļ oti laba pludmale, iespē jams, viena no labā kajā m Hurgadā , smilš aina un lē zena nogā ze, ir piestā tnes. Jauni koka lietussargi un ē rti plastmasas sauļ oš anā s krē sli, kā arī aizsargvairogi no vē ja.
Animā cija nav slikta, bet ir tikai divi dī dž eji un vadī tā js Ayman (smieklī gs puisis).
2. baseini, kā arī.2 slidkalniņ i tiek tī rī ti katru dienu.
Bā ri bez problē mā m dod dzē rienus, vienī gais, kas strā dā tikai pie diviem baseiniem un vestibilā pie reģ istratū ras.
Teritorijā ir lē ti veikali, kur var iegā dā ties saldumus, augļ us un drē bes (ļ oti jauks saimnieks Ramons).
Mī nuss ir tas, ka viesnī ca atrodas rajonā , kur nav kur braukt, bet lī dz centram var aizbraukt ar taksi vienā virzienā par 3$.
Š ī viesnī ca ir mierī ga un ē rta, maziem bē rniem bū s garlaicī gi, bet cilvē ki, kas vē las klusumu vai ģ imenes, bū s piemē roti.
Uz drī zu tikš anos Palmbī č ā !
аватар ek240585
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m nedē ļ u oktobra vidū . Š is ir mū su otrais apmeklē jums viesnī cā pē c 7 gadiem. Kopumā par paš u viesnī cu un personā lu palika labs iespaids. Viesnī ca attaisnoja cerī bas. Jā , karantī nas pasā kumi ir veikuš i korekcijas pā rē jā , tač u tā tas ir visur. … Tomēr ▾ Mē s palikā m nedē ļ u oktobra vidū . Š is ir mū su otrais apmeklē jums viesnī cā pē c 7 gadiem. Kopumā par paš u viesnī cu un personā lu palika labs iespaids. Viesnī ca attaisnoja cerī bas. Jā , karantī nas pasā kumi ir veikuš i korekcijas pā rē jā , tač u tā tas ir visur. Kaut kas nedarbojas, kaut kas nav pilnī bā , bet bū sim reā li, viesnī cas dara visu iespē jamo, lai nepazaudē tu savu tū ristu.
Jā , tie nedaudz sarā vā s ē dienā , bet tas neietekmē ja kvalitā ti, tikai ē dienu skaitu, bet ar to, ko piedā vā viesnī ca, pietiek, lai normā li paē stu. Mē s noteikti nebijā m izsalkuš i, un papildus galvenajam restorā nam no pusdienā m uzkodas bā rā . Dzē rieni protams. Bijā m apmierinā ti ar numuru. Uzkopš ana laba, viss tī rs un kā rtī gs. Visi dvieļ i ir iepakoti. Matrač i ir ē rti, ir seifs, gludeklis pē c pieprasī juma un bez maksas.
Teritorija sakopta, baseini tī ri, pludmalē viss kā rtī bā . Ieieš ana jū rā ir maiga. Un kas vē l ievē rī bas cienī gs pludmalē – peld delfī ns. Tik daudz prieka gan bē rniem, gan pieauguš ajiem)), forš i!
No niansē m (nevis mī nusiem, bet niansē m! ) Tikai viesnī cas atraš anā s vieta ir tā lu no centra, bet tas nav noslē pums un nav noslē pums, tā pē c nekā du sū dzī bu, tikai kurš ir neapmierinā ts - iepriekš jā iepazī stas , Google kartes, lai palī dzē tu. Un, ja vē laties, jū s varat pasū tī t taksometru vai pat par budž etu - ar mikroautobusu tikai par santī miem. Viesnī cas tuvumā nekas ī paš s nav, ir vairā ki veikali, tā pē c atpū ta ir vai nu viesnī cas sienā s, vai arī paš iem pilsē tā vai ekskursijā s. Garlaicī gi noteikti nebū s. Parasti jū s varat iepriekš plā not tā das paš as ekskursijas kā mē s. Izvē lē jā mies divus braucienus uz Tibatur com, uzrakstī jā m uz norā dī to viber (tad saziņ ai diezgan piemē rots bija viesnī cas bezmaksas Wi-Fi) un viss. Mū s savā ca un sveiki atgriezā s. Mē s arī ievē rojami ietaupī jā m uz cenu starpī bu, plus pilsē tas apskate ar valsts aptiekas apmeklē jumu) bez maksas. Solī das prē mijas.
Svē tki bija pilnī bā izdevuš ies. Ž ē l, nedē ļ a ir paskrē jusi vē ja spā rniem. Liels paldies viesnī cas vadī bai un personā lam, lieliski atpū tā mies un vē los atkā rtot vē lreiz.
P. S. Ir arī maksas wi-fi pa visu teritoriju, pē kš ņ i kā dam vajag, un bezmaksas tikai reģ istratū rā un tad tikai ziņ neš iem, diezgan vā jš ī sumā , video zvani nevilka.
аватар Yurii1Petuhov2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir laba. Personā ls ir brī niš ķ ī gs. Viņ i apmetā s uzreiz, bet oficiā li par maksu nomainī ja istabu caur reģ istratū ru. Numuri ir normā li č etriem. Mē beles ir nedaudz vecas, bet viss ir ļ oti tī rs un viss darbojas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Personā ls ir brī niš ķ ī gs. Viņ i apmetā s uzreiz, bet oficiā li par maksu nomainī ja istabu caur reģ istratū ru. Numuri ir normā li č etriem. Mē beles ir nedaudz vecas, bet viss ir ļ oti tī rs un viss darbojas. Televī zijā ir krievu un ukraiņ u kanā li. Pludmale ir brī niš ķ ī ga smilš aina. Jū ra ir superrrrr. Maskā nav ko redzē t, zivis mazas un koraļ ļ u rifu nav. Š ogad š ajā laikā (2020. gada oktobra pirmajā pusē ) ir daudz arā bu ar maziem kliedzoš iem bē rniem, kas rada nelielu diskomfortu, atpū š oties pludmalē . Pludmalē tualetes nedarbojas. Koronavī rusa dē ļ bā rs ir slē gts arī pludmalē . Lī dz centrā lajam bā ram pie baseina 15 sekundes. Baseinos nepeldē jos, jo jū ra ir krā š ņ a. Ē diens ir garš ī gs, bet izvē le nav liela. Tu nepaliksi izsalcis. Kopumā iespaidi par viesnī cu ir pozitī vi. Mazs, mā jī gs, tī rs.
аватар Natalja699831
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums ir mazi bē rni un mē s izvē lē jā mies labu, smilš ainu pludmali ar lē zenu nogā zi. Man viss patika, tikai remonts istabā jau vecs. Bē rniem viss - animā cija, rotaļ u laukums, ē dieni (graudaugi, jogurti). … Tomēr ▾ Mums ir mazi bē rni un mē s izvē lē jā mies labu, smilš ainu pludmali ar lē zenu nogā zi. Man viss patika, tikai remonts istabā jau vecs. Bē rniem viss - animā cija, rotaļ u laukums, ē dieni (graudaugi, jogurti).
Parādīt vairāk »


iemiesojums Skripka_I_V
Par agru rezervāciju bija laba cena, bet mani uztrauc laikapstākļi.
4 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
iemiesojums Uriy_G
Bija Olga, un tagad Aleksandra, ja nemaldos.
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель был открыт в 1998 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Состоит из главного 3-этажного здания (один лифт) и 5 этажных зданий (2 лифта). Отель расположен на берегу Красного моря, всего в 7 км к северу от Хургады и в 22 км к югу от Эль-Гуны. В отеле есть русскоговорящий персонал. Подходит для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Хургады находится в 12 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби и в Laguna баре — бесплатно, Wi-Fi на территории отеля и в номерах — платно, проводной доступ в Интернет предоставляется в бизнес-центре — платно, магазины, 2 открытых бассейна для взрослых — бассейн без подогрева в зимний период (800 м2) и бассейн с подогревом в зимний период (300 м2, 2 водные горки, часы работы: 10:00-12:00/14:00-16:00), терраса для загара. В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (при наличии, бесплатно).

Рестораны и бары:

Главный ресторан Las Palmas — рассчитан на 300 гостей (07:00-10:00, 13:00-15:00, 18:30-21:30, 23:00-00:00);

Ресторан a la carte Palavrion — рассчитан на 160 гостей (18:30-20:30);

Ресторан-бар Oasis — у бассейна (10:00-17:00, 19:00-00:00);

La Siesta Bar — бар у бассейна (10:00-17:00, 19:00-22:30);

Swan Lounge Bar (15:00-00:00);

Laguna Bar (10:00-00:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период (15 м2), 2 водные горки с подогревом в зимний период (часы работы с 10:00-12:00 и с 14:00-16:00), детский клуб для детей от 5 до 12 лет (часы работы: 10:00-15:00), детская анимация (русскоговорящий персонал), детская дискотека с 20:30-21:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — тренажёрный зал открыт с 08:00 до 20:00 (спортивная обувь обязательна), теннисный корт и оборудование (покрытие-красный песок, освещение — платно), футбольное поле, пляжный волейбол, анимация, дартс, библиотека, 2 водные горки с подогревом в зимний период (часы работы с 10:00-12:00 и с 14:00-16:00). Платно — оздоровительный центр, салон красоты, массаж, дайвинг центр, кайтсерфинг, каноэ, катание на банане.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 395 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер с индивидуальной системой управления в большинстве номеров, телевизор, спутниковое телевидение (русские и украинские каналы), телефон, Wi-Fi интернет (платно), сейф (бесплатно), мини-бар (1 бутылка минеральной воды на человека — ежедневное пополнение), набор для приготовления чая и кофе (по запросу, бесплатно), в большинстве номеров есть балкон, панорамное окно/французский балкон или терраса. Ванная комната с душевой кабиной или ванной, феном и туалетно-косметическими принадлежностями (шампунь, мыло и гель для душа). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Al Ahyaa, Cornish Road 10 KM from Airport, Hurghada, Egypt
Tālruņi: +20 65 3500035
Tīmekļa vietne: Palm Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.