Old Palace Resort Sahl Hasheesh 5*– Atsauksmes

140
Novērtējums 7.910
№3 viesnīcas reitingā Sahls Hašišs
7.7 Numurs
8.0 apkalpošana
7.6 Tīrība
8.0 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hurgadā, Sal Hasheesh rajonā, aiz Tuksneša kalniem privātā smilšu pludmalē. Atvēršanas datums - 2008. gads, pēdējās atjaunošanas datums - 2011. Netālu no viesnīcas atrodas promenāde ar veikaliem un restorāniem. Viesnīca ir piemērota ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар BRS_Kyiv_tourist
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties viesnī cu, uzsvars tika likts uz vē ja samazinā š anos, klusu atpū tu un maksimā lo viesu skaitu viesnī cā no Eiropas un civilizē tā s pasaules un minimā lo "Zaporož je". Old Peles veiksmī gi izpilda visas š ī s prasī bas. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, uzsvars tika likts uz vē ja samazinā š anos, klusu atpū tu un maksimā lo viesu skaitu viesnī cā no Eiropas un civilizē tā s pasaules un minimā lo "Zaporož je".

Old Peles veiksmī gi izpilda visas š ī s prasī bas. Tieš i š ajā Sahl Hashish lī č a daļ ā vē jš ir minimā ls. Pati viesnī ca ir salī dzinoš i veca un izskatā s diezgan labi. Istabas – standarta Ē ģ iptes viesnī cā m – ir lielas, ar vidē ji nolietotā m mē belē m. Vannas istaba ir normā la. Tikai aizkars vannas istabā / duš ā sabojā ja izskatu. Remontu jau var atjauninā t, bet vē l daž us gadus bū s ok (laikam lē ma administrā cija).

Personā ls ir pieklā jī gs un cieņ pilns. Visi, ar kuriem mums bija jā runā , centā s maksimā li izmantot mū su atvaļ inā jumu. Viesmī ļ i pieklā jī gi, bā rmeņ i labi (seviš ķ i, ja nesū dzas par dolā ru, kaut kur par š okolā di : )

Animā cija ir neuzkrī toš a, bet ar to pietiek.
Ja kā ds plā no braukt ar bē rniem - tur bē rnu klubiņ š droš i vien ir "so-so".
Maza mā jiņ a un rotaļ u laukums saulē . Animā cijas priekš ā ir tradicionā lā vakara bē rnu diskotē ka.

Darbinieki runā krievu valodā un brī vi pā rvalda angļ u un vā cu valodas.

Lielā kā daļ a viesu ir no Eiropas. Tū ristu no Ukrainas ir maz.
"Zaporizhzhya" ir vē l mazā k (lai gan tie kā vienmē r ir skaļ ā kie un netaktiskā kie, tik pamanā mi, normā li var atrast vietu tā lā k no tā s : )).
Interesants fakts, ka lī dz 30. decembrim gandrī z nebija tū ristu no Krievijas un galvenajā restorā nā nebija rindu (pat agri pie omletē m), bija tī rs un visi ē dieni bija pieejami lī dz brokastu/pusdienu/vakara beigā m.
Tiklī dz 30. decembrī pieauga krievu koncentrā cija, jums uzreiz bija rindas un ē diens uz grī das, un ne visu var atrast vakariņ u beigā s. Bet tas tā - cilvē kus ē d par visu naudu)
Kas attiecas uz pā rtiku - tas ir labā ē ģ iptieš u lī menī - vienmē r ir kā da gaļ a daž ā dos veidos - kaut kas cepts, kaut kas grilē ts.
Kaut kur labi grilē ts, kaut kur nedaudz pā rcepts, bet apm. Ir zivis un biež i vien divas sugas. Ir arī diē tiskie ē dieni. Vienmē r ir ko ē st, lai normā li paē stu.

Pludmale skaista, lietussargi lielā attā lumā viens no otra, vietas visiem pietiek. Vasarā visiem var nepietikt, bet ziemā tas bija ar lielu rezervi. Ieeja jū rā bez krasā m dziļ uma atš ķ irī bā m. Smilš u un koraļ ļ u paliekas. Mē s, tā pat kā lielā kā daļ a cilvē ku, iztikā m bez koraļ ļ iem.

Tieš i š oziem ū dens jū rā bija pā rsteidzoš i silts, ap 24 grā diem. Temperatū ra dienā.25-30 grā di, pē c saulrieta 15-17.

Un kā vienmē r - kurš iet labi atpū sties - labi atpū ties : )
аватар NadyaAH
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca skaista, bet mazliet noslī dē jusi un nolaista. Viesnī cā ieradā mies astoņ os vakarā , reģ istratū rā mū s uzreiz sū tī ja vakariņ ā s, lai nepaliktu izsalkuš i. Pasū tī jā m luksusa numuru, principā arī dabū jā m: ar skatu uz jū ru, skaistu pagalmu ar baseinu un strū klakā m un nelielu balkoniņ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca skaista, bet mazliet noslī dē jusi un nolaista.
Viesnī cā ieradā mies astoņ os vakarā , reģ istratū rā mū s uzreiz sū tī ja vakariņ ā s, lai nepaliktu izsalkuš i. Pasū tī jā m luksusa numuru, principā arī dabū jā m: ar skatu uz jū ru, skaistu pagalmu ar baseinu un strū klakā m un nelielu balkoniņ u. Istaba plaš a, bet mē beles grib to labā ko - jau vecs, vietā m remontē ts, dī vā ns ar mazā m brā zmā m. Aizkari (seviš ķ i tills) - netī ri, nemazgā ti, notraipī ti, kā arī stikls pie izejas uz balkonu, kas bija ļ oti uzkrī toš i. Arī durvis un flī zes ar cokoliem gribas to labā ko, skaidrs, ka nepietiek kopš anas, savlaicī gs remonts. Bet...Š ī lieliskā atpū ta netraucē ja. Virtuve ir lieliska, visā m gaumē m. Visi bā ri bija atvē rti, izņ emot baseina bā ru ar dž akuzi. Bija iespē ja dzert kokteiļ us un ē st saldē jumu un baudī t tē ju ar konditorejas izstrā dā jumiem (ja tas ir tā lu no vakariņ ā m). Animā cija ir lieliska, nav uzmā cī ga. Spē lē ja gan boč u, gan volejbolu un tenisu, bija ū dens aerobika, joga. Katru vakaru zā lē notika ballī tes: konkursi, dejas, dzī vā mū zika, fakī ru š ovi. . .
10 gadī gam bē rnam trū ka ū dens slidkalniņ u. . . Pludmale lieliska, smilš aina, vietā m vē l daž i akmeņ i. Dienas garumā vairā kas reizes izpeldē jā mies uz diviem maziem rifiem pludmalē , kas nož ogota ar bojā m, apbrī nojā m skaisto zivtiņ u.
Problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem bija neliela, 10 dienas nebija iespē jams paņ emt solā riju pirmajā rindā - paš i pludmales darbinieki to ieņ ē ma, un pē c tam pē c saviem ieskatiem piedā vā ja atpū tniekiem dzeramnaudu.
Istaba tika iztī rī ta viduvē ji, vairā kas reizes atstā tie padomi tikai vienu reizi veidoja skaistu krokodilu no dvieļ iem...
Ventilā cija telpā periodiski bija trokš ņ aina...Pirmā s pā ris naktis tas bija neparasti, tad viņ i nepievē rsa uzmanī bu...
No restorā niem nepatika apkalpoš ana itā ļ u valodā . Mū su pasū tī tie ē dieni bija zinā mi jau iepriekš , ne tikai gaidī ja stundu otro, bet arī atnesa mums vistu, nevis zivi. Viņ i atvainojā s, kļ ū dī jā s tulkojumā (visā dā ziņ ā , apzinā ti).
Ja rodas jautā jums, lai atkal nā ktu uz Veco pili, tad jā , mē s nā ksim))). Bet es ļ oti vē lē tos, lai vairs nenotiktu tā di sī kumi kā netī rs tills un vitrā ž as.. .
Рваное постельное белье
аватар _602708
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu pē c tū ristu atsauksmē m ieteica draugs, ceļ ojumu aģ entū ras direktors. Ieradā mies agri no rī ta (6:00), viesnī cā ieradā mies 8:00.10:00 mums iedeva rokassprā dzes. Gaidot reģ istrē š anos, lobby bā rā , kas strā dā visu diennakti, dzē rā m kafiju un sulas (mango, gvajavu). … Tomēr ▾ Š o viesnī cu pē c tū ristu atsauksmē m ieteica draugs, ceļ ojumu aģ entū ras direktors.
Ieradā mies agri no rī ta (6:00), viesnī cā ieradā mies 8:00.10:00 mums iedeva rokassprā dzes. Gaidot reģ istrē š anos, lobby bā rā , kas strā dā visu diennakti, dzē rā m kafiju un sulas (mango, gvajavu). 12:00 mū s uzreiz iekā rtoja lieliskā istabiņ ā.3. stā vā ar skatu uz jū ru. Un sā kā s laimī ga dzī ve.
Ē diens nav daudz daž ā ds, bet garš ī gs, ē dieni restorā nā un pludmales bā ros ir tī ri. Istabā elektriskā tē jkanna, tē ja, kafija (Nescafe), krē jums maisiņ ā . Pludmale ir smilš aina, bet ieeja jū rā ir smiltis ar oļ iem, un atkal smiltis jū rā .
Personā ls ir draudzī gs, viņ i ļ oti mī l mū su š okolā di, viņ i dod priekš roku piena š okolā dei ar riekstiem.
Ī paš i vē los atzī mē t viesnī cas VICTORIA vadī tā ja darbu. Š is ir mazais cilvē ciņ š , kurš ATRISINA VISUS JAUTĀ JUMUS 5 minū š u laikā . Nepiecieš ams gludeklis - lū dzu, nomainiet aizkaru vannas istabā vai arī izlietnē nedarbojas kanalizā cija, 10-20 minū š u laikā . mainī t, sakopt. Viņ i aizmirsa pasū tī t restorā nu, un jū s rī t dodaties prom, tač u tā nav problē ma, Viktorija atrisinā s š o problē mu. Uz katru jautā jumu viņ ai ir atbilde. Katru dienu viņ a jautā ja, kā mums iet un vai viss ir kā rtī bā .
Kopumā tā s bija lieliskas brī vdienas visā dā ziņ ā . Pē c 12 dienu uzturē š anā s man nemaz negribē jā s braukt prom, jau plā nojam nā kt pavasarī . Tagad mē s saprotam, kā pē c cilvē ki daudzkā rt ierodas š ajā viesnī cā .
Un tomē r uz viesnī cu uz nedē ļ as nogali nā k vietē jie, bez ukraiņ iem atpū š as arī daudzi vā cieš i, nedaudz no Baltijas valstī m un daž i krievi, bet visi adekvā ti cilvē ki.
Kopumā viesnī ca laba, iesaku! ! !
Вид с окна номера Отельный менеджер Виктория, умница, красавица и просто приятный человечек!
аватар vapant1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pateicoties š ai viesnī cai, mana sieva un meita (viņ as Ē ģ iptē ir pirmo reizi) novembrī iemī lē ja Hurgadu. Es biju agrā k. Jū ra ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, saulriets, tī rī ba. Uzturs ietver visu, kas nepiecieš ams parasta cilvē ka uzturam. … Tomēr ▾ Pateicoties š ai viesnī cai, mana sieva un meita (viņ as Ē ģ iptē ir pirmo reizi) novembrī iemī lē ja Hurgadu. Es biju agrā k. Jū ra ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, saulriets, tī rī ba. Uzturs ietver visu, kas nepiecieš ams parasta cilvē ka uzturam. Viesnī ca ir bez volā niem, ir problē mas ar mē belē m, santehniku, bet tas mū s ilgu laiku atvaļ inā jumā netraucē . Ziniet, kas atpū tā s ar medū zā m Berdjanskā , tie sapratī s, ka jū ra ir silta, tī ra, Sarkanā jū ra ir super. Kā stā sta tū roperators Joyne Up, atseviš ķ a saruna, mē s sarakstā nebijā m, 7 dienu laikā ieč ekojā mies istabā.3 reizes, nervi, atpū ta bija sabojā ti, bet tā nav viesnī cas vaina. Joint Up un saimniekam SUN INT ir pā rpratumi vai nu savā starpā , vai ar viesnī cu, es nezinu. Bet es noteikti neiesaku š os tū roperatorus.
Es gribu piebilst. Pludmalē nepiecieš ams papildinā t gan lietussargus, gan sauļ oš anā s krē slus, liels deficī ts, piepildot viesnī cu. Tradicionā li no rī tiem vietas ieņ em dvieļ i, gan cilvē ki, gan paš i pludmales darbinieki. Tad strā dnieks pā rdod vietu nā koš ajiem vā cieš iem š o klā ja krē slu))) Bizness, protams...))) Baseins novembrī ir auksts, ļ oti auksts. Tikpat labi to varē tu iesildī t. Labi, ka jū ra ir silta. Reģ istratū ra, darbinieki, virtuve ir lieliska, viņ i cenš as. Alkohols bā ros ir sagremojams (rums, viskijs, alus), protams, ka nav firmas, bet citā s viesnī cā s tas ir briesmī gi. Viesu stafete Viktorija, paldies. Mē s nekad neaizmirsī sim mū su 3 vienreizē jo reģ istrē š anos 7 dienu laikā .
аватар Oslo2004
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, ļ oti uzklausot pā rskatu. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c augsta atsauksmju vē rtē juma, pludmale tika ļ oti atzinī gi novē rtē ta, viņ i bū tī bā ievē roja to un nekļ ū dī jā s. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, ļ oti uzklausot pā rskatu.
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c augsta atsauksmju vē rtē juma, pludmale tika ļ oti atzinī gi novē rtē ta, viņ i bū tī bā ievē roja to un nekļ ū dī jā s.
Galvenā s viesnī cas priekš rocī bas:
1. Krā š ņ a, vienkā rš i ideā la pludmale. Ū dens kristā ldzidrs, ieeja maiga, dibens gandrī z ideā ls.
2. Lielisks serviss viesnī cā .
3. Laba virtuve.
4. Ē rta atraš anā s vieta Sahl Hasheesh rajonā – blakus krastmalai.
5. Lielisks (kā viesnī cai) internets. Vienmē r ņ emu lī dzi vietē jo SIM karti ar mobilo internetu un izmantoju, bet patī kami pā rsteidza, ka pat istabā bija lielisks Wi-Fi, kas ļ ā va internetā skatī ties pat video.
Mī nusi:
1. Skaitļ i. Parastie ē ģ iptieš u viesnī cas numuriņ i. Mums bija ģ imenes komplekts, tā tad vairā k vai mazā k, pat liels televizors ar simtiem kanā lu, no kuriem 10 ir krievu valodā .
Remonts viesnī cā nav ideā ls, detaļ ā s jū tama arā bu vienaldzī ba - un tā arī bū s. Bet tas ir tad, ja jū s rū pī gi studē jat. Mums nav svarī gi remonta smalkumi - viss ir, viss darbojas, bet bez ideā las kvalitā tes.
2. Ē dinā š ana ģ imenē m ar bē rniem daž kā rt var nebū t piemē rota. Piemē ram, visas zupas ir diezgan jū tami piparotas. Uztura ziņ ā tas, iespē jams, ir vienī gais trū kums. Pā rē jais ē diens izcils – daudzveidī gs un kvalitatī vs.
3. Jaunieš iem var bū t garlaicī gi. Mums ar sievu (49 un 58 gadi) viss bija lieliski. Animatori strā dā nevainojami - dara visu, kas viņ iem jā dara, nevis uzbā zī gi, viņ i cenš as. Vienkā rš i viesnī cas formā ts nav jaunī ba. Tas vairā k paredzē ts ģ imenē m ar bē rniem un vidē ja un vecā ka gadagā juma cilvē kiem. Nav ū dens parka, ū dens slidkalniņ i utt. dinamiskā ka izklaide.
Kopumā uzturē š anā s un viesnī ca bija Ļ OTI patī kama. Daudzviet atpū tā mies ar sievu, bet š eit apkalpoš ana viesnī cā bija ļ oti patī kami pā rsteigta:
1. Viņ i norē ķ inā jā s uzreiz, bez birokrā tijas un veidlapu aizpildī š anas - viņ i vienkā rš i uzrakstī ja savus vā rdus un parakstī jā s.
2. Istaba bija lieliska bez jebkā diem jautā jumiem un piemaksā m.
3. Krievvalodī gā administratore atzvanī ja nā kamajā dienā un jautā ja vai mums kaut ko nevajag un vai ar mums viss kā rtī bā .
4. Personā ls visur ir draudzī gs, visi joko, smaida, palī dz, cenš as - labi darī ts.
Kopumā , kas attiecas uz AI formā ta viesnī cā m Turcija-Ē ģ ipte, tas ir diezgan augsts lī menis.
аватар sviderskajana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū ta š ajā viesnī cā . Telpas ir vecas, tā s ir jā atjaunina, mē s tam nepievē rsā m uzmanī bu, jo nonā cā m pie jū ras. Saulriets ir gluds, tā pē c ir ē rti ierasties ar maziem bē rniem. Parastajā virtuvē ir daudz ko izvē lē ties gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Atpū ta š ajā viesnī cā . Telpas ir vecas, tā s ir jā atjaunina, mē s tam nepievē rsā m uzmanī bu, jo nonā cā m pie jū ras. Saulriets ir gluds, tā pē c ir ē rti ierasties ar maziem bē rniem. Parastajā virtuvē ir daudz ko izvē lē ties gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Personā ls ir draudzī gs. Veikals, kas atrodas viesnī cas teritorijā , ir ļ oti dā rgs ((pā rmaksā ts par 15$ krē mu, izstaigā ju ā rpus viesnī cas, atradu divus lielus veikalus ar suvenī riem, eļ ļ ā m, smarž ā m, cenas zemā kas un izvē le lielā ka. Par naudu mē s samaksā ts par brī vdienu ) ļ oti dā rgs (var atrast labā kā s viesnī cas ar labā kiem nosacī jumiem, tā pē c mē s š eit vairs nebrauksim).
аватар yaroshuktat2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Gribu atstā t atsauksmi uzreiz pē c ieraš anā s, lai neko neaizmirstu. Es neizvē lē jos viesnī cu, jo atpū tī jos ar draugiem, kuri 2019.  gadā bija Vecajā pilī . Ieradā mies vakarā , tā pē c uzreiz tikā m sē dinā ti. … Tomēr ▾ Gribu atstā t atsauksmi uzreiz pē c ieraš anā s, lai neko neaizmirstu. Es neizvē lē jos viesnī cu, jo atpū tī jos ar draugiem, kuri 2019.  gadā bija Vecajā pilī .
Ieradā mies vakarā , tā pē c uzreiz tikā m sē dinā ti. Istaba standarta - bez liela š ika, bet viss tī rs. Tī rī ja katru dienu, bet daž reiz prasī ja tī rī t vai nē . Ļ oti slikts matu ž ā vē tā js, tā pē c labā k ņ emt lī dzi savu. Pē dē jā s trī s dienas pusdienlaikā nav ieslē gts gaisa kondicionieris aukstumam. Iekā rtojā s istabiņ ā ar skatu uz ceļ u, lai gan viesnī cas stā vs bija brī vs.
Ē diens restorā nā ir garš ī gs, bet ē dienu klā sts nav ī paš i liels. Brokastī s, neskatoties uz 50% noslodzi, tē ju un kafiju lē ja glā zē s (tasī tes nebija). Personā ls ir pieklā jī gs.
Jū ra ir tikai ar +++ zī mi. Gluda smilš aina ieeja, pat vē jainā laikā vienmē r ir atvē rta. Baseinos nemaz nepeldē jā mies. Sauļ oš anā s krē slu ir daudz, vienmē r ir brī vi.
Animā cija ir tik un tā . Atpū ta š ajā viesnī cā viennozī mī gi nav domā ta jaunieš iem, bet gan tiem, kas vē las mieru. Apkā rt ir ļ oti skaisti, pa krastmalu var staigā t ar kā jā m vai braukt ar maš ī nu.
Ļ oti negatī vu iespaidu atstā ja viesnī cas gids, kurš nekaunī gi uzspiež ekskursijas un bija ļ oti dusmī gs, mē ģ inot viņ am pieklā jī gi atteikt.
Nevienam neiesaku doties uz spa viesnī cā . Hamam nemaz nav hamam, bet gan izmesta nauda. Labā k ir doties uz pilsē tu. (Sandoz SPA).
Laba pieredze no ceļ ojuma uz Luksoru, grū ta, bet tā vē rta. Liels PALDIES puiš iem, kuri organizē ja un vadī ja pastaigu jū rā (a la makš ķ erē š ana), viņ i ī sti neķ ē ra zivi, bet paskatī jā s uz zivi. Daudz pozitī vu emociju pē c safari ar kvadraciklu.
Vai es vē l apmeklē š u š o viesnī cu? Var bū t. Tā kā man galvenais ir jū ra, un te ir skaisti.
аватар Anatoliy2020
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Restorā ni nestrā dā , nevis galvenā veida a la carte ar izvē li vienu gaļ u, vienu zivju ē dienu! ! ! Tā kā ir divas vai trī s eiropieš u ģ imenes, tad puse viesnī cas ir ē ģ iptieš i, kuri bļ auj un nezina, kā uzvesties ! ! ! Un viņ iem vai no viņ iem viss ir paslē pts - restorā nā nav sulas, nav kolas, sabojā tas zivis, aizmirstiet par augļ iem ! ! ! Trī s dienas hurma, ko pat kamieļ i neē d ! ! ! Gribē jā m iegā dā ties a la carte apmeklē jumu, š ī restorā na vietā , lai neciestu pē c saindē š anā s, jo nestrā dā! ! ! Un nesapņ o! Un bā ros nav pat izmazgā tas glā zes un salmiņ u ! ! ! Vai vietnē WhatsApp ir iespē jams izdzert salmiņ u, lai nedzertu ar lū pā m, atbilde ir skaidra: nav nekā , dzeriet to, kas jums ir. … Tomēr ▾ Restorā ni nestrā dā , nevis galvenā veida a la carte ar izvē li vienu gaļ u, vienu zivju ē dienu! ! ! Tā kā ir divas vai trī s eiropieš u ģ imenes, tad puse viesnī cas ir ē ģ iptieš i, kuri bļ auj un nezina, kā uzvesties ! ! ! Un viņ iem vai no viņ iem viss ir paslē pts - restorā nā nav sulas, nav kolas, sabojā tas zivis, aizmirstiet par augļ iem ! ! ! Trī s dienas hurma, ko pat kamieļ i neē d ! ! ! Gribē jā m iegā dā ties a la carte apmeklē jumu, š ī restorā na vietā , lai neciestu pē c saindē š anā s, jo nestrā dā! ! ! Un nesapņ o! Un bā ros nav pat izmazgā tas glā zes un salmiņ u ! ! ! Vai vietnē WhatsApp ir iespē jams izdzert salmiņ u, lai nedzertu ar lū pā m, atbilde ir skaidra: nav nekā , dzeriet to, kas jums ir. Un kā ir - un tad bā rmenis atskrien un var pagaidī t 30-40 minū tes! ! ! Ž ē l! ! ! Cilvē ki nesabojā jums atvaļ inā jumu un naudu!
Это супер питание на день Это госпиталь после ресторана Это доктор после отравления Это море-единственное что прекрасно!!! Это после ресторана в госпитале Это ресторан -кошмар Это все что есть в ресторане Это когда вроде один но тебя не слышат а обслуживают сначала 100 арабов
аватар dunets.oksana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viss bū tu kā rtī bā , ja vienas dienas laikā vairā ki cilvē ki nesaslimtu ar zarnu infekciju. Ieskaitot manu vī ru. Pā ris dienas pa antibiotikā m, bet pā rē jā s apmeklē ja Ē ģ iptes slimnī cu. Gandrī z visu uzturē š anā s laiku. … Tomēr ▾ Viss bū tu kā rtī bā , ja vienas dienas laikā vairā ki cilvē ki nesaslimtu ar zarnu infekciju. Ieskaitot manu vī ru. Pā ris dienas pa antibiotikā m, bet pā rē jā s apmeklē ja Ē ģ iptes slimnī cu. Gandrī z visu uzturē š anā s laiku. Apdroš inā š anas kompā nijas sastinga, cilvē kiem bija jā maksā liela nauda par ā rstē š anu. Atvaļ inā jums tika sabojā ts. Mums pat nebija atvainoš anā s no viesnī cas : ( Ar š ausmī gu ē dienu izvē li. Var teikt, ka nebija. Covid saprotu, bet varē ja daž ā dot. Jā , un pē c š ī bija bail ē st .
Pats nosaukums "Vecā pils" runā pats par sevi. Viesnī ca ir nogurusi. Mē beles apnikuš as, santehnika arī , vannas istaba ir cits stā sts. Pati vannas istaba ir ļ oti š aura. Istabā viss: tē jkanna, kafijas-tē jas komplekts, seifs, fē ns. . . Principā tī rs.
Odi! ! ! Cik reizes ir bijis Hurgadā , un pastā vī gi novembrī , bet pirmo reizi saskā rā s ar š ā du iebrukumu. Viņ i palaida garā m faktu, ka bija nepiecieš ams ņ emt Raptor. Un aizmirsu to nopirkt.
Ļ oti uzmā cī gi masā ž as terapeiti.
Un tā , vieta ļ oti skaista, jū ra tī ra, gluda ieeja jū rā , visu laiku mierī gs. Promenā de lī dz visam lī cim, abos virzienos - 8 km. Jū s varat braukt ar velosipē du, jū s varat vadī t automaš ī nas. Un nav cilvē ku : )
Ja mans pā rskats nevienu nebiedē - laipni lū gti!
аватар milimanjario
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visiem darbiniekiem bija maskas, bet restorā na darbiniekiem maska ​ ​ + cimdi. Galdi atradā s pietiekamā attā lumā viens no otra, katrā bija antiseptiķ i (kas ir ļ oti ē rti). Temperatū ra tika mē rī ta pirms vakariņ ā m. Ē diens ļ oti labs, daudzveidī gs: kartupeļ i jebkurā formā , rī si, makaroni, liellopa gaļ a, vistas gaļ a, grilē ta gaļ a, krē mzupas, sautē jumi, visi iespē jamie deserti, salā ti, dā rzeņ i, augļ i un daudz kas cits (ne uzreiz, protams, bet 100% nebija identiskas nedē ļ as ē dienkartes), gaļ u lej, cik prasi, izsalcis nepaliksi. … Tomēr ▾ Visiem darbiniekiem bija maskas, bet restorā na darbiniekiem maska ​ ​ + cimdi. Galdi atradā s pietiekamā attā lumā viens no otra, katrā bija antiseptiķ i (kas ir ļ oti ē rti). Temperatū ra tika mē rī ta pirms vakariņ ā m.
Ē diens ļ oti labs, daudzveidī gs: kartupeļ i jebkurā formā , rī si, makaroni, liellopa gaļ a, vistas gaļ a, grilē ta gaļ a, krē mzupas, sautē jumi, visi iespē jamie deserti, salā ti, dā rzeņ i, augļ i un daudz kas cits (ne uzreiz, protams, bet 100% nebija identiskas nedē ļ as ē dienkartes), gaļ u lej, cik prasi, izsalcis nepaliksi. : )
Atpū sties bija ē rti, visi mū su papildu pieprasī jumi pē c numuriņ a, apkalpoš anas tika izpildī ti ļ oti ā tri! )
Jauka plaš a pludmale. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir tikai dziesma. Ļ oti mī ksts, ē rts!
Teritorija ir sakopta, katru dienu skatī jā mies, kā kaut kas tiek remontē ts, tī rī ts, cilā ts, kas ir super!
Ī paš s paldies animatoriem (ī paš i Tatjanai : )) par ikdienas mini koncertiem vestibilā ! ) Bija forš i, liels paldies! )
Vē jš novembrī tikpat kā nebija jū tams, ja aiziet lī dz Tropitelei, tad tur murgs. . . bet te vē l diezgan bezvē jš : )
P. S. Televizori jū ras/baseina telpā ir jauni 52 collu vai lielā ki. 1 no 2 nobī dī tajā m gultā m č ī kstē ja, bet te, ai, Ē ģ ipte ir Ē ģ ipte, ne bez aplokiem : ) gulē t netraucē ja
Pludmalē neviens nestaigā nelī p (laikam kronis).
Viesnī ca attaisnoja visas cerī bas, pē c atsauksmē m bija gaidī ts daudz sliktā ks.
Parādīt vairāk »


iemiesojums darynabebko
2 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 2 atbildi
iemiesojums vapant1
2 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в Хургаде, в районе Саль-Хашиш, за Пустынными горами на частном песчаном пляже. Дата открытия – 2008 год, дата последней реставрации – 2011 г. Недалеко от отеля расположен променад с магазинами и ресторанами. Отель подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 23 км от аэропорта, в 25 км от центра Хургады.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 160 метров. Есть не большие кораллы. На пляже есть охрана.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан El-Kasr – питание по системе «Шведский стол».

A-la carte ресторан итальянской кухни La Cucina (ужин).

Бразильский a-la carte ресторан Poncho (ужин).

Бар у бассейна Sea Breeze (10:00 – до заката).

Бар у бассейна Jacuzzi (10:00 – до заката).

Кальян-бар Shisha Bar Al Khan (18:00 – 0:00).

3 конференц-зала, 2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), барбекю, платный Wi-Fi, магазины, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, места для курения, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна. Мини-клуб для детей 5 – 12 лет, работает с 10:00 до 12:00 и с 15:00 до 17:00, расписание может меняться по усмотрению отеля. Мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Дартс, игровая комната, ныряние с маской и трубкой, бочча, тренажерный зал.
  • sauna/vanna/hammam
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 292 номера.

Istabās

Чай и кофе (каждый день обновляется уборщиком),сейф, холодильник

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Sahl Hasheesh, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 128 311 03 03
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.