"Vecā pils", viņš ir vecā pils :(

Rakstīts: 16 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 25 novembris — 2 decembris 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 5.0
Viss bū tu kā rtī bā , ja vienas dienas laikā vairā ki cilvē ki nesaslimtu ar zarnu infekciju. Ieskaitot manu vī ru. Pā ris dienas pa antibiotikā m, bet pā rē jā s apmeklē ja Ē ģ iptes slimnī cu. Gandrī z visu uzturē š anā s laiku. Apdroš inā š anas kompā nijas sastinga, cilvē kiem bija jā maksā liela nauda par ā rstē š anu. Atvaļ inā jums tika sabojā ts. Mums pat nebija atvainoš anā s no viesnī cas : ( Ar š ausmī gu ē dienu izvē li. Var teikt, ka nebija. Covid saprotu, bet varē ja daž ā dot. Jā , un pē c š ī bija bail ē st .
Pats nosaukums "Vecā pils" runā pats par sevi. Viesnī ca ir nogurusi. Mē beles apnikuš as, santehnika arī , vannas istaba ir cits stā sts. Pati vannas istaba ir ļ oti š aura. Istabā viss: tē jkanna, kafijas-tē jas komplekts, seifs, fē ns. . . Principā tī rs.
Odi! ! ! Cik reizes ir bijis Hurgadā , un pastā vī gi novembrī , bet pirmo reizi saskā rā s ar š ā du iebrukumu. Viņ i palaida garā m faktu, ka bija nepiecieš ams ņ emt Raptor. Un aizmirsu to nopirkt.

Ļ oti uzmā cī gi masā ž as terapeiti.
Un tā , vieta ļ oti skaista, jū ra tī ra, gluda ieeja jū rā , visu laiku mierī gs. Promenā de lī dz visam lī cim, abos virzienos - 8 km. Jū s varat braukt ar velosipē du, jū s varat vadī t automaš ī nas. Un nav cilvē ku : )
Ja mans pā rskats nevienu nebiedē - laipni lū gti!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu