Šeit ir tikai viens liels PLUSS... tā ir JŪRA

Rakstīts: 14 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 31 augusts — 8 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Pirms 2 gadiem atpū tā mies piramī dā , un jau tad svinē jā m Old Peles Hotel. Beidzot sanā ca, jo cena kritā s. Atpū ta ar lielu uzņ ē mumu. Divā s ģ imenē s bija bē rni 3 un 4 gadus veci.
Pati viesnī ca ir ļ oti kompakta, kas ir lieliski situā cijā ar covidu, jo jo mazā k cilvē ku, jo labā k. Visur ir ē rtas rampas, ir lifts, ģ imenē m ar ratiņ krē sliem - vienkā rš i krā š ņ i.
Viesi ir ukraiņ i, ar kuriem tikā mies un bijā m kā viena dzimtene, un arā bi – tas nav ī paš i ē rti. Jo es pludmalē jū tos kaila starp sievietē m melnos "skafandros".

Sahl-Hashish rajons ir tikai pasaka. Teritorija ir slē gta nepiederoš ā m personā m, skaists tilts un promenā de vakara pastaigā m, laukums ar strū klakā m fotosetē m. Labā kā vieta Ē ģ iptē , manuprā t.
NORĒ Ķ INĀ JUMS-EVAKCIJA. Viņ i paņ ē ma taksometru par 15 USD no lidostas, jo viņ i negribē ja visus aizvest un palikt pē dē jie. Ieradā mies vakarā , tā tad uzreiz iekā rtojā mies, un kurš no rī ta ne agrā k kā.10-11 dienas. Un nauda nepalī dzē s.
Š OKS: vestibilā un gaiteņ os nekad nav darbojuš ies gaisa kondicionieri. Runā ja, ka tas esot valdī bas rī kojums kodeksa dē ļ . Bet kad devā mies uz lidostu, visiem tū ristiem prasī ja no citā m viesnī cā m, nekur tā das muļ ķ ī bas netaisa.
Tī rī š ana, tā pat kā Ē ģ iptei, ir pietiekama norma. Viņ i pat izsū ca putekļ usū cē ju. Tač u svē tku beigā s dezinfekcijas lī dzekļ i nebija visur, durvju rokturi, š ķ iet, neviens nekad nav mazgā jis, visi aizzī mogoti ((((
JŪ RA. Š ī ir labā kā jū ra visā Ē ģ iptē . Gluds saulriets, bē gums tikpat kā nav jū tams. Tomē r koraļ ļ u vai zivju vispā r nav. Tie, kam patī k satikties, bū s vī luš ies. Bet par to mē s devā mies uz tilta piestā tni, kas atrodas pa kreisi no viesnī cas, un norunā jā m nirt uz jahtas par 30 USD. Tas bija lieliski, jo bez mums uz jahtas atradā s tikai instruktori, jahtas personā ls un vē l 4 profesionā li ū denslī dē ji no Polijas. Ekskursijā gida pavadī bā bija 60-70 cilvē ki uz jahtas.
Ironiski, bet arā bi reti atrodas jū rā . Tā pē c tas bija pilnī bā mū su.

Kristā la ū dens, sauļ oš anā s krē sli vienmē r bija pietiekami. Mē s paņ ē mā m vienu klā ja krē slu, visas 10 dienas uz tā un atpū tā mies.
Netī ro smilš u trū kums pludmalē . Cigareš u izsmē ķ i, kas bija mums apkā rt (mū su uzņ ē mums nesmē ķ ē ), nekad netika izņ emti. Arā bi pastā vī gi ņ ē ma lī dzi pā rtiku uz klā ja krē sliem bez tī rī š anas. Mirstī gā s atliekas stiepa vā rnas, darbinieki neuzrauga pludmales tī rī bu.
Ē DIENS. Uzreiz pateikš u, ka dē ļ kovid visas viesnī cas "grieza" sortimentus. Tomē r tas bija diezgan garš ī gs, lai arī neliela izvē le. Ē ģ iptē esam bijuš i 5 reizes un esmu diezgan izvē lī ga ē diena ziņ ā . Tā tad š eit - labi! Nebija pietiekami daudz augļ u. Sezonas mango un granā tā boli (kurus veikalā pā rdod par USD 1) netika pasniegti. Mē s paš i to nopirkā m.
BET! Nav diē tas galda, un, ja bē rnam ir 1-3 gadi, tad diez vai viņ ai bū s ko dot. Š ķ iet, ka garš vielu pā rpalikums Vecpelē s nav, bet bē rnam tas nav piemē rots. Pē dē jo reizi atpū tā mies Nū bijas salā Š armā , restorā nā bija atseviš ķ s bē rnu stū rī tis.
A la carte restorā ns nestrā dā ja.
Cik man zinā ms, viņ š tagad nevienā viesnī cā nestrā dā.
NUANSE: 1-2 cilvē kiem katrā ģ imenē bija smaga caureja. Es neesmu pā rliecinā ts, ka tas ir saistī ts ar uzturu. Bet tas ir fakts.
Pilnī gi visi ukraiņ i (jo arā bus nebarojā m) saskā rā s ar š o problē mu. Mū su bē rns pā rgā ja, un meitenes paziņ as 3 dienas vē ma un cieta bez drudž a.

ALKOHOLS ir bezjē dzī gs. Es nedzeru vispā r, un tie, kas dzer, var droš i ņ emt ne visus ieslē gumus, un zaļ o rokassprā dzi bez dzerš anas, pē rkot normā lu kvalitatī vu dzē rienu beznodokļ u. Kokteiļ us taisa bez jebkā dā m tehnoloģ ijā m, tikai "ar aci", tie izrā dā s pretī gi.
ANIMĀ CIJA. It kā ir, it kā nav. Vakarā bija labi koncerti (arā bu dejas, vē derdejas, karaoke). Ar bē rniem neviens nenodarbojā s. 1.
Pirms 5 gadiem mē s atpū tā mies Barselo, tur bija viss bē rniem: meistarklases, diskotē ka, ū dens grims, futbols un vē l daudzas lietas, bē rni gā ja bariem agri no rī ta ar animatoriem un izklaidē jā s.
Principā bē rnu animā cijas samazinā š ana ir loģ iska, jo kovid. Bet man š ķ iet, ka viņ a nebija š ajā viesnī cā pirms pandē mijas.
PERSONĀ LS. Es nevaru teikt, ka esmu ļ oti cienī gs. Restorā nā , kad nedē ļ as nogalē ieradā s bariņ š arā bu, nebija ā bolu, kas nokristu, neviens neskatī jā s, lai novā c galdus, vajadzē ja lū gt dezinfekciju. Netī ros traukus no galda ņ ē ma katru otro reizi, un, kad tos aiznesa, tos ar tā du traci iemeta savos ratos, ka runā t nebija iespē jams.
Turklā t ļ oti pamanā ms, ka arā bi tiek apkalpoti primā ri un ar privilē ģ ijā m gan bā ros, gan restorā nos.
Es gribu atzī mē t eļ ļ as veikalu, kurā Ā dams pā rdod. Pā rdevē js no Dieva.
Kā viņ š nodibinā ja sektu Aloe Vera ir š edevrs)), kurš nezina), labs losjons ar alveju lieliski mitrina un noņ em apsā rtumu pē c sauļ oš anā s. Nopirka no viņ a par visu naudu; )
Ī sā k sakot, viņ a atsauca punktu skaitu par nefunkcionē još u gaisa kondicionē tā ju, saindē š anos, personā la darbu un uztura trū kumu bē rniem un cilvē kiem ar kuņ ģ a problē mā m.

Lai gan krā š ņ ā s jū ras dē ļ uz š ī m niansē m var pievē rt acis. Es š eit atgrieztos. Bet tikai tad, ja cena ir 2020. gada septembra lī menī . Jo viņ š agrā k tē rē ja vairā k nekā.2000 USD par trī s cilvē ku ģ imeni. Tas noteikti nav naudas vē rts.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu