Pieklājīga viesnīca

Rakstīts: 6 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 23 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Ē ģ iptē tā nebija pirmā reize, tā pē c viesnī cas izvē le tika pieieta rū pī gi. Mē s devā mies ar draugiem. Mē s gribē jā m 1) Normā lu apkalpoš anu 2) Normā lu ē dienu 3) Labu pludmali un ieeju jū rā , pieņ emamu bē rniem 4) Nav trokš ņ ainu 5) Normā lu istabu. Viesnī ca atbilda visiem š iem parametriem.
Man patika, ka viesnī ca atrodas Sahl Hasheesh slē gtajā zonā . Ielaiž tikai tū ristus un tur strā dā još os. Patī kama krastmala (netipiski Ē ģ iptei), ejiet vienā un otrā virzienā par prieku. Blakus promenā de ar krā sainā m strū klakā m. Viesnī cas personā ls visur ir draudzī gs. Patī kamie un jautrie puiš i animā cijā man neļ ā va garlaikoties.
Viesnī cā ir labs internets. Mē s pabeidzā m lī dz istabai un arī paņ emam to pludmalē . Ē diens ir diezgan normā ls. No vietē jā alkohola, laba ruma, tekilas un degvī na. Alu lej no pudelē m. Pā ris reizes istabā s ienesa augļ us. Minibā rs tiek regulā ri papildinā ts. Pludmale ir smilš aina, un ieeja jū rā ir maiga. Protams, zivju nav daudz, bet kreisajā "stū rī " ir neliels rifs ar zivī m. Jū ra ir tī ra.

Viesnī cas teritorija ir vidē ja un kopta. Ļ oti piemē rots fotogrā fijā m. Viss marokā ņ u stilā . Viesnī ca ir labi aizsargā ta no vē ja. Noteikti iesaku š o viesnī cu pā riem, ģ imenē m ar bē rniem un vecā kiem cilvē kiem. Jaunieš iem tas bū s garlaicī gi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu