viesnīca visiem

Rakstīts: 19 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 7 — 17 novembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tos Old Palace Hotel no 7. novembra lī dz 17. novembrim 2017. Kopumā atpū ta izdevā s, visi bija apmierinā ti.
Ē ģ iptē esmu bijis daudzkā rt, bet laikam pirmo reizi redzē ju, kā viss viesnī cas personā ls strā dā apzinī gi, nevis tikai tē lo darbu, viss notiek biznesā , tiek ņ emtas vē rā visas atpū tnieku vē lmes. Uzskatu, ka tas ir liels viesnī cas administrā cijas nopelns, viss darbinieku darbs tiek nepā rtraukti uzraudzī ts, biež i zvanī ja uz istabu no personā la ar jautā jumiem par atpū tas kvalitā ti un daž as vē lmes tika ņ emtas vē rā , pateicoties viņ ai par to. Nebija neviena darbinieka, kurš bū tu izraisī jis negatī vu, personā ls tika izvē lē ts ļ oti profesionā li (nu, ja neskaita to, ka bā rmenis pie letes vestibila bā rā nav ī paš i laipns un biež i vien ar "duļ ķ ainā m acī m", bet tie ir sī kumi) .
Gribu brī dinā t tos, kuri vē las izvē lē ties š o viesnī cu uzreiz: jā - izcils serviss, draudzī gs personā ls, bet viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem un pā riem pirmajā s atpū tas dienā s viss bija trokš ņ aini: kliedzoš u, raudoš u, č ī kstoš u bē rnu pū ļ i un mā tes

(ar visu mī lestī bu pret bē rniem, tas ir ļ oti kaitinoš i), agrā rī ta solā riju rezervē š ana pludmalē un skrieš ana brokastī s (pē c 30 minū tē m viss tiks noņ emts no sauļ oš anā s krē sliem), galdiņ u meklē š ana restorā nā , troksnis zem logiem no plkst. ielu animā cija vakarā . Atkā rtoju - ja esi tam gatavs, tad ej, bet ja tev bū s bē rni, tad viss bū s ļ oti labi.
Pludmale un jū ra par 5, neko piebilst, nekad nav viļ ņ i un silts ū dens, jo. vē jš š ajā vietā vienmē r pū š no zemes, nav stipra dziļ uma, nav straumju. Peldoties jū rā tieš ā m stenē ju un vaidē ju no baudas, nekā dus koraļ ļ us nevajadzē ja (agrā k biju pietiekami daudz redzē jis)
Kas attiecas uz istabu izvē li: mums bija luksusa numurs (visi atrodas pirmajā stā vā ar tieš u izeju uz jū ru un baseinu), ļ oti plaš s 47 kv. m , naktī s než ā vē lietas, bet vakaros bē rnu istabas. un pieauguš o animā cijas ir ļ oti tuvas. Tā pē c es neredzē ju luksusa priekš rocī bas, izņ emot papildu 10 metrus, pā rmaksa nav tā vē rta. Ja vē laties tē rē t komfortam - ņ emiet vasarnī cu (jaunā ē kā un pilnī gā klusumā ).
Netā lu no viesnī cas ir lieliski pastaigu mierī gie rajoni - pils ar strū klakā m, krastmalas promenā de ar kafejnī cā m, veikaliem un palmā m, viss ir neprā tī gi skaisti un klusi, var iemī lē ties š ajā vietā un gribas š eit atgriezties.
Kopumā ir ieteicams apmeklē t viesnī cu un Sahl Hasheesh rajonu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu