Gravity Hotel & Aquapark Sahl Hasheesh 5*– Atsauksmes

27
Novērtējums 7.410
№5 viesnīcas reitingā Sahls Hašišs
7.9 Numurs
6.9 apkalpošana
6.8 Tīrība
8.3 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2018. Tas sastāv no galvenās 6 stāvu ēkas, villām un bungalo. Atrodas modernajā Sahl Hasheesh rajonā Hurgadā. Stilīga un eleganta viesnīca ar lielisku servisu un mūsdienīgu dizainu.Vairāk →
аватар _959435
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
No plusiem. Viesnī ca laba, numuriņ i jauni, labi iztī ra telpas. Teritorija nav maza. Daudz baseinu. Daž i cilvē ki. Ierodoties mū s sagaidī ja ar kokteiļ iem. Mī nusi. Ļ oti vienmuļ š ē diens visu svē tku laiku. Nav jū ras velš u. … Tomēr ▾ No plusiem. Viesnī ca laba, numuriņ i jauni, labi iztī ra telpas. Teritorija nav maza. Daudz baseinu. Daž i cilvē ki. Ierodoties mū s sagaidī ja ar kokteiļ iem.
Mī nusi. Ļ oti vienmuļ š ē diens visu svē tku laiku. Nav jū ras velš u. Lifti nedarbojas labi. 2 bā ros viņ i atteicā s dot ū deni lī dz 10:00 (tikai ū deni, nevis kokteili vai kaut ko citu). Daudz arā bu no pā rē jiem. Netī ri š ū poles krē sli krastmalā . Animā cija pirmajā s 5 dienā s bija ļ oti vā ja, bija maz mijiedarbī bas ar publiku, bija ļ oti garlaicī gi. Pē dē jā s 2 dienas bija labā k, bet tas jau bija brī vdienu beigas.
аватар Lena.p27
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s ieradā mies viesnī cā ap 7:00, atteicā mies reģ istrē ties lī dz 14:00 un pat neuzvilkā m rokassprā dzes, neskatoties uz to, ka bijā m 10 ar 4 bē rniem no 4 gadu vecuma! Š ī ir pirmā reize visos mū su braucienos, un to bija daudz, rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā ap 7:00, atteicā mies reģ istrē ties lī dz 14:00 un pat neuzvilkā m rokassprā dzes, neskatoties uz to, ka bijā m 10 ar 4 bē rniem no 4 gadu vecuma! Š ī ir pirmā reize visos mū su braucienos, un to bija daudz, rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz. Turklā t vestibilā bija izslē gts kondicionieris, baigi smacī gs, visus dī vā nus aizņ ē muš i cilvē ki, kas arī gaidī ja izlī gumu! Atbilde bija viena, ja istabiņ u atbrī vos agrā k, tiksi izmitinā ts. Mē s nevarē jā m sagaidī t lī dz pulksten 14:00 ar izsalkuš iem, noguruš iem, raudoš iem bē rniem, un, tā pat kā pā rē jie gaidī tā ji, atradā m 3 brī vas istabas par 60 USD un uzvilkā m rokassprā dzes! Pats interesantā kais, kad visas uzgaidā mā s telpas nokā rtojā s par papildus samaksu, sā ka darboties kondicionieris! Acī mredzot tas ir gā jiens.
Starp citu, mū su istaba bija brī va vismaz mē nesi pirms mū su ieraš anā s, jo puscentimetru putekļ u kā rta bija ne tikai uz visas istabas virsmas, bet arī uz gultas un dvieļ iem (jū s tē rē jat roku un visa roka ir "pulverī ", un mums ar bē rniem nā cā s to elpot par papildu samaksu 20 dolā ri par istabu). Dvieļ i, ž elejas/š ampū ni utt. bija paredzē ti 2 (lai gan ar bē rniem bijā m 4). Mums iedeva 1. istabas atslē gu (4 personā m). Deklarē ts aukles pakalpojumos, ar ko ļ oti rē ķ inā jā mies, plā nojot braucienu, jo gribē jā m apmeklē t ekskursijas, nē ! Kā mums paskaidroja, jo viesnī ca ir jauna...kā pē c jū s deklarē jat tad auklī ti dienestos? Tā ir klaja tū ristu maldinā š ana! ! ! Bē rnu klubs tika slē gts. Viņ i prasī ja bē rnam podiņ u - viņ i atteicā s (lai gan viņ iem vajadzē tu bū t bē rnu klubā ).
Lū dza atnest brokastis uz istabu - viņ i teica, ka viņ iem nav neviena, kas to darī tu. Viņ i pat piedā vā ja par to samaksā t, jo. mē s devā mies ekskursijā.4 no rī ta un gribē jā m, lai bē rni ē d istabā (jo mazā kajam bē rnam nepatika restorā ns un viņ a pē c iespē jas aizbē ga no turienes, cerot uz vecā ku bē rnu, kuram bija 12 gadi š ajā jautā jums). Viņ i nesa bē rniem savu sauso devu, un viņ a bē rni ē da istabā lī dz vakariņ ā m. Pateicoties reģ istratū ras darbiniekiem un personī gi krievvalodī gajai tumš matainajai meitenei (neatceros viņ as vā rdu, š ķ iet, ka ir Irina), galvenais ir tas, ka "mē s vienmē r ejam pretī klientam". Š IS IR ARĀ BS ISTABĀ PRETĒ M ATNESKAITĀ K NESA Ē DIENU UN TUR KĀ DS BIJA! PAT VIŅ U GROZS AR AUGĻ IEM GAIDA IZMĒ Ģ INĀ JUMĀ , NEVIS PUTEKĻ I, KĀ MĒ S!
Draugiem, kas ieradā s ar mums nebija kondicioniera, seifa, uz galvas uzkrita dvieļ u turē tā js, durvju rokturi nokrita (kā mums), viņ i atteicā s mainī t istabu (teica, ka plus vē l 10 dolā ri, lai piemaksā tu tiem 20 jau samaksā ja par istabu), un tur bija arī putekļ i, lai gan nedaudz mazā k nekā pie mums. Par akvaparka atklā š anu tika paziņ ots 05.05 (patiesī bā tas bija viens no galvenajiem kritē rijiem viesnī cas izvē lē , jo braucā m ar bē rniem) tie tika atklā ti 14.05. Par iztē rē to naudu varē jā m paņ emt daudz labā ku viesnī cu bez akvaparka.
Restorā nā sortiments bija slikts, neviens no viesmī ļ iem nenā ca klā t un nepiedā vā ja dzē rienus ne galvenajā restorā nā , ne baseina bā ros utt. sortimentu viņ i paplaš inā ja tikai tad, kad arā bi piepildī ja viesnī cu uz 3 brī vdienu dienā m, bet arī š eit restorā ns netika galā , ē diens ā tri beidzā s, nebija tukš u galdu, galdi bija ļ oti netī ri ar ē diena pā rpalikumiem, un viņ iem nebija laika tī rī t traukus (tī rī jā m paš i), š ķ ī vjus / Nepietika galda piederumu/salveš u visiem. Vienī gie cilvē ki, kas pelna savas algas š ajā viesnī cā , ir animatori. Labi darī ti puiš i, sniedziet visu to labā ko, ļ oti mē ģ iniet.
Secinā jums: viesnī ca ir tā lu no 5, apkalpoš ana ļ oti, ļ oti vā ja, viņ i izmeta naudu un atvaļ inā jumu, labā k bū tu izvē lē ties pā rbaudī tu viesnī cu ar normā lu apkalpoš anu un attieksmi pret klientiem. Neiesaku š eit vē lreiz vai neieteiktu draugiem.
аватар omustafaeva
Viesnī ca tika izvē lē ta spontā ni. Galvenais, izvē loties, bija rifa klā tbū tne, un mē s nekļ ū dī jā mies! ) Agrā reģ istrē š anā s maksā ja 20 USD un mū s apmetinā ja pulksten 7:00. Numurs ir ļ oti moderns, mā jī gs un tī rs. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta spontā ni. Galvenais, izvē loties, bija rifa klā tbū tne, un mē s nekļ ū dī jā mies! )
Agrā reģ istrē š anā s maksā ja 20 USD un mū s apmetinā ja pulksten 7:00.
Numurs ir ļ oti moderns, mā jī gs un tī rs. Istabā ir viss nepiecieš amais.
Ē diens ļ oti labs, garš ī gs un daudzveidī gs. Galvenais restorā ns piedā vā tik gardus un daudzveidī gus ē dienus, ka citos restorā nos negā jā m.
Brī niš ķ ī ga animā cija visas dienas garumā un katrai gaumei! Animatores meitenes ir ļ oti draudzī gas, taktiskas un ļ oti aktī vi piedā vā animā ciju - nav iespē jams pretoties un sā kot ar vienu aktivitā ti, tu iesaisties un piedalies jau vairā kā s))) Ļ oti iesaku viesnī cu, ļ oti!
P. S. Man pietrū ks spē lē t "kubu"! Oksana, paldies, ka lici man iemī lē ties š ajā spē lē! ! !
аватар nnm-and-mms
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tika ar gardu limonā di (papī ra glā zī tē s). Ieradā mies 6:00 iekā rtojā mies 10:20 (nebija neviena, izņ emot mū s). Prasī ja brokastis, teica pē c 10 pludmalē . Viesnī ca liecina, ka tā ir nesen celta (2018), viss ir svaigs, tī rs un moderns. … Tomēr ▾ Tika ar gardu limonā di (papī ra glā zī tē s). Ieradā mies 6:00 iekā rtojā mies 10:20 (nebija neviena, izņ emot mū s).
Prasī ja brokastis, teica pē c 10 pludmalē .
Viesnī ca liecina, ka tā ir nesen celta (2018), viss ir svaigs, tī rs un moderns. Ir numuri ar skatu uz baseinu vai blakus esoš o viesnī cu (ir tuksnesis un sā nskats uz jū ru). Viesnī ca ir pilna par 80%.
Pē c istabas: laba gultas veļ a, ē rts matracis. Lielā plazma. Viss jauns, moderns dizains.
Bā rā : minerā lū dens un Fanta. Tē jkanna, kafija, tē ja, cukurs. Vannas istabā : gē la ziepes, š ampū ns.
Bez peldmē teļ iem, bez č ī bā m.
Karstā ū dens pā rtraukumi!
Pludmales bā rā (un galvenajā bā rā ) dzē rieni papī ra glā zē s, labs alus pudelē s, visi kokteiļ i uz ruma.
Ir trī s a la carte restorā ni (1 apmeklē jums bez maksas, pē c iepriekš ē ja pieraksta itā ļ u un meksikā ņ u valodā ) un viens maksas ķ ī nieš u restorā ni.
Brokastis: olu kultenis, olas, dā rzeņ i, desa, siers, Feta, musli, jogurts, grauzdiņ š , pankū kas, kruasā ni, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, augļ i.
Pusdienas: 2-3 zupas, rī si, makaroni, svaigi un tvaicē ti dā rzeņ i, cepta vista, frī kartupeļ i, gaļ as gulaš s, salā ti, ā boli, apelsī ni, dateles, banā ni, mini kū ciņ as.
Ir diē tiskais stū rī tis (vā rī ti dā rzeņ i, vista, rī si, tad zivis).
Ā rā ir galdi, bet vā rnas zog ē dienu no š ķ ī vjiem.
Vakariņ as: tā das paš as kā pusdienā s, plus fritē tas zivis, cepta liellopa gaļ a - garš ī gi, paipalas. Vakariņ ā s katru dienu mainā s grilē ti un gaļ as ē dieni, kaut kas jauns, tad kebabs, tad sautē ts ar gaļ u, tad cepts vai sautē ts.
Neliela izvē le, bet garš ī gi ē dieni. Vā ji deserti un par maz augļ u.
Bet jū s saņ emat savu ē dienu!
Internets ir istabā - vā jš , nevis pludmalē
Animā cija: Š autriņ as, fitness, joga, diskotē ka, karaoke. Viesmā kslinieku priekš nesumi (fakī ru š ovs u. c. ), bet ne katru dienu.
20:30 bē rnu animā cija, bē rniem popkorns un cukura vate.
Peldbaseinā pieauguš o +23 bē rnu daļ a ir siltā ka. Jū ras ū dens baseins tiek atjaunots.
Akvaparka celtniecī ba.
Ieeja jū rā no pontona uzreiz lī dz pat kaklam pieauguš am, apakš ā smiltis.
Rezumē jot: par 18 tū kstoš iem UAH / 2 uz 7 naktī m - lieliski).
tī rs, svaigs, garš ī gs. Viesnī ca nav ballī š u viesnī ca, bet drī zā k +/- relaksē još ai atpū tai, var arī atpū sties. Pabeigs akvaparku ar bē rniem bū s super. Teritorijā ir tikai krū mi/puķ es, palmu un ainavu mī ļ otā ju š eit nav.
аватар uauolberg
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s neesam izvē lī gi tū risti, pieveram acis uz daudzā m lietā m. . . BET...š ī "5 zvaigž ņ u" viesnī ca, ja tā drī kst teikt, atstā j ļ oti dalī tas sajū tas. . . Un daž as lietas iegrimst kognitī vā disonancē . … Tomēr ▾ Mē s neesam izvē lī gi tū risti, pieveram acis uz daudzā m lietā m. . . BET...š ī "5 zvaigž ņ u" viesnī ca, ja tā drī kst teikt, atstā j ļ oti dalī tas sajū tas. . . Un daž as lietas iegrimst kognitī vā disonancē . Ā tri nokā rtoju. Telpas tika pieš ķ irtas visnož ē lojamā kā s - otrajā stā vā , bez balkoniem, virs veikalu nojumē m. Uz jautā jumu "kā pē c nav istabas ar atseviš ķ ā m gultā m, kā iepriekš tika pieprasī ts vē l Ukrainā ar tū risma operatora starpniecī bu, jo diviem pusaudž iem 13 gadus veci gulē t vienā gultā vismaz nav ē rti?!..." teica, ka viņ i neko nezinā ja - viņ iem nav nevienas sē dvietas. . . Un tas ir ar mazā k nekā pusi darba slodzes. . . Uh-huh - tas ir skaidrs, tas ir skaidrs. . . Es jums saku $ 20, š okolā de un sē klas - uzreiz parā dī jā s cipari! Jau tagad - un viena no tā m ir divistaba ar atseviš ķ ā m gultā m. . . Nu ok - tā da uzvedī ba Ē ģ iptes viesnī cā s diemž ē l tiek uzskatī ta par normu - bet uz 3 braucieniem uz š o valsti - bijā m Albatrosā , Stella Di Mare, darī jā m neatbilst š ā dai attieksmei - un š ī arī aptuveni tā das paš as klases viesnī cas...
Tā lā k - kondicionieri š ajā s telpā s praktiski nestrā dā un lai tos salabotu "vajag pasē dē t 10 minū tes pie vietē jiem elektriķ iem (kuri arī vienkā rš i sē ž un neko nedara, bet kopā tukš i skatā s uz sienas programmē tā ju) un viņ am , pē c 10 minū š u paskatī š anā s, lai pats nopelnī tu". . . Nu vai iedosim jums tā s paš as istabas, kuras sā kotnē ji piedā vā ja bez balkoniem un virs veikaliem...Thresh...Tā lā k - esmu pieradis pie armijas pusspartas apstā kļ i, bet atvaļ inā jumā negribas mosties no ugunsdzē sē ju sirē nu rū koņ as 03-40 PRAKTISKĀ S NAKTS! ! ! Cilvē ki puspliki izskrien no istabā m gaiteņ os, neviens nesaprot, kas noticis. . . Reizē m izdevā s tieš i dienas vidū...Vairā k. . . Pirmo reizi dzī voju viesnī cā , kurai bija problē mas ar elektrī bu...No 12 dienā m 2 dienā m periodiski pazuda elektrī ba teritorijā...Tā lā k. . . Internets nav visur, bet istabā s ļ oti labi, bet darbojas no viedtelevī zijas. Visā s istabā s ir televizori, bet ne visā s ir programma marš rutē š anai un interneta padevei - bē rniem bija istaba, mums ar sievu nebija - palī dzē ja lidostā nopirktā Etisalat operatora karte...
Atseviš ķ a tē ma ir viesnī cas ī paš nieces bē rni - viņ i ir trī s, apmē ram 7 lī dz 12 gadus veci (+ -) - noteikumi nav rakstī ti viņ iem - viņ i var brī vi sist animatoriem pa dupsi laikā izrā de, ar pilnā m vakara programmas amfiteā tra tribī nē m braukā pa skrituļ slidoš anas restorā nu laikā , kad tur nav pā rpildī ts, viegli bez rindas uzkā pj pie sadales un pieskaras ē dienam ar rokā m - un personā ls baidā s viņ iem vā rdu pateikt. . . Turklā t daļ a no viesnī cas ir villas un apartamenti, kurus cilvē ki izpē rk kā piepilsē tas mā jas un dzī vokļ us - un nav ī paš i patī kami skatī ties, kā apsargi kliedz un lamā jas , dzī t cilvē kus pa viesnī cu, kliedzot, ka “te nevar bū t, tu nedrī ksti tur iet, pagaidi - animā cija nav domā ta “saimniekiem” (kā sauc dzī vokļ u ī paš niekus), bet gan viesnī cas viesiem...In ī si, tā klusā atmosfē ra...Tā lā k...Pludmale ir atseviš ķ s stā sts - tā da degvielas uzpildes stacija...pē dē jo reizi pludmalē redzē ju pat neatceros kur...Vienkā rš i stulbi nav sakopt - sauļ oš anā s krē sli ir apgriezti ar putniem un tie vienkā rš i netiek mazgā ti, un nā k daudzi viesi labi apsegt putnu ekskrementus ar dvieļ iem un izlikties, ka viss ir ok. . . Un paš i sauļ oš anā s krē sli ir tik veci un izbalē juš i, ka nav iespē jams uz pusē m atpazī t to sā kotnē jo krā su. . . Lai salī dzinā tu pludmales, paskatieties uz kaimiņ u pludmali - tā gludi pā riet viens otrā - š ī ir Tropitel viesnī cas pludmale, kas visā dā ziņ ā ir vienkā rš ā ka par Gravity, bet ar perfekti tī ru un vienmē rī gu pludmali. . .
Vairā k. . . Istabu uzkopš ana - biež i notiek reizi 2 dienā s. . . 5 zvaigž ņ u viesnī ca, elitā rais segments. . . Ekskursija gandrī z 3000 dolā rus par 4. . . Vairā k. . . Reģ istratū ras darbiniecei ir tā da krā pniecī ba vestibila viesiem kas pagarina istabu izbraukš anas dienā , kā mē s - mums vajadzē ja vienu no divā m istabā m, lai nevazā tos no 12:00 lī dz 17:00 (pirms transfē ra) vestibilā - esam par tā s pagarinā š anu pē c plkst. izrakstī š anā s no 12:00 lī dz 17:00 godī gi samaksā ja 50 dolā rus (un tas ir dā rgi - Stella Di Mare pagarina istabas par 30 un daudziem arī , un daž i viesi, kas nodroš ina istabu ilgā k par 10 dienā m pirms transfē ra) iepriekš ē jā vakarā . izbraukš anas diena...Reģ istratū ras darbiniece, kas bija maiņ ā , teica, ka izbraucot uz lidostu nodosiet otrā s istabiņ as atslē gu kartes, ka nav jā skrien 12-00 un jā nodod atseviš ķ i , jo š is numurs tiks automā tiski bloķ ē ts pulksten 12:00, un atslē gu kartes kļ ū s nederī gas. . . Nu, labi, mē s domā jam, ka tā ir klase! , jums nav jā skraida, izš ķ ē rdē jot dā rgā s minū tes, kuras varat pavadī t lī dz plkst. jū ra izbraukš anas dienā...Rezultā ts ir tad, kad atdod pagarinā to un par 17:00 mums prasī ja vē l 50 dolā rus par istabu, kas bija tukš a un bloķ ē ta no 12:00 un uz argumentu, ka reģ istratū ra vakarā teica pretē jo, ka jū s nodosiet atslē gas visas kopā un mē s nevarē jā m fiziski izmantot numuru, jo durvis bija aizslē gtas, atbilde bija "negribu maksā t $ 50, maksā jiet vismaz $ 30". . . Un š ī ir 5 zvaigž ņ u viesnī ca, kas sevi pozicionē kā "elites segmentu", ARE TU NOPIETNI???! ! ! Iedevā m 30, lai gan nevarē jā m iedot un aizsū tī t uz vestibilu nekaunī gu cilvē ku "interesantā ceļ ojumā ". . .
Pozitī vi - animatori ir vienkā rš i lieliski - viņ i izvelk visu negatī vo ap viesnī cu uz sevi un savu labo attieksmi pret viesiem, interesantiem š oviem, konkursiem, aktivitā tē m un citā m lietā m. Ī paš s paldies Lesha un Ksyusha un Sem - jū s esat super! Paldies, ka nodarbojies ar mū su bē rniem! Arī bā ru un ē dnī cu darbinieki ir ļ oti labi puiš i, visi draudzī gi, izpalī dzī gi, nav izspieš anas, tukš i skatieni caur tevi utt. . pavā ri prasī giem klientiem gatavoja pirms pandē mijas - un tā pat gatavo arī tagad, kad lielā kā daļ a atpū tnieku (ap 95%) ir nevis prasī gi eiropieš i kā agrā k, bet ē ģ iptieš i no Kairas un citā m pilsē tā m. . . Jū ra super, rifs forš s, zivju daudz - bet tas nav viesnī cas nopelns...Nobeigumā diemž ē l gribu teikt, ka negativitā tes kopuma dē ļ , kas nereti rodas no zila gaisa, mē s nevienam neiesakā m š o viesnī cu, mē s paš i š eit pat nenā kam...Sahal Hasheesh apkā rtnē ir daudz pieklā jī gu viesnī cu, kur tū rists var tē rē t savu naudu ar labumu un prieku.
аватар Alla0001
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Norē ķ inā š anā s bija ā tra, nokā rtoja 20 minū tē s, teica, ka istaba gatava. Ieejot istabiņ ā bijā m vī luš ies, skats ir nevis uz jū ru un nevis uz baseinu, kā rezervē jā m, bet blakus viesnī ca un autostā vvieta. … Tomēr ▾ Norē ķ inā š anā s bija ā tra, nokā rtoja 20 minū tē s, teica, ka istaba gatava. Ieejot istabiņ ā bijā m vī luš ies, skats ir nevis uz jū ru un nevis uz baseinu, kā rezervē jā m, bet blakus viesnī ca un autostā vvieta. . . Istaba ir netī ra! Š ķ irš anā s no kaut kā diem kaltē tiem dzē rieniem, grī da kaut kā dā sasaluš os dubļ os vai vienkā rš i nenoslaucī ta pē c remontdarbiem, duš a ar sē nī ti. Tas skaidrojams ar to, ka apkopē ji ir vī rieš i, viņ iem acī mredzot ir savs skatī jums uz tī rī bu, dvieļ i nemainā s.
Pati viesnī ca uzcelta maigi izsakoties nekvalitatī vi, duš a karā jas, tualete karā jas, istabas durvis cieš i aizveras. Nav skaņ as izolā cijas. Viņ i pastā vī gi kaut ko urb, aizsprosto, tā kā mē s esam ar bē rnu, papildu skaņ a ir nedaudz kaitinoš a. Pludmale pie jū ras ir normā la, lai gan pieauguš ie var peldē t tikai no mola, un tad mols ir nevis no mū su baseina, bet no blakus esoš ā , respektī vi, jū ras, jū s nevarat mierī gi peldē t.
Animatori cenš as, pieiet pie visiem, jautā vai viss patī k, vai viss der, bet vakaros vē l nav redzē juš i nevienu izrā di, ir garlaicī gi. bet Ukrainā iet daudz labā k, lai gan domā ja, ka tā bū t otrā di. Dzē rieni bā rā un principā jebkurš dzē riens, izņ emot ū deni, ir briesmī gs! Š ķ iet, ka tie atš ķ aida ar ū deni un alu un vī nu un sulā m, kokteiļ i ir tikai alva. Prasī ja mohito, teica, ka taisa tikai vakaros, nav skaidrs kā pē c. . . viņ u mohito ir ū dens, laims, sī rups un viss! Š ampanietis samaksā ts! Rums, viskijs, viss ir bez maksas!
Uzturs. Š eit es viņ iem dotu 4 balles no 5, bē rnu ē dienkartes nav! 3 gadus vecam bē rnam praktiski nav ko ē st! Tikai tad, ja jū su bē rns ē d desas un desiņ as, tad jū s varat doties, un mē s pastā vī gi nezinā jā m, ko ņ emt vairā k vai mazā k veselī gu un ne pā rā k ceptu, jo restorā ns ir paredzē ts pieauguš ajiem un lielā kiem bē rniem. Paš i darbinieki ir draudzī gi, cenš as izpatikt, un paldies par to.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums te viss patika. Bet galveno lomu spē lē ja tas, ka cilvē ku bija ļ oti maz. Vispā rē jā restorā nā tas bija ļ oti mazs un pieļ auju, ka tad, kad viesnī ca bū s pilna, tur tas vienkā rš i nebū s iespē jams. Teritorija maza un apstā dī jumu ļ oti maz, gandrī z nav. … Tomēr ▾ Mums te viss patika. Bet galveno lomu spē lē ja tas, ka cilvē ku bija ļ oti maz. Vispā rē jā restorā nā tas bija ļ oti mazs un pieļ auju, ka tad, kad viesnī ca bū s pilna, tur tas vienkā rš i nebū s iespē jams. Teritorija maza un apstā dī jumu ļ oti maz, gandrī z nav. Pludmale laba, pontons labs. Ja cilvē ku bija daudz, tad varbū t mums nepatika tur atpū sties. Un tā pē c cilvē ku bija maz un viss bija bez maksas. Mums patika personā ls, viņ i vē l nav izlutinā ti un apkalpo normā li. Uz š ejieni jā brauc tad, kad nav vē ja, te ir ļ oti vē jains.
аватар Tamara2020Tt
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir laba! Tieš ā m savas naudas vē rts. Izlī gums noritē ja ā tri. Viņ i lidoja kopā ar Join. Personā ls ir draudzī gs. Pā rtika 10 no 10. Alkohols ir izplatī ts Ē ģ iptē . Alus ir labs. Mē s ar vī ru vakariņ ā s dzē rā m vī nu, diezgan labu, labā ku par daudziem mā jas vī niem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba! Tieš ā m savas naudas vē rts. Izlī gums noritē ja ā tri. Viņ i lidoja kopā ar Join. Personā ls ir draudzī gs.
Pā rtika 10 no 10. Alkohols ir izplatī ts Ē ģ iptē . Alus ir labs. Mē s ar vī ru vakariņ ā s dzē rā m vī nu, diezgan labu, labā ku par daudziem mā jas vī niem. Ē diens ir daudzveidī gs un diezgan garš ī gs. Vienmē r atrada kaut ko jaunu un garš ī gu.
Labi paveikti animatori! Pā rē jais man ļ oti patika! Salī dzinā jumā ar citā m viesnī cā m (ne pirmo reizi Ē ģ iptē ) - vienkā rš i super!
аватар Alena835099
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca jauna, bija pā rtraukumi ar ū deni, reizē m pazuda uz 5 minū tē m, bet tad ieslē dzā s. Un tā pē c man viss ļ oti patika. Ē diens bija brī niš ķ ī gs, vienī gais, ka bē rnam nebija kur peldē ties jū rā , ir tikai lagū na vai arī bija jā iet cauri garam pontonam. … Tomēr ▾ Viesnī ca jauna, bija pā rtraukumi ar ū deni, reizē m pazuda uz 5 minū tē m, bet tad ieslē dzā s. Un tā pē c man viss ļ oti patika. Ē diens bija brī niš ķ ī gs, vienī gais, ka bē rnam nebija kur peldē ties jū rā , ir tikai lagū na vai arī bija jā iet cauri garam pontonam. Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no pilsē tas, apmē ram 30 minū š u brauciena attā lumā . Ir animā cija un ļ oti forš i. Ar maziem bē rniem nav ko darī t, nav slaidi, nekas.
аватар Saher
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā . Viesnī ca tieš ā m jauna, bet. . . ir nianses. Ierodoties viņ i iekā rtojā s stundā , kas Ē ģ iptei ir pieļ aujama (ieradā s 6 no rī ta). Istaba gandrī z tī ra, ar labu skatu, bet. … Tomēr ▾ Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā . Viesnī ca tieš ā m jauna, bet. . . ir nianses.
Ierodoties viņ i iekā rtojā s stundā , kas Ē ģ iptei ir pieļ aujama (ieradā s 6 no rī ta).
Istaba gandrī z tī ra, ar labu skatu, bet.... Vannas istabā nokrī t dvieļ u ž ā vē tā js, aizsē rē jusi izlietne, ū dens no duš as plū st uz vannas istabas grī das. Mini bā rs tiek papildinā ts tikai tad, kad tas ir 100% izmantots. Viņ i nedrī kst mainī t/ziņ ot dvieļ us.
Bā rs pludmalē . Brilles netī ras, galdus slauka reizi dienā , uz grī das ir daudz pā rtikas palieku un krē sli, traipi utt. . Personā ls rupjš un kurts. Mē ģ inot izteikt piezī mi, ka netī ras krū zes un lū gumu ieliet pudelē - tika atteikts. Izaicinoš i iebē ra netī rā glā zē . Vispā r, pat ja palū gsi kaut ko ieliet š eikerī /pudelē , tev atteiks un piespiedī s dzert no netī ras glā zes.
Pludmale. Jū ra nav. Pludmale ir netī ra, smiltī s ir daudz netī rumu, gobji, glā zes un pudeles var gulē t dienā m ilgi. Nojumes kuš etē m nav pā rdomā tas, ē nā jā mē ģ ina noķ ert ar diviem sauļ oš anā s krē sliem zem neliela trī sstū rveida nojumes.
Tagad par plusiem. Vienī gais š ī s viesnī cas pluss ir sakoptā kais galvenais restorā ns, kurā tiek pasniegti garš ī gi un es teiktu daudzveidī gi ē dieni.
Secinā jums. Ja esat gardu ē dienu un dzē rienu cienī tā js no netī riem traukiem bā rā pludmalē , kamē r guļ at pludmalē ar glā zē m un glā zē m - jū s esat š eit.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas

Отель был открыт в 2018 году. Состоит из главного 6-ти этажного здания, вилл и бунгало. Расположен в фешенебельном районе Сахл Хашиш в Хургаде. Стильный и элегантный отель с отменным сервисом и современным дизайном.

Atrašanās vieta Отель расположен в 25 км от международного аэропорта Хургады и в 28 км от Марина Променад.
Pludmales apraksts Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации, Wi-Fi в лобби и общественных местах (бесплатно), магазины, конференц-зал вместимостью до 150 человек, такси/ лимузин сервис, инфо-стойка, в отеле 7 бассейнов: 1 с пресной водой и подогревом в зимний период, 5 бассейнов с пресной водой и 1 бассейн с морской водой, шезлонги, зонтики и полотенца у бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский-клуб для детей от 4 до 12 лет, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, степ аэробика, водная гимнастика, водное поло, волейбольная площадка на пляже, прогулочная дорожка (2400 м). Школа дайвинга и центр водных видов спорта.
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 439 номеров:

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Sahl Hasheesh, Hurghada, Red Sea Governorate, Egypt
Tālruņi: +2 012 00000 461
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).