šika viesnīca

Rakstīts: 20 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 12 — 19 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Maija vidū atpū tā s ar trī s cilvē ku ģ imeni. Pirmo reizi apmeklē ja Ē ģ ipti. Ceļ ojumu aģ entū ra Elite Travel Service piedā vā ja Ocean Breeze viesnī cu
(tagad pā rdē vē ta par Gravity) Tā kā š ī viesnī ca tika uzcelta nesen un nebija nevienas atsauksmes, mē s devā mies uz savu risku un risku. Bet pē c ieraš anā s bijā m patī kami pā rsteigti.
Ieradā mies 22:15 vakarā (tā kā ar braucieniem uz citā m viesnī cā m no lidostas jā brauc ap 40 min. ) Reģ istrē š anā s notika ā tri, mū s sagaidī ja viesmī lī gi, uzreiz piedā vā ja aukstu hibisku.

Vakariņ as tikko bija beiguš ā s, bet viņ i atnesa ē dienu uz mū su istabu. Istaba sastā v no divā m istabā m, viss jauns. Dzī vojamā istabā ir mī ksts izvelkamais dī vā ns, galds, skapis ar seifu, bezmaksas tē jas komplekts, ledusskapis ar bezmaksas mini bā ru (papildinā ts katru dienu). Numurā ir divi televizori, no kuriem var izveidot savienojumu ar bezmaksas Wi-Fi. Matrač i ir ē rti. Ir duš a, siltais ū dens, jauna santehnika. Dvieļ i un gultas veļ a tiek mainī ti katru dienu.
Teritorijas un paš a viesnī cas kompleksa dizains ir ļ oti izsmalcinā ts, viss ir veidots stilā . Viesnī ca atrodas uz neliela kalna un no teritorijas var redzē t jū ru un pludmali. Ir baseinu kaskā des, kas tiek tī rī tas katru dienu. Viens baseins rada vizuā lu efektu, it kā ū dens izietu aiz horizonta un saplū stu ar jū ru.
Ē diens daudzveidī gs, viss garš ī gs un svaigs, ir gaļ a un zivis un jū ras veltes, piedevas, visā di salā ti, saldumi. No augļ iem: dateles, banā ni, persiki, melones, arbū zi, apelsī ni. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis. Ir arī restorā nu ķ ē de: meksikā ņ u, itā ļ u, ķ ī nieš u.
Augstā kā lī meņ a apkalpoš ana, draudzī gs personā ls. Viesnī cas ģ enerā lmenedž eris ir ļ oti augsti kvalificē ts un uzmanī gs, kas viesnī cai dod ļ oti lielu plusu.
Ieeja jū rā no pantones. Netā lu no piekrastes ir smilš aina plaš a pludmale un var arī iekā pt ū denī , dziļ ums ir virs ceļ iem, bet tas nekā di netraucē , jo var atvē sinā ties. Ī paš i ē rti bū s tiem, kam ir bē rni.
Tur ir koraļ ļ u rifs, daudz visā du zivju, bija pat bruņ urupuč i un stari.
Papildus krastmalā ir maksas elektromobiļ u, velosipē du noma, ar kuriem var braukt pa visu krastmalu un apskatī t visas piekrastē esoš o viesnī cu pludmales.
Viesnī cā ir lieliski animatori. Viņ i veica vingrinā jumus, dejas, spē les, sarī koja izrā di viesiem.
Par mī nusiem: gaisa kondicionieris ir skaļ š (personī gi mū su istabā ), bet to var regulē t.

Bija gadī jums, ka reģ istratū rā nā cā s samainī t 20 dolā rus. Recepcijas darbinieks Mahmuds, mainot naudu, paņ ē ma sev divu dolā ru dzeramnaudu. Varbū t tas bija vajadzī gs, vai varbū t tā bija nekaunī ba – mē s nesapratā m.
Kopumā viss bija ļ oti patī kami un lieliski atpū tā mies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu