Jūs lasāt šo atsauksmi, jo vēlaties uzzināt, kāpēc šī viesnīca ir lētāka nekā visas pārējās

Rakstīts: 7 decembris 2022
Ceļošanas laiks: 11 novembris — 10 decembris 2022
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 4.0
Š ī viesnī ca atrodas vistā lā k uz ziemeļ iem no Hurgadas. Tā lā k tuksneš i, nepabeigti un El Gouna jau sā kas. Š ī s viesnī cas numuri ir gan viesnī cas, gan privā ti. Atbraucu uz š ejieni, jo tuvumā ir laba krievu pū ķ u stacija un nodzī voju mē nesi. Vienistabas dzī vokli ar virtuvi ī rē t uz mē nesi izmaksā ja 350 eiro. Pirkts tuvā kajā BestWay. Man bija iespē ja pā ris reizes apmeklē t viesnī cas restorā nu (Jū s varat iegā dā ties All Inc reģ istratū rā par 1500 rubļ iem dienā ). Lieki piebilst, ka ē diens restorā nā ir slikts. Esmu bijis diezgan daudz daž ā dā s Ē ģ iptes viesnī cā s, un š eit, es teiktu, ir sliktā k nekā citā s. Dabiski, ka nav bē rnu ē dienkartes. Bet produkti, kas tiek pā rdoti Ē ģ iptes veikalos, ir diezgan labi un lē ti, ja tie tiek raž oti uz vietas. Ir arī importē tie, piemē ram, franč u un Š veices sieri, itā ļ u kafija u. c. , tač u to cenas ir eiropeiskas. Vispā r, ja gribi garš ī gu ē dienu – pagatavo pats vai dodies uz Hurgadu vai El Gounu.
No iekļ autajiem alkoholiskajiem dzē rieniem jū s varat dzert tikai alu. Ir labā ks alkohols, bet par naudu. Jū s varat arī patstā vī gi iegā dā ties vietē jo alkoholu pieņ emamas kvalitā tes pudelē s specializē tajos veikalos (El Gounā ir 2) vai pat pasū tī t ar piegā di. Bet, ja jums patī k labs vī ns, jū s to nevarat nopirkt par naudu)
Daudzi nā k ar bē rniem. Viņ iem teritorijā , kurā strā dā meitene no Ukrainas, ir bē rnu klubs, ir š ū poles, karuseļ i, pā ris bē rnu baseini, bē rnu akvaparks un bē rnu animā cija vakarā . Tiesa, tehnika, kas to visu izrunā , ir vienkā rš i pretī ga. Pat ē diens restorā nā neizklausā s tik pretī gi kā skaņ as kvalitā te, kas nā k no š iem skaļ ruņ iem.

Jū ra pie viesnī cas ir sekla, dibens akmeņ ains ar smiltī m, koraļ ļ u nav.
No viesnī cas priekš rocī bā m, salī dzinot ar citā m, es vē lē tos atzī mē t ...izņ emot, iespē jams, tuvumu pū ķ u stacijai.
Citā di - viss ir ļ oti viduvē ji un viss, kas rakstī ts citos recenzijā s, lielā koties atbilst patiesī bai.
Starp citu, viesnī cas teritorijā atrodas SPA. Pilnī gi iespē jams apmeklē t, bet kaulē ties. Minimā lā cena, kurai viņ i piekrī t, ir 20 USD. Tas ietver masā ž u 45 minū tes un pirti ar hammam un baseinu - diezgan normā li par naudu.
Ir arī bā rs ar svaigi spiestā m sulā m - arī ir vē rts ņ emt, bet ne par 2 USD par glā zi, kā viņ i piedā vā . Parastā cena, par kuru viņ i ir gatavi pā rdot, ir 1 USD. Parasti saka, ka maksā uzreiz par 10, tad bū s dolā rs. Nepiekrī tu - visticamā k, maldinā ts. Maksā kā faktiski.
Ja neesi bijis Ē ģ iptē , tad paturi prā tā , ka tev ik uz soļ a, sā kot no lidostas, mē ģ inā s izkrā pt naudu. Uzmanieties no taksometru vadī tā jiem, kuri piedā vā atvest "lē ti". Izmantojiet Uber-Egypt vai InDriver. Centieties, lai jums bū tu mazi rē ķ ini - viņ iem nepatī k dot sī knaudu.
Ierodoties, noteikti iegā dā jieties SIM karti pie vietē jā operatora, jo.
Internets viesnī cā ir gan dā rgs, gan slikts. Vislabā k pieņ emts Vodafone, tač u tas pē kš ņ i var vienkā rš i pā rstā t darboties. Uzticamā ks - MĒ S. Un, starp citu, ar Gigabaitiem jū s arī tiks maldinā ts - ī sto bū s 2 reizes mazā k nekā viņ i reklamē ))))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар