Skaista teritorija, auksta un sekla jūra, stiprs auksts vējš, maksas Wi-Fi

Rakstīts: 18 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 1 — 8 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī ca diezgan jauna, klusa, teritorija tieš ā m sakopta un skaista.
No plusiem:
- Teritorija (daudz apstā dī jumu, tī rs, vakarā skaists apgaismojums, skaists liels akvaparks), pludmale tiek sakopta, ziedi, sauļ oš anā s krē sli ir jauni.
- Akvaparks tieš ā m nav slikts, es to salī dzinu ar Kijevas sapņ u pilsē tu, ir interesanti slidkalniņ i gan pieauguš ajiem, gan bē rniem, aukstais ū dens baseinos neļ ā va izbaudī t slidkalniņ us pilnī bā .
- Personā ls ir pieklā jī gs, nav augstprā tī gs, uzkopj, katru dienu maina dvieļ us un tualetes piederumus bez papildu maksas.

- Viņ i apmetā s 10:00 (mē s ieradā mies 6:00) bez papildu maksā jumiem un pieprasī jumiem plaš ā telpā pie centrā lā s ē kas ar skatu uz centrā lo baseinu, lai gan poļ i par papildu 20 dolā riem tika iekā rtoti istabā ar skatu uz vē l vienu nepabeigtu viesnī cu un atkritumiem. kannas, kur kravas maš ī nas bija trokš ņ ainas : ))
- Apsildā ms baseins (lai gan ne no rī ta).
- KAĶ I, daudz forš u kaķ u, kas pavada ejot, ja aicini apgulties pie sevis sauļ oš anā s krē slā , diemž ē l kaķ i nav ī paš i kopti, lai gan tiek dots ū dens, pabarots un viņ iem ir mā ja.
Mī nusi:
- Aukstais vē jš un aukstā seklā jū ra ir treknā kais mī nuss, kas mums izsvī tro visus plusus. Jū rā bija 17 grā di, kā viesnī cas gids teica, ka tur visu laiku ir auksts, jo rifs ir miris un viesnī ca atrodas uz ziemeļ iem no visas Hurgadas. Pirms tū res iegā des tas nekur nebija minē ts. Pā ris peldē jā s visu laiku, kad kā du dienu no rī ta vē jš mazliet pierima un bija spē cī gs bē gums. Peldē ties var tikai no pantones, pretē jā gadī jumā vismaz lī dz zinā mam dziļ umam bū s jā noiet kilometrs pa asiem gliemež vā kiem un koraļ ļ u lauskas.
Vē jš caururbjoš s un auksts, vē ja aizsardzī bas nav ne pludmalē , ne teritorijā , tikai ē ku novietojums to nedaudz izlī dzina. Nā cā s meklē t nomaļ us stū rī š us, kur sauļ oties.
- Attā lums no pilsē tas (varbū t kā dam pluss), taksis 5 buki vienā virzienā vai lī dz centram ar mikroautobusu ar pā rsē š anos 5 mā rciņ as. Apkā rt tuksnesim ir tuvā kā viesnī ca, kas atrodas pastaigas attā lumā (min 10 gā jienā ) Havaju salā s. Ir izdevī gi dā vanu veikali un augļ u stendi. Netā lu no Nū bijas viss ir dā rgs un trū cī gs.

- Var teikt, nebija animā cijas, vakaros bija kaut kā ds š ovs piedū motā bā rā , kur bija arī bē rnu diskotē kas.
- Ē diens ir vidē js, lai gan Ē ģ iptes zupas nebija sliktas, bija pat pā ris reizes pildī ti kalmā ri, kas nebija ī paš i garš ī gi. No augļ iem visu laiku bija gvajaves, granā tā boli un melone, pā ris reizes greipfrū ti. Saldumi un ē dienu izvē le ir slikta par 5.
- maksas WiFi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu