Patika

Rakstīts: 13 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 10 — 17 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cas izvē li un atpū tas organizē š anu kopumā veica vī rs. Uzsvars tika likts uz vismaz kaut kā da akvaparka (slaidu) un ... zirgu klā tbū tni. Tā kā es braucu ar zirgiem, vienmē r priecā jos par š o dzī vnieku klā tbū tni atvaļ inā jumā . Kū rortviesnī cā Nubia Aqua Beach ir zirgi. Ļ oti kopts, ar mē ru barots, tas ir, paredzamo tievumu (no kurienes Ē ģ iptē sulī ga zā le pā rtikai) neredzē ju. Letiņ i tī ri, pastaigai ir levada. Tā pē c izdarī ju pozitī vus secinā jumus par š ī s viesnī cas ī paš nieku un administrā ciju, kā arī darbinieku apzinī gumu. Lai bū tu skaidrs: zirgus nav viegli turē t, tie ir dī vaini dzī vnieki. Protams, viņ a devā s zirga mugurā . ā rpus viesnī cas). Tuksnesī , gar jū ru. Ar pavadoš o darbinieku un vē l vienu meiteni, arī zirga mugurā . Braucu labi, tā pē c drī kstē ju braukt paš am, rikš ot un pat galopā ). Zirga vā rds bija Tango. Patī kami, paklausī gi, skaisti)).
Zirga munī cija - lieliskā stā voklī , segli, sari - viss brī niš ķ ī gi, kvalitatī vi un gandrī z nevalkā ti. Redzē ju, kā tū ristus veda zem bridē m pa viesnī cu - ņ ē ma bē rnus, plus bildē ja. Es (lasi: vī rs) samaksā ju 20$ par prieku - stundā , bet, ņ emot vē rā , ka mē s daudz bildē jā m (es un tā meitene), mē s beidzā m braukt apmē ram pusotru stundu. Neviens nekā du samaksu neprasī ja. Viņ i arī piedā vā ja peldē t ar zirgiem, mē s atteicā mies. Novē rtē jot manas spē jas komunicē t ar zirgiem, pie tiem norī kotais strā dnieks uzaicinā ja mani uz citu braucienu, par simbolisku cenu. Bet kaut kā es netiku ā rā ekskursijā s. Runā jot par ekskursijā m, mē s ņ ē mā m ekskursijas no vietē jā s tū risma operatores Tatjanas. Un puiš i, kas nā ca pie mums pie baseina. No Tatjanas devā mies uz "Safari". Viss bija klā t: mū s noteiktā laikā savā ca no viesnī cas, atveda uz tuksnesi.
Iemā cī ja braukt ar kvadracikliem, aizveda uz beduī nu ciemu (ī stie beduī ni dzī vo daudz ilgā k tuksnesī , tā ir improvizā cija tū ristiem), tur pā ris minū tes vizinā jā mies ar kamieļ iem, tad atpakaļ uz pā rkrauš anas bā zi un tur atkal brauciens ar vietē jo transportu - bugs). Pē c tam vakariņ as vietē jā kafejnī cā , ja tā sauc, un š ovs ar vietē jā m vē derdejā m utt. . Bijā m apmierinā ti. Gide, kas mū s pavadī ja, runā ja gan angliski, gan krieviski. Atgrieza mū s jau tumsā vakarā uz viesnī cu. No viesnī cas puiš iem nopirkā m laivu braucienu ar skatu uz jū ras skaistumu un zivī m no apakš ē jā stikla lī meņ a. Man ir bailes no slē gtā s telpas, tad vairā k uztraucos, vai mū s neslē gs š ajā stikla "birojā ". Vī ram un dē lam patika. Tiesa, krā sa nepavisam nav vienā da - stikls pā rtrauc, viss kaut kā zilgans. Dzī vi dzī vnieki un koraļ ļ i izskatā s daudz spilgtā ki.

Pē c tam tie, kuri vē lē jā s, kuģ a personā la pavadī bā varē ja pā rpeldē t pā ri laivai. Viņ i dod maskas, caurules, vestes un pat apli. Mazais peldē ja - prasī ju viņ u izvilkt no ū dens, un, kā izrā dī jā s laikā : piecē lies, viņ š paspē ja aizskriet uz sā niem un viņ š vē ma. Man arī bija jū ras slimī ba, arā bu meitene bija ļ oti jū ras slima, viņ a arī vē ma. Tas ir paredzē ts 20 cilvē kiem, mē s esam trī s, kas nejutā s labi. Vispā r ok.
Atseviš ķ i es vē los koncentrē ties uz iepirkš anos. Mums, tū ristiem, viesnī cas gids ieteica doties iepirkties uz jaunu pilsē tu. Tā pē c, kad Guest Relations stā stī ja par jaunu pakalpojumu - taksi no viesnī cas turp un atpakaļ par 3 USD no cilvē ka, mē s pat nevarē jā m iedomā ties, ka mū s aizvedī s uz vecpilsē tu. Tur kā ds pavadoš ais puisis mū s aizveda uz noteiktiem veikaliem, kad pā rdevē jas no citiem tirdzniecī bas veikaliem aicinā ja mū s aiziet uz viņ u veikalu, puisis kaut ko viņ iem pateica arā bu valodā un viņ i aizgā ja.
Bet es esmu jauna dā ma ar raksturu, un es samazinā ju ā trumu pie vienas š ā das pā rdevē jas ar nolū ku piestā t. Pā rdevē ja kļ uva drosmī gā ka un sā ka aktī vā k saukt, vairs nepievē rš ot uzmanī bu gida puisim un viņ a vā rdiem arā bu valodā . Diapazons ir aptuveni vienā ds. Mē s pat kaut ko nopirkā m. Arī vī rs gribē ja nopirkt tē ju – mū s paņ ē ma. Ir izvē le, bija hibisks veselu ziedkopu veidā - tas izskatā s skaisti. Nopirkā m trī s veidu tē jas, ar skaistā m citronu garš ā m. Piemē ram, 15 un 10 dolā ri par 1 kg. Tad mū s aizveda kaut kur citur, aizveda, vispā r es pretojos un teicu - atgriež amies. Mē s atgriezā mies tajā paš ā veikalā , kur sā kā s iepirkš anā s - tur bija paredzē ts, ka taksometrs atgriezī sies pē c mums. Es dabū ju taksi uz 40 minū tē m. Ņ emot vē rā , ka bija 20:00, man nepatika tā da kavē š anā s. Tas neskatoties uz to, ka ar laiku ceļ š no viesnī cas lī dz iepirkš anā s vietai aizņ em apmē ram 20 minū tes.
Nezinu, vai taksometrs atbrī vojā s un atbrauca, vai mani vā rdi, ka neesmu viesnī cā norunā tajos septiņ os vakarā , stā jā s spē kā un mamma noteikti jau sen sacē la traci un noteikti zvanī ja uz vē stniecī ba. Starp citu, mums visiem telefonos bija vē stniecī bas numuri, arī bē rnam. Bet ... viesabonē š ana tur pazuda))). Mē s patiesī bā bijā m pilnī bā noš ķ irti no pasaules, pat reti tū risti nebija redzami. Tā pē c, kad es nokļ uvu viesnī cā , es dziļ i ieelpoju. Š ī iepirkš anā s izrā dī jā s muš a, kas sabojā ja astoņ u dienu medus Ē ģ iptes atvaļ inā jumu. Un tā – pā rē jais, manuprā t, bija izdevies.

Lasu citu tū ristu atsauksmes, citā m viesnī cā m bilde ir aptuveni tā da pati: apkalpoš ana par tā dā m budž eta cenā m plus vai mī nus ir visur. Tā pē c, visu pā rdomā jot un izdarot sev daž us secinā jumus, es nolē mu: jū s varat un pat varat atgriezties tieš i š ajā viesnī cā . Tas nav bū tiski.
Visur viens un tas pats: ja gribi labā ku istabiņ u, piemaksā reģ istratū rā , kad reģ istrē jies, mē s samaksā jā m 3 dolā rus. dienā , beigā s mums bija skaista istabiņ a ar izeju uz pagalmu, pirmajā stā vā , pie galvenā baseina. Viss bija istabā , viss strā dā ja. Vai vē laties tikt noņ emts? - viss ir atkarī gs no cilvē ciskā faktora: darbinieks vai nu cenš as, vai ne. Mē s sniedzam dzeramnaudu 1 USD. katru dienu. Tī rī š ana bija diezgan pieļ aujama, bet ne tā labā kā . Gulta tika mainī ta. Balts-balts, patī kams, dabī gs. Un man š ķ iet, ka mums izdevā s to mainī t divas reizes, nu, vienu noteikti. Dvieļ i ir tī ri katru dienu, bet ar kavē š anos. Vakariņ ā s varē ju atnest jaunas, no rī ta paņ emot vecā s. Š os jautā jumus, man š ķ ita, vislabā k var risinā t administrā cija. Ierindas darbinieki ne vienmē r runā angliski, nemaz nerunā jot par krievu valodu. Ē diens ir bagā tī gs. Bet nedaudz garlaicī gi)). Kaut kur sestajā dienā viņ i vairā k vai mazā k mainī ja ē dienkarti. Bija pat krabji.
Un tā pē c var atrast daudz mums pazī stamu ē dienu: biezeni, rī sus, vermicelli, olas, kā postus, gurķ us-tomā tus, vistas kā jas, zivis, olu kulteni, frī u. c. Man patika saldumi, kā parastie cepumi, bet tomē r garš ī gi. Es gribē ju vairā k augļ u. Alus ir garš ī gs. Vī ns - tā -tā , dzert var. Diezgan izturami. Man nepatika kokteiļ i. Bet ikdienā es tos neizmantoju. Jū ra ir brī niš ķ ī ga, mē s vienmē r peldē jā mies no mola. Bē rnam labā k ir vai nu piepū š amais aplis, vai veste, jo ir pastā vī gs vē jš , tad attiecī gi viļ ņ i ir nemainī gi. Mū sē jam ir 10 gadi un, lai gan viņ š prot peldē t, ar apli bija kaut kā mierī gā k. Viesnī cas personā ls ir labi apmā cī ts. Viņ š neļ auj sev neko lieku, neuzbā zī gu. Neviens neskatā s. Administrā cija smaidī gā ka. Strā dnieki, kas kopj teritoriju, mums, apmeklē tā jiem, nekā du uzmanī bu nepievē rš .
Atseviš ķ i vē los atzī mē t teritoriju: skaista, arhitektū ra ar austrumnieciskiem motī viem, pa dienu saulains un gaiš s, vakarā viss gaiš s, mā jī gs. Futbola laukuma sajū tas nav, bet kaut kā mā jā s ir labi. Mē s pat ieguvā m mā jdzī vnieku - vietē jo kaķ i). Viņ š regulā ri nā ca pie mums, nakš ņ oja. Daudz baseinu, tī ri un kopti. Ir slaidi. Mums pietika. Viņ i strā dā noteiktā s stundā s. Mums bija laiks doties lejā no kalniem, peldē ties jū rā un sauļ oties. Odi... jeb odi viņ u valodā . Jā , š ī ir problē ma, kas bū s jā atrisina pē c ieraš anā s. Vakarā likā m kā du dū mu fumigē t teritoriju. Palī dzē ja ī su brī di. Un tā pē c jums bū s jā lū dz daž i vietē jie aerosoli. Ņ emot vē rā visu, varu ieteikt š o viesnī cu. Tur atgrieztos vē lreiz. Budž eta variantam tas ir diezgan pieļ aujams. pat skaisti). Un kaulē ties. Jebkurā laikā un jebkurā vietā .

Starp citu, veikalos, kas ir tieš i blakus viesnī cai - tā s pagalmā - preces un cenas ir pacieš amas. Mē s nopirkā m T-kreklus par 5 USD. Tā ir viņ u patiesā vē rtī ba. Un neviens viņ us vairs neprasī ja. Ir pietiekami daudz suvenī ru, rotaslietas no rotaslietā m - arī . Ir aptieka, cenas pā rsteidza. Nopirku sev antibiotikas par 3$ (iepakojumā.5 tabletes). Nopirku matu kopš anas lī dzekli - masku. ES izmantoju. Viss ir kā rtī bā . Tas noteikti nepalika sliktā k. ) Bet, kā man, ar 8 dienā m jū rā ir par maz. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu