Ļoti liela un skaista teritorija.

Rakstīts: 8 aprīlis 2023
Ceļošanas laiks: 2 — 8 aprīlis 2023
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Pirmo reizi Ē ģ iptē. . pē c Turcijas tas ir š oks! Ieradā mies 5 no rī ta, saraucā m uzacis lī dz 11:00 un teicā m, ka nav sē dvietu (lai gan tobrī d viesnī ca bija gandrī z tukš a), istabu krā jums ir ļ oti vecs, viss ir tik biedē još i, ka gribas pē c tam nomazgā ties. . Dvieļ i veci, gultas veļ a ruļ ļ os, ​ ​ grī da noteikti nomazgā ta ar pludmales dvieļ iem. Pirmajā s dienā s nebija ko ē st, vē lā k ē diens kļ uva labā ks. Apsildā mais baseins nedarbojā s tikai 4 dienas pē c ieraš anā s. Bet ar š ito vē l var samierinā ties...galvenais trū kums ir krievietes! ! Tā ds iespaids, ka atpū ties Gelindž ikā??? ? (nav jā skaidro, dzī vnieki) wi-fi nestrā dā , tikai 5 no rī ta, tad nav.
Tagad plusi...tā ir teritorija, vienkā rš i krā š ņ a, puķ es, koki, zaļ umi, dvē sele gavilē.
Esma (Raju) taisa loti labu masā ž u, jū ra ir burvī ga (sauļ oš anā s krē sli vienkā rš i miskaste), personā ls pieklā jī gs, bet kā miegainas muš as (tieš i Ramadā na laikā )

Uzreiz ā rpus viesnī cas labajā pusē ir veikals, ir tē ja, sviests, dā rzeņ i un augļ i (cenas pieklā jī gas), neliela pastaiga Desert Rose virzienā , vē l veikali, 5 minū tes kā jā m. Uber (2-4 USD) taksometri pilsē tas centrā bija dā rgi.
Patiesī bā š ajā viesnī cā var labā k, bet katsapiem tas nav vajadzī gs, tā da ir viņ u vide.
Ja naudas nav daudz, bet roku darbs nenogurst, tad var atpū sties.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu