Izcila viesnīca!!! Mēs vēl atgriezīsimies!

Rakstīts: 17 marta 2023
Ceļošanas laiks: 7 — 16 marta 2023
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Bijā m 2023.  gada martā kopā ar ģ imeni. Pirmajā stā vā iedeva divas istabas, kā prasī ja, jo bē rni ir mazi. Istabu tī rī ja katru dienu, vienkā rš i super. Visi ļ oti draudzī gi cilvē ki. Pludmales dvieļ i tika nodroš inā ti katru dienu. Trī s peldbaseini, viens apsildā ms bē rnu baseins un gaisa parks, blakus lielam neapsildā mam baseinam, ļ oti ē rti, un tuvu pludmalei. Baseini vienmē r ir tī ri. Ē damzā lē ir divas zā les, pieauguš ajiem un bē rniem, ļ oti ē rti, ī paš i tiem, kam patī k ē st multenes. Ē diens daudzveidī gs, ir zupa. Skaidras naudas nav. Omlete katru rī tu, cepta jū su priekš ā.
Arī pludmale ir tī ra, ū dens dzidrs. Ir animatori, super cilvē ki!! ! Bē rnu diskotē ka un pieauguš o programma. Kā dreiz bijā m Turcijā , un Taizemē ir ar ko salī dzinā t. Mē s devā mies ekskursijā s, viņ i neņ ē ma operatoru ekskursijā , jo tas ir ļ oti dā rgi ...cenu zī me ir traka, un gids ir ļ oti rupjš . Puikas (kompā nija tā pati) sē ž Coral Aqua Center pludmalē un reģ istratū rā labi runā krieviski.
Pirkts pie viņ iem un cena ir lieliska. Viņ i arī veica transfē ru uz Hurgadas pilsē tu. Pludmalē viņ i paņ ē ma arī maskas un pleznas, lai peldē tos. Puiš u cenu zī me par pakalpojumiem un ekskursijā m ir lē tā kā , ko atradā m. Lai redzē tu koraļ ļ us un skaistas zivis, jā brauc uz baltajā m jahtā m, tas ir ļ oti skaisti...

Tā pē c es iesaku visiem apmeklē t š o viesnī cu, lī menis ir pienā cī gs un pieejams par naudu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu