4 zvaigznes no spēka

Rakstīts: 2 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 27 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Viņ i gaidī ja reģ istratū rā un gulē ja 6 stundas. Par laimi viņ i paē dinā ja 9-50, bet tad viņ i sē dē ja ar rokassprā dzē m joprojā m gaidī ja norē ķ inu. Istaba bū tu bijusi labā ka, dienu vē lā k bija smaka, ā tri mainī ja istabu. Brilles ir pretī gas, jau piesā tinā tas ar kaut kā du smaku, ar traipiem (daudzi paņ ē ma vienu glā zi, nomazgā ja un staigā ja ar to). Š ķ ī vji vairā k vai mazā k, dakš iņ as, karotes arī . Restorā ni ir labi, un apkalpoš ana un ē diens ir daudz labā ks nekā galvenajā restorā nā.

Pludmalē kartupeļ i, burgeri, hotdogi, pica ir garš ī gi) Bā rmeņ i pludmalē un pie galvenā restorā na ir rupji. Reģ istratū ras darbinieki ir ļ oti labi puikas, patī kami, nav mantkā rī gi. Istabas uzkopš ana par 8. Par saldumiem un 1$ bū s vē l labā k) Akvaparkā ne visi slidkalniņ i ir piemē roti slē poš anai) lielais zilais un zilais nav slidens. Alkohols, tā pat kā degvī ns, viskijs, katru otro reizi, kad tas smirdē ja pē c petrolejas, dabiskas paletes, nebija iespē jams dzert.

Atseviš ķ i par Join Up: viss bū tu kā rtī bā , ja nebū tu MINO gids, kurš pievī la vairā kas kompā nijas ar ekskursijā m - maksā ja par vienu un devā s uz otru. Gribē ju ar viņ u parunā t, bet tajā paš ā dienā viņ š nestrā dā ja š ajā viesnī cā , viņ i mainā s kā grib, un dara ko grib. Katalogā cenas ekskursijā m nomaldā s 2 reizes uzreiz, nū deles tiek izkā rtas sapulcē . Pludmalē bū tu lē tā k, un č ekus un visu iedod.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu