Esmu redzējis sliktāk

Rakstīts: 18 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 14 — 21 septembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā un tā ir vienī gā priekš rocī ba tiem, kam nepatī k uzturē ties viesnī cā . Tuvumā ir daudz kafejnī cu, restorā nu, daž ā du klubu.
Istabas, ja ņ ē mā t standartu, tad gatavojieties dzī vot 12 metru istabā , bez balkona, iespē ju ž ā vē t lietas, ar nestrā dā još ā m elektroierī cē m utt. Kvalitatī vā kas telpas ir paredzē tas tikai ā rzemju tū ristiem, kuru ir daudz.
Pludmale. Tas ir ī paš i interesanti. Jā ceļ as ļ oti agri, jo 6-6-30 vairs neatradī siet bezmaksas sauļ oš anā s krē slus un dvieļ us. Ieeja ar akmeņ iem, bez speciā liem apaviem gandrī z neiespē jami iekļ ū t ū denī vai no mola, kas nav ē rti bē rniem.

Ē diens. Teiksim, jū s varat. Tu nebū si izsalcis.
Personā ls. Ja esi slovē ņ u pilsonis, tad uz š o viesnī cu labā k nebraukt. Š eit mū s vienkā rš i ignorē . Eiropa ir cita lieta, vispā r, kurš maksā , tas ir savē jais.
Tī rī š ana. Viņ as praktiski nav. Iznest atkritumus, saklā t gultu un mainī t papī ru, cik maz tas man ir. Gultas veļ a un dvieļ i netiek mainī ti, uz grī das, tā kā ieraš anā s dienā bija atkritumi, droš i vien guļ arī š odien.
Rezultā ts. 12 braucienos uz Hurgadu š ī viesnī ca ir mana lielā kā vilš anā s.
Bet izvē le vienmē r ir jū su ziņ ā . Jauku atpū tu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu