Es biju paradīzē!

Rakstīts: 16 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 11 decembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ir viegli uzrakstī t negatī vu atsauksmi, un, atrodoties paradī zē , es nevaru atrast vā rdus, lai to aprakstī tu! Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Esmu sajū smā ! Tas pat nesabojā ja kopē jo iespaidu, ka viņ i nereģ istrē jā s uzreiz, bet bija jā gaida no 8:00 lī dz 12:00. Ī stas rokassprā dzes uzvilka, pabaroja un lika pagaidī t. Nebija kur pā rģ ē rbties, tā pē c nā cā s iepazī ties ar teritoriju, kurā viņ i ieradā s.
Teritorija ir milzī ga un grezna. Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Ir č etras pludmales, ja gribi klusumu, tad ej uz Utopia beach, ja gribi kustī bu, tad pludmale aiz baseina, ja gribi paskatī ties uz zivī m, tad uz iesmu. Vietas visur bija vairā k nekā pietiekami. Blakus katrai pludmalei ir bā rs un tualete. Arī dvieļ us nevar nē sā t lī dzi, katrā pludmalē tos izdos un nomainī s pret sausiem, ja vē lē sies.
Ē diens arī bija labs, bija liela augļ u izvē le, gaļ a, zivis, vistas, viss bija pā rpilnī bā . Mē s biež i pusdienojā m a la carte restorā nos, man ļ oti patika grieķ u valoda, ī paš i sveicieni š ī restorā na š efpavā ram un viesmī ļ iem))

Istabas ē rtas, televizors nebija ieslē gts, kondicionieris arī nebija ieslē gts, seifs darbojā s, vannasistabā arī viss bez problē mā m. Tī rī ts katru dienu. Divreiz nedē ļ ā sagrieza skaistuli, pievienoja ū deni, katru otro reizi ziepes, dzē ra kaijas un nelika mums jaunu, bet tā nav problē ma.
Animā cija nav kaitinoš a, nav vakara š ovu. Diskotē ka ir tā -tā , tā nav atseviš ķ a telpa, bet viņ i dejo burgeru bā rā , mū zika ir tā -tā , jā maina dī dž eja repertuā rs.
Meraki ir mana mī lestī ba no pirmā acu uzmetiena, noteikti lidoš u uz š ejieni vē lreiz, tiklī dz bū s iespē ja.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu