Jauka uzturēšanās ar mazu *bet*

Rakstīts: 9 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 27 janvārī — 6 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Es uzzinā ju par š o viesnī cu jau tā s atvē rš anas brī dī un gribē ju tur nokļ ū t, bet viņ i gaidī ja, kad tā sā ks strā dā t pilnā apjomā . Sā kumā viņ i rakstī ja, ka ne visas iespē jas darbojas.
Mē s tur pavadī jā m 11 dienas. Viesnī cā ieradā mies ap 9-10 no rī ta. Ā tri nokā rtojā s. Istaba atradā s 2. stā vā ar skatu uz jū ru un galveno baseinu, kur notiek visas aktivitā tes. Istaba jauka, viss balts. Es teiktu, ka tas ir nedaudz saspringts, bet ne kritisks. Nepietiek apgaismojuma. Bet vannas istaba ir ļ oti maza. Viss ir tuvu viens otram. Pat pati izlietne ir maza. Duš a bija nedaudz sū ca, nesū dzē jā s. Maz ticams, ka viņ i to sā ktu remontē t kopā ar mums. Man bija slinkums, lai pā rceltos uz citu istabu.
Teritorija ir ļ oti liela un skaista. Tā kā kā dreiz tā bija cita viesnī ca, tad tur ir daudz zaļ umu, ī stas palmu birzis, alejas. Visur, kur skatā ties, viss ir patī kami acī m, un ir daudz elegantu stū rī š u fotogrā fijā m. Es gribē tu jums pastā stī t par bizi. Tas ir milzī gs, skaists, ieejot jū rā un tur joprojā m ir ietī ts cilpā . Fotoattē lam ir miljons vietu, var vienkā rš i apgulties un atpū sties, ir sauļ oš anā s krē sli, ir š ū puļ tī kli. Neticami skaisti, ī paš i vakarā , kad saulriets. Piekrastes lī nija ir ļ oti plaš a, kopumā pludmale ir milzī ga. Smiltis, kas tiek *izlī dzinā tas* katru dienu. Arī ieeja jū rā ir smiltis. Vispā r pludmalē viens vā rds - krā š ņ s.

Restorā ns: Brokastis ir ļ oti labas. Patī kami pā rsteidza bezmaksas svaigā sula, kuru var dzert cik vien tī k. Pusdienas ir samē rā standarta, kā jau labā s viesnī cā s. Vakariņ ā s gandrī z katru dienu bija kaut kas no jū ras veltē m. Parastā s zivis, vista, liellopu gaļ a, pī le bija katru dienu. Nedaudz kaitinā ja, ka tas viss nebija brī vi pieejams, bet paš i salika uz š ķ ī vja. Bija augļ i un dā rzeņ i, bet bez zemenē m, lai gan tagad ir sezona. Kas attiecas uz desertiem, tie ir daž ā di, sā kot no austrumnieciskiem lī dz visdaž ā dā kajā m krē mkū kā m, suflē , ž elejas u. c. Bet, forš ā kais ir noformē jums. Tik skaistu dizainu nebiju redzē jis. Katra kū ka ir ī sts radī jums. Ž ē l bija pat ē st. Turklā t ne tikai skaisti, bet arī garš ī gi! Vienkā rš i estē tisks, vizuā ls prieks. 5 ballu skalā - tas ir 7. Viņ u konditors ir mega radoš s cilvē ks.
Runā jot par servisu kopumā viss ir kā rtī bā . Ī paš as problē mas nebija, un, ja tas bija sī kums, viņ i to ā tri atrisinā ja.
Izklaide, animā cija: lieliski. Forš s kolektī vs, aktī vi, dzī vespriecī gi, un starp citu pat ā rē ji ļ oti pievilcī gi, kolorī ti puiš i un meitenes. Viņ i viegli atrod kopī gu valodu, aicina uz aktivitā tē m, bet bez mokā m, smalki. Dienas laikā notika ballī tes, kurā s piedalī jā s importa dejotā ji, safari stilā . Tā tad viesnī cas animatori dejoja daudz labā k un radī ja atmosfē ru. Vakaros viesnī cā ir sava diskotē ka. Bet tas ir atkarī gs no atpū tnieku skaita un sastā va, vai bū s daudz cilvē ku un vai bū s jautri.
Galu galā esam apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu. Mazs *BET* ļ oti mazai vannas istabai. Cits 18+ formā ts man personī gi nozī mē ja, ka tā bija ne tikai bē rnu neesamī ba, bet arī atpū tnieku pā rsvarā jaunieš u sastā vs. Patiesī bā izrā dī jā s, ka bē rnu nebija, bet jaunieš u nebija tik daudz. Laikam puse cilvē ku nemaz nav jauni. Un paš as viesnī cas atraš anā s vieta nav ī paš i izdevī ga. Viss apkā rt ir daļ ē ji pamests. Ja vē laties iziet, lai nopirktu kaut ko mazu, jums ir jā iet. Domā ju, ka viesnī ca turpinā s attī stī ties un kļ ū t labā ka.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu