Ciets 4!

Rakstīts: 16 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 2 — 9 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Izvē loties viesnī cu, vienmē r skatā mies vē rtē jumu pē c atsauksmē m, attiecī bā uz š o viesnī cu tas bija 8.4, kas ir diezgan labi. Man ļ oti nepatika fotogrā fija, pludmale bija kaut kā "sausa", viss bija nobruž ā ts utt. , Bet pē c ieraš anā s mani sagaidī ja pā rsteigums...
Teritorija milzī ga, bet kodolī ga. Personā ls ir super, par 10 USD sā kumā viņ i apmetas mā jā s ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Super forš s skats no balkona. Bet jū s varat dzī vot galvenajā ē kā , kas arī nav slikti.
Jū rā ir bē gumi un bē gumi. No rī ta lī dz 10.00 jū ra tikai "atgriež as", jo pludmale ir tā , bet no pē c tam viss ir super. Ieeja jū rā ir ļ oti sekla lī dz ceļ iem, apmē ram 30 m jā iet kā jā m. Labi bē rniem.

Jū s varat ieplā not visu dienu tā , lai jū s pat nepamanī tu, kā pagā ja jū su atvaļ inā jums, tad baseins, tad zumba, tad ū dens aerobika, tad pica, viņ i pludmalē taisa burgerus, tad viņ i dara kaut ko citu, katrs var atrast ko darī t.
Viesnī cā ir divi restorā ni! Uzmanī bu! ! ! Pie ieejas reģ istratū rā uzreiz pa kreisi - ikdieniš ķ s restorā ns, nevis La Carte, izmē rī s temperatū ru un ielaidī s iekš ā , ē dienu varat tur aizvest pats. Vispirms izdomā jā m, ka vajag tur pierakstī ties un devā mies prom, bet tad izrā dī jā s, ka La Carte restorā ns atrodas virs WI-FI zonas. Kas attiecas uz bezmaksas internetu, tas ir nepatī kami. Netā lu no baseina ikdienas restorā ns ir lielā ks, tač u jū s pats nevarat tur ē st.
Pa visu teritoriju kursē mikroautobuss, ē rti, bet mums nevajadzē ja.
Kopumā iesaku viesnī cu. Personā ls cenš as, jaunas sievietes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu