Briesmīga viesnīca, serviss

Rakstīts: 9 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 31 marta — 7 aprīlis 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Nekad neesmu rakstī jis atsauksmes, bet š ī viesnī ca ir vienkā rš i miskaste! ! ! !!
Un pats galvenais, viņ i izvē lē jā s pē c atsauksmē m, un tie š eit ir tik viegli, un visiem patī k viss, bet kas tieš i! ?
Teritorija, tā ir mega liela, bet kā da jē ga no tā , man nav skaidrs, lielā kā daļ a nav labiekā rtota, divstā vu mā jas, nobruž ā ts.
Baseini, kurus apsilda viens pieauguš ais un viens bē rns, tie ir maza izmē ra, un cilvē ku skaits, kas tur tusē , vispā r varde (daž as dienas bija slikts laiks, ļ oti vē jains, gribē jā s pasē dē t pie baseina), vē l redzē ja baseinus, neviens nemazgā jā s, ū dens auksts!

Istabas, mums bija liela kompā nija, bija č etras istabas daž ā dā s mā jā s. Kā dam istabā nebija ne ziepju, ne ž eleju, kaut kur pazuda dvielis. Daž reiz nebija karstā ū dens.
Kā du dienu vī rietis no mū su kompā nijas tikko aizgā ja mazgā ties vannasistabā , un viņ a negā ja ā rā , durvis cieš i ciet, lī dz piezvanī ja reģ istratū rā , lī dz atnā ca, pagā ja 20 minū tes.
un nauda, ​ ​ š okolā des rindu tā pat vien! Vienā no istabā m netaisī ja TV, pieslē dza kondicionieri!
Ē damzā le, ē diens, izvē le maza, cilvē ki tumš i, rindas labas, reizē m labi jā pagaida, galdu klā š ana-š ausmas, skrien pats un meklē naž us, dakš iņ as un karotes, personā ls staigā ar akmens seju kā tikko noslaucī ts ar lupatu, reizē m gaidot piegā dā s š ķ ī vjus. Ja kaut kas beidzā s no ē diena, tas bija saldumiem un augļ iem, neviens nesteidzā s taisī t jaunu!
Pludmale, vispā r ir jautri, pē cpusdienā kaut kur paņ emt dvieli, tad vispā r (daž reiz) bija kvests, jo pludmale ir milzī ga, daž i bā ri, un vienā no bā riem vienmē r bija kaut kā das nianses, nu ļ oti biež i viņ iem beidzā s alus, viņ iem gaismas nebija, pā ris reizes arī neko nepaņ emsi! Par tā du naudu, tā du servisu ļ oti skumji! ! ! ! ! Ak, prieks un tava melī gā viesnī cas gide Hanna! ! ! ! ! !!

Tas ir vē l viens bonuss, mē s braucā m uz Luksoru, stā stot, ka brauksim ar laivu pa Nī las upi, un patiesī bā mū s pā rcē la no vienas puses uz otru, viņ a mā te viņ am to vairā kas reizes prasī ja, un viņ š teica, ka peldē sim pa Nī lu, ekskursija pa Hurgadu, prasā m vai iesim uz augļ u tirgu, jā , viņ š saka, neviens nekur negā ja, pā ris cilvē ki izkā pa no autobusa un mē s arī , jo gā jā m tikai caur tirgu, tad mums daž i teica (kad bija Luksorā ), ka viņ š arī viņ iem melojis par kā du ekskursiju! Š ausmas.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu