Nesaprotu, kurš raksta brīnišķīgas atsauksmes par šo viesnīcu

Rakstīts: 3 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 26 marta — 2 aprīlis 2021
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 5.0
Es gribē tu š ai viesnī cai atstā t augstu novē rtē jumu, bet diemž ē l. . .
Pirmais ir netī rs, netī rs visur. Zinu vietē jo attieksmi pret tī rī bu, bet pat ar atlaidi uz to - netī rs. Kuš ete koka, veca. Matrač i ir vienā di. Trauki visur ir slikti mazgā ti un 50% noš ķ elti. Bā rmeņ i ar rokā m ieliek ledu glā zē s. Caurules tiek dotas pē c garastā vokļ a un ļ oti reti. Gultas veļ a un dvieļ i ar caurumiem. Viesnī cā kaitinoš as pā rdevē jas, nevar paiet garā m. . . Galvenais, ka standarta tipa istabā kosmē tiku tū biņ ā s nedrī kst !! ! ! Tikai pē c strī da ar strā dniekiem - ielieciet. Pā ris reizes nā cā s atgā dinā t, ka dvieļ i ir jā nomaina, nevis vienkā rš i jā ņ em lī dzi. Istabas durvis ir aizvē rtas, lai visi kaimiņ i zinā tu, ka tu izgā ji ā rā )))) nu vismaz apmetums nesadrupa.
Pī rss - skumjas...kā pnes slidenas, un viens nobrauciens !! ! ! Tik lielam tū ristu skaitam - dī vaini. Pati pludmale ir normā la, bet ļ oti sekla. Ja gribi peldē t, jā peld pa zā li (nav ī paš i patī kami) un tur biež i brauc sē rfotā ji.

Standarta numurā ir divguļ amā gulta un ī sti nav kur nogā dā t gultiņ u bē rnam. Atnestais matracis izskatī jā s kā no bezpajumtnieka paņ emts!! ! ! Caurumos un izvirzī tajā putuplasta gumijā . Pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru - mainī ts.
Tomē r š ai viesnī cai ir daž as pozitī vas ī paš ī bas. Shuttle tieš ā m pastā vī gi kursē , audzina, jo teritorija nav maza +. Ē diens ir lielisks 4. Bez specifiskā m garš vielā m. Neviens neslimo un visi bija pilni. Ar gaļ u un zivī m problē mu nebija. Deserti garš ī gi, no augļ a melone, mandarī ni, greipfrū ti un dateles ir bijuš i vienmē r, bija arī melones un zemeņ u salā ti. Vietē jais alkohols (nemē ģ inā ju), bet draugi teica, ka viss ir kā rtī bā . Bā rmeņ i ielē ja alu, it kā no sirds plē stu))) Es vienam jautā ju - ja uzlesi 2 glā zes, tad algu nogriezī s. Viņ i grē ko, iztukš ojot glā zes, viņ i tika pieķ erti.
Gribē tu atgriezties š ajā viesnī cā vai ieteiktu citiem - NĒ .
Izlemiet paš i (mē s to izvē lē jā mies, pamatojoties uz atsauksmē m š eit, un sadedzinā jā m).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu