Laba viesnīca ar pienācīgu pārtiku

Rakstīts: 11 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 2 — 9 janvārī 2021
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Laba viesnī ca ar diezgan labu ē dienu, vakaros izcils grils, bet no grila (vai kā to sauc) grilē ta zivs netika pasniegta. Istabā jau bija nolietotas mē beles, bet vē l svarī gā k laba gulta.
Ļ OTI NEIESAKU ņ emt Rī ta zvaigznes 3 pā rstā vju ekskursijas, kuras tiek piedā vā tas uz vietas. Mē s devā mies ekskursijā pa jū ru, un mē s saņ ē mā m nevis to ceļ ojumu, par kuru maksā jā m, bet gan lē tā ku variantu, un viņ i atteicā s atmaksā t un turpinā ja melot, ka direktors bū s š eit pē cpusdienā , bet viņ š nekad nebija. Kā vē lā k noskaidroju, pē c vienoš anā s viņ i nevar piedā vā t ekskursijas uz Kairu un Luksoru teritorijā , bet gan piedā vā . Domā ju, ka visi saprot, ka, ja apkrā ps viesnī cu, kurā ī rē vietu "ofisam", tad cerē t, ka pret tū ristiem bū s godī gi, bū s stulbi.
Laimī gas gadī juma dē ļ mums paveicā s, ka no viņ iem neņ ē mā m ekskursijas uz Kairu un Luksoru, lai gan bijā m jau plā nojuš i. Vienmē r norā diet, kas tajos ir iekļ auts, piemē ram, skats uz piramī dā m no vietas vai ieeja piramī dā s tieš i ("pateicoties" Covid, uz piramī dā m drī kstē ja doties maz cilvē ku).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu