Īsi par viesnīcu nevar teikt, tāpēc nedaudz...

Rakstīts: 29 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 4 — 11 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
ZINU, KA NE VISIEM MĪ L LASĪ T, KAD DAUDZ IR RAKSTĪ TS, BET MAN IR JĀ PASTĀ STA PAR SAVIEM IESPAIDIEM
Pirms trim nedē ļ ā m atgriezos no atvaļ inā juma.
Es biju Ē ģ iptē treš o reizi, tā pē c man š ķ ita, ka man ir priekš stats par atpū tu un apkalpoš anas lī meni viesnī cā , kas sevi deklarē kā.4 *.
Pirmkā rt, VIENĪ GAIS pluss viesnī cā ir JŪ RA.
Patieš ā m - jū ra, koraļ ļ i, zemū dens pasaule, kas redzama š ajā pludmalē , padarī ja brī vdienas patī kamas : ), ko lai saka par visu pā rē jo.

Sā kš u ar WI-FI, jo atbraucot atvaļ inā jumā vajadzē ja sazinā ties ar ģ imeni. Savienojums ir tik draņ ķ ī gs, ka nebija iespē jams to izmantot un katru dienu jā ievada parole. Man viesnī cā bija jā iegā dā jas septiņ as 10 MB kartes - 15 USD.
Istabas - viesnī ca ir veca, tā pē c negaidī jā m š ikus numurus, bet gribē tos, lai tie bū tu vismaz tī ri.
Divas istabas, kuras mums piedā vā ja (bijā m 4): vienai skapī bija uzlauztas durvis (tā s nogulē ja lī dz nā kamajam vakaram), lī dz sā kā m taisī t traci (ziņ ojā m par bojā jumu apmetnē ). Citā istabā durvis bija iesprū duš as (no vidus nevarē ju atvē rt). Nā kamajā dienā es tos neatvē ru, bet faktiski pieliku minimā lu piepū li. Lai saproti - atbrauca meistars, nolika vietā nokrituš o malkas gabalu, pat bez skrū vgriež a sabā za skrū ves, kas izlidoja un teica, ka durvis salabotas.....man bija histē rija, jo seifs istabā bija arī salauzta ...Mums piedā vā ja citas telpas - bija pretī gi (smirdē ja, vē l netī rā k).....ī si sakot, izsitā m citu istabu, pirmajā salabojā m visus bojā jumus.....NE ilgi mē s ar prieku nomainī ju numuru...nepagā ja un pusi dienas, kā istabā nodzisa gaisma....ieliekot atslē gu-karti liekas kaut kur aizslē gta, tā tad gaisma beigusies . ...Solī ja salabot...
vakariņ ā s viņ i nā ca no pludmales ...viss nemainī ts, tā pē c man vajadzē ja piebā zt atslē gu ar savī tu A4 papī ra lapu un bija gaisma ...kad nā cā m uz remontu, viņ i mums uztaisī ja neierobež otu gaismu - ar atslē gu un bez -gaisma, kondicionieris darbojā s visu diennakti. Fē ns tika izremontē ts, bet tas bija tik ļ oti notriekts ar elektrī bu, ka mē s to neizmantojā m.

Vai par 1$ vai bez tā - istabas netika iztī rī tas...grī da laikam bija izmazgā ta pavasarī , labā kajā gadī jumā....Koferi nevarē ja izmazgā t.....Gan jau par dolā ru saklā ja gultu un laicī gi atnesa tī rus dvieļ us. .
Dzeramais ū dens - problē ma. Istabā ienesa 1.5 litrus ū dens dienā diviem....utt. ) ne tikai skā rda ....(krā sots dzirkstoš ais ū dens) ....par kokteiļ iem es vispā r klusē ju. uztaisī ja pavisam citu burdu.
Alkoholu nelietoju, tā pē c atturos no komentā riem.
Visos viesnī cas bā ros, restorā nos ir problē ma ar traukiem (š ķ ī vji, dakš iņ as, glā zes, minerā ļ i-netī ri) godī gi, pretī gi ē st, viss noslaucī ts.....
Ē diens vienmuļ š , bet izsalcis neviens nepaliks. Mē s ieradā mies mū su viesnī cā ē st no kaimiņ u 5 zvaigž ņ u viesnī cas. .....tā mē s vienmē r pusdienojā m restorā nā pludmalē ...bija patī kamā k tur bū t. Vakariņ ā m iepriekš rezervē jā mies š ajā restorā nā pludmalē (ala itā ļ u, ķ ī nieš u un austrumu virtuve) ....brokastī m istabā taisī ja kafiju, kas tika atvesta no Ukrainas.
Akvaparks - ceturtajā dienā , beidzot tika atklā ts izsludinā tajā laikā.
Par animā ciju un izklaidi nerakstī š u.....tas ir katram individuā li...no jū ras netiku ā rā tā pē c man š is jautā jums nebija aktuā ls...
...
Gribu teikt, ka viesnī cas teritorija ir diezgan sakopta... lai gan apkā rt viss bruka gabalos... teritorijā vienmē r skanē ja patī kama, viegla mū zika.
Teikš u, ka par š o viesnī cu varu uzrakstī t daudz negatī va.
Tā pē c katrs izlemj, ko sagaidī t no viesnī cā m Ē ģ iptē : apkalpot vai apskatī t jū ras skaistumu : ))
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu