Mājīga "troika" ar labu jūru

Rakstīts: 15 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 4 — 11 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Tikko atgriezos no King Tut Hotel 4* (citos avotos - 3*), Hurgadas. Atpū tā mies maija sā kumā.2018. Š ajā laikā Ē ģ iptē vasara un saule, gaisa temperatū ra + 35, jū ra + 28 grā di.
Par piemaksu 30 USD saņ ē mā m lielu istabu ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru (422). Ja ī sti neatrodat vainu, viesnī ca atrodas uz ē ģ iptieš u 4 *: pirmā lī nija, zaļ ā zona, divas pludmales (viena no mola, otrā - smilš aina ar maigu ieeju un dziļ umu lī dz 150 cm - ē rti gan bē rniem, gan pieauguš ajiem), vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, animatori cenš as . Droš i!
No mī nusiem - ne jaunas mē beles, santehnika un vienmuļ a pā rtika. Bet izsalcis tu neaizbrauksi. Brokastis ir garš ī gas ar lielu izvē li (ceptas olas, pankū kas, jogurti, smalkmaizī tes) pusdienā s un vakariņ ā s - pā ris zupas, vistas un liellopa gaļ a daž ā dos veidos, 1 veida cepta zivs, rī si, kartupeļ i, makaroni ar mē rci, dā rzeņ i - viss ir svaigs, saindē š anā s nebija. Viņ i pastā vī gi nes pā rtiku. Maijā ir maz augļ u - apelsī ni un dateles. Par 1 dolā ru pā rdod š ķ ī vi ar arbū zu, svaigā m sulā m. "Sulas" - š ķ irtie jupi, plus kola, sprite. Kafija un tē ja ir lē tā kā s, bet Americano, kapuč ī no, latte bā rā tiek pagatavoti bez maksas. Garš ī gs vietē jais alus, degvī ns netiek audzē ts, vī ns ir kā ū dens. )

Tā kā Ē ģ iptē š ī nav pirmā reize, tad nolē mā m atteikties no ekskursijā m, bet tad neizturē jā m - nopirkā m pastaigu pa batiskafu tieš i pludmalē (15$ no cilvē ka par 2 stundā m jū rā ). Iesaku tiem, kas nenirst ar masku, interesanti pa panorā mas logiem vē rot zemū dens pasauli. Tie, kuriem snorkelē š ana ir galvenais, var peldē ties ekskursijas laikā atklā tā jū rā ).
Manuprā t, kopē jais vē rtē jums no atsauksmē m (vairā k nekā.7) ir pā rā k augsts, tā pē c es apzinā ti pazeminā ju punktu skaitu. Bet kopumā svē tki izdevā s.
Viesnī cu "King Tut..." iesaku izvē lī giem tū ristiem, kuriem galvenais ir jū ra un droš ī ba.
Padoms. Draudzē jies ar apkopē ju. Smaids, pā ris jautā jumi par vispā rī gā m tē mā m, 1 dolā rs dienā – un jū su atvaļ inā jums bū s ē rtā ks. Viņ š visu sakā rtoja mū su istabā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu